5 AKSESORËT QË DUHET TË KENI PER MOTORIN E DEBORES

Ambasadori i Ski-Doo, Dave Norona ka kaluar vite duke lëvizur me motor dëbore nga shtigjet e rrahura. Përvoja e tij me aksesorët dhe pajisjet e motorëve me dëborë esht e mrekullueshme. Këto janë 5 aksesorët e tij kryesorë të domosdoshëm për lëvizjet me motor dëbore!

SI TË SHKATHTESONI  EKSPERIENCËN TUAJ NË KONTROLLIN E MJETEVE TE BORES


Pllake  Rreshqitese

Drejtuesit ne rrethana me borë të thellë kanë nevojë për pajisje speciale për motorët e dëborës për të mbrojtur mjetin e tyre nga pengesat e fshehura nën dëborë. Ata gjithashtu kërkojnë pika të përmirësuara të kapjes për t'u tërhequr nëse ngecin. Këto pajisje të detyrueshme të motorëve të dëborës përfshijnë një pllakë rrëshqitëse për të ndihmuar në mbrojtjen e pjesës së poshtme të sajë nga shkëmbinjtë, trungjet dhe shtyllat. Dave rekomandon bashkimin e kësaj me një parakolp aksesor të përparmë ose të pasëm për të shtuar lartësinë për akses të lehtë në borë të thellë dhe për të përmirësuar levën kur tërhiqni ose ngrini.

Mbrojteset e Kembeve
Ky aksesor i domosdoshëm për motorët me dëborë stabilizon këmbët tuaja dhe i mban ato në sajë ndërsa shqyejnë nëpër borë.

Blloku ngritës

Drejtuesve u pëlqen të rregullojnë lartësinë e timonit sipas stilit dhe madhësisë së tyre të lëvizjes duke përdorur një bllok ngritës të fiksuar ose të rregullueshëm. Ski-Doo ofron disa lloje të blloqeve ngritëse për t'iu përshtatur nevojave të të gjithëve.


Çanta Pro Deep Snow


Instalimi i një çantë ngarkese të dobishme si çanta Ski-Doo Deep Snow Pro e bën të lehtë mbajtjen e sendeve shtesë. Mund të jetë një palë doreza shtesë, syze, ujë ose ushqim - ose ndonjë aksesor tjetër i domosdoshëm që ju nevojitet. Ski-Doo ofron një linjë të plotë çantash mallrash LinQ që përshtaten me çdo sajë ku hipni.

 

Pako e veglave luksoze

Çdo automjet ka nevojë për një paketë veglash të përdorshme dhe pako e veglave Deluxe plotëson të gjitha nevojat tuaja. Ju kurrë nuk e dini se kur ju ose një shok hipur mund të keni nevojë për të!

TE GJITHA PYETJET TUAJA, KANE PERGJIGJE !

All your questions, answered

View all questions
 • 5 AKSESORËT QË DUHET TË KENI PER MOTORIN E DEBORES

  5 AKSESORËT QË DUHET TË KENI PER MOTORIN E DEBORES  Lexo artikullin
 • 5 AKSESORËT QE DUHET TË KENI PËR MJETIN E DEBORES

  5 AKSESORËT QE DUHET TË KENI PËR MJETIN E DEBORES  Lexo artikullin
 • ÇFARË DUHET TË MARRË GJITHMONË ME VETE KUR DAL PËR NGASJE?

  ÇFARË DUHET TË MARRË GJITHMONË ME VETE KUR DAL PËR NGASJE?  Lexo artikullin
 • ÇFARË DUHET TË MARRË GJITHMONË ME VETE KUR DAL PËR NGASJE?

  ÇFARË DUHET TË MARRË GJITHMONË ME VETE KUR DAL PËR NGASJE?  Lexo artikullin
 • Çfarë veshni kur dilni me motorr bore?

  Çfarë veshni kur dilni me motorr bore?  Lexo artikullin
 • Çfarë duhet të vesh kur të dal me motorr bore?

  Çfarë duhet të vesh kur të dal me motorr bore?  Lexo artikullin

NUK MUND TË GJENI ÇFARË PO KËRKONI?

NËSE NUK MUND TË GJENI ATË QË PO KËRKONI, KONTAKTONI ME TREGTARIN TUAJ LOKALE OSE NA KONTAKTONI KETU!