MXZ

2024

Me sugjerime të frymëzuara nga gara, sajërat MXZ ofrojnë manovrim dhe shkathtësi të ngjashme me motocross me inovacione të avancuara si në cilësinë e udhëtimit ashtu edhe në fuqinë emocionuese Rotax.

E provuar në rrugë

Performanca e cilësisë së garës dhe qëndrueshmëria e krijuar për luftëtarët e fundjavës

E përsosur për shtegun

Edukuar me të njëjtat linja gjaku si sajat e garave të kampionatit Ski-Doo, makinat me borë MXZ ofrojnë performancë të pamposhtur me trajtimin e përsosur dhe fuqinë më të përdorshme në shteg.

E hollë dhe e ëmbël

Kapërceni konkurrencën

Të lehta dhe shumë të shkathëta, sajëtë e shtigjeve MXZ e tejkalojnë konkurrencën në çdo hap dhe rrotullohen përgjatë shtegut me trajtim jashtëzakonisht të lehtë.

Keni goditje?

Fuqi e pastër me 2 kohe

Me katër opsione të fuqisë Rotax 2-kohesh- duke përfshirë 850 E-TEC Turbo R me 180 kuaj fuqi me Sistemin e Injektimit të Ujit - MXZ jep përgjigje të pakrahasueshme dhe fund të pashoq në çdo klasë.

Gunga, ikni

Kapaciteti Superior i Amortizimit

Manjatët dhe belbëzuesit e shtigjeve shkrihen falë paketave të pezullimit të frymëzuara nga konkurrenca që i vendos kalorësit në pjesën e përparme të çdo pakete me rehati maksimale.

Eksploroni paketat dhe specifikimet e MXZ

MXZ SPORT 600 EFI DELE

Performanca dinamike e shtigjeve me veçori të orientuara nga vlera dhe një udhëtim që frymëzon besim. Një sajë që është e rëndë në argëtim dhe e lehtë në librin e xhepit.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Performanca dinamike e gjurmëve dhe veçoritë e orientuara nga vlera.
 • Motori Rotax® 600 EFI
 • Standardi i startuesit elektrik
 • Xham i përparmë i ulët (14 in.)

MXZ X-RS 600R E-TEC DELE Pista me studd 129"

Një sajë pa kompromis me karakteristika të frymëzuara nga garuesit dominues dhe udhëtimet që i çojnë ata në kampionate. Më shumë se i aftë për të marrë në shtigjet më të vështira me lehtësi që frymëzon besim.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Një sajë pa kompromis, e frymëzuar nga gara, e aftë për të marrë me lehtësi shtigjet më të ashpra.
 • Motorët Rotax® 850 E-TEC® dhe 600R E-TEC®
 • Kaliper frenash me 4 piston me performancë të lartë me levë frenimi të rregullueshme
 • Ekran me prekje 10,25" me ngjyra me BRP Connect dhe harta të integruara topografike të disponueshme (vetëm 850 E-TEC)
 • Në dispozicion pezullimi gjysmë aktiv Smart-Shox

MXZ X-RS 850 E-TEC DELE Studded track 129"

Një sajë pa kompromis me karakteristika të frymëzuara nga garuesit dominues dhe udhëtimet që i çojnë ata në kampionate. Më shumë se i aftë për të marrë në shtigjet më të vështira me lehtësi që frymëzon besim.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Një sajë pa kompromis, e frymëzuar nga gara, e aftë për të marrë me lehtësi shtigjet më të ashpra.
 • Motorët Rotax® 850 E-TEC® dhe 600R E-TEC®
 • Kaliper frenash me 4 piston me performancë të lartë me levë frenimi të rregullueshme
 • Ekran me prekje 10,25" me ngjyra me BRP Connect dhe harta të integruara topografike të disponueshme (vetëm 850 E-TEC)
 • Në dispozicion pezullimi gjysmë aktiv Smart-Shox

MXZ X-RS 850 E-TEC DELE Studded track 137"

Një sajë pa kompromis me karakteristika të frymëzuara nga garuesit dominues dhe udhëtimet që i çojnë ata në kampionate. Më shumë se i aftë për të marrë në shtigjet më të vështira me lehtësi që frymëzon besim.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Një sajë pa kompromis, e frymëzuar nga gara, e aftë për të marrë me lehtësi shtigjet më të ashpra.
 • Motorët Rotax® 850 E-TEC® dhe 600R E-TEC®
 • Kaliper frenash me 4 piston me performancë të lartë me levë frenimi të rregullueshme
 • Ekran me prekje 10,25" me ngjyra me BRP Connect dhe harta të integruara topografike të disponueshme (vetëm 850 E-TEC)
 • Në dispozicion pezullimi gjysmë aktiv Smart-Shox

MXZ X-RS 850 E-TEC DELE Studded track SAS HUB 137"

Një sajë pa kompromis me karakteristika të frymëzuara nga garuesit dominues dhe udhëtimet që i çojnë ata në kampionate. Më shumë se i aftë për të marrë në shtigjet më të vështira me lehtësi që frymëzon besim.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Një sajë pa kompromis, e frymëzuar nga gara, e aftë për të marrë me lehtësi shtigjet më të ashpra.
 • Motorët Rotax® 850 E-TEC® dhe 600R E-TEC®
 • Kaliper frenash me 4 piston me performancë të lartë me levë frenimi të rregullueshme
 • Ekran me prekje 10,25" me ngjyra me BRP Connect dhe harta të integruara topografike të disponueshme (vetëm 850 E-TEC)
 • Në dispozicion pezullimi gjysmë aktiv Smart-Shox

MXZ X-RS me Paketen Kompetitive 600R E-TEC

Makina jonë e borës më e gatshme për gara e ofruar ndonjëherë. Fuqia e pafund, shkathtësia e lehtë dhe veçoritë e provuara nga gara me kapacitet të lartë që u japin kalorësve një avantazh të padiskutueshëm mbi shtegun - dhe konkurrencën.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Karakteristika të fuqishme, të lehta dhe shumë të afta të gatshme për gara.
 • Në dispozicion Rotax® 850 E-TEC Turbo R me Sistemin e Injektimit të Ujit dhe motorët 600R E-TEC®
 • Modaliteti i nisjes (vetëm 850 E-TEC Turbo R)
 • Kaliper frenash me 4 piston me performancë të lartë me levë frenimi të rregullueshme
 • Shokët e përparme të veshura me kashima KYB Pro 40 EA R

MXZ X-RS me Paketen Kompetitive 850 E-TEC Turbo R SHOT HUB

Makina jonë e borës më e gatshme për gara e ofruar ndonjëherë. Fuqia e pafund, shkathtësia e lehtë dhe veçoritë e provuara nga gara me kapacitet të lartë që u japin kalorësve një avantazh të padiskutueshëm mbi shtegun - dhe konkurrencën.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Karakteristika të fuqishme, të lehta dhe shumë të afta të gatshme për gara.
 • Në dispozicion Rotax® 850 E-TEC Turbo R me Sistemin e Injektimit të Ujit dhe motorët 600R E-TEC®
 • Modaliteti i nisjes (vetëm 850 E-TEC Turbo R)
 • Kaliper frenash me 4 piston me performancë të lartë me levë frenimi të rregullueshme
 • Shokët e përparme të veshura me kashima KYB Pro 40 EA R

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

RENEGADE

2024

Ndërtuar për aventurierët e dimrit me shtigje më të gjata për më shumë kapje dhe rehati të shtuar. I kombinuar me disa opsione të motorit Rotax, ekziston një Renegade për çdo kalorës shtegu.

SUMMIT NEO

2024

Një ndihmë e plotë e argëtimit të Summit me borë të thellë në një sajë të përmasave të mesme që është e përkryer për fillestarët, kalorësit më të vegjël ose ata që kërkojnë një udhëtim më pak frikësues me një çmim të shkëlqyeshëm.

BACKCOUNTRY

2024

I përditësuar rishtas në platformën REV Gen5, formacioni Backcountry ofron performancë të pashembullt të kryqëzimit të kombinuar me aftësi të pakrahasueshme jashtë shtigjeve kur aventura ju çon përtej brigjeve të dëborës.