Adventure

2024

Lynx Adventure ofron përvoja të paharrueshme dimërore për të gjithë familjen. Pavarësisht nga gjatësia e udhëtimit. Trajtimi i lehtë dhe teknologjia e avancuar e motorit janë baza për një përvojë të këndshme kalërimi.

MOS LËRË TË KAPË TERRENI

Komoditet i klasit të lartë për aventurat tuaja dimërore. Pezullimi unik i pasmë PPS³ zbut udhëtimin kur udhëtoni me pasagjer.

BILETA JUAJ PËR DIMRIN E MREKULLIVE

Ergonomia Radien-X e kombinuar me kontrollin inteligjent të mbytjes (iTC) e bën të lehtë dhe të sigurt ndjekjen e destinacionit tuaj.

UDHËTIM PA PROBLEME

Motorët me katër kohë Rotax® ACE me emetim të ulët dhe ekonomik ofrojnë një gamë të gjatë funksionimi dhe karakteristika komode.

EKSPLORO PAKETAT DHE SPECIFIKIMET ADVENTURE

Adventure LX 600 ACE DELE 520W

Makina me dëborë Lynx Adventure LX ofron aventura dimërore të paharrueshme për të gjithë familjen. Në këtë model, komoditeti i lartë plotëson efikasitetin e karburantit të motorit të qetë me katër kohë Rotax® 600 ACE. Falë pezullimit të pasmë PPS³, cilësia e udhëtimit është e pakrahasueshme. Sistemi inteligjent iTC ofron rehati dhe siguri.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motori Rotax® 600 ACE™
 • Pezullimi i pasmë PPS³
 • Goditje KYB 36
 • 32 mm pista e gërshetimit
 • Sistemi iTC me çelësin mësimor

Adventure SC 900 ACE DELE 650W

Kënaqësia e kalërimit afër perfeksionit. Makina me dëborë Lynx Adventure SC është ideale për turne të relaksuar, si dhe për kalërim sportiv në shtigje me dëborë. Motori me katër kohë Rotax® 900 ACE Turbo me 130 kuaj fuqi ofron performancë të shpejtë dhe rreze të gjatë. Pezullimi i pasmë PPS³ perfeksionon komoditetin e ngasjes.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motorët Rotax® 900 ACE™ dhe 900 ACE™ Turbo
 • Pezullimi i pasmë PPS³
 • Goditje KYB 36 Plus dhe KYB 46 Plus Kashima
 • Pista e kobrës 41 mm
 • 7,2 inç. matës, lidhëse

Adventure SC 900 ACE Turbo DELE 650W

Kënaqësia e kalërimit afër perfeksionit. Makina me dëborë Lynx Adventure SC është ideale për turne të relaksuar, si dhe për kalërim sportiv në shtigje me dëborë. Motori me katër kohë Rotax® 900 ACE Turbo me 130 kuaj fuqi ofron performancë të shpejtë dhe rreze të gjatë. Pezullimi i pasmë PPS³ perfeksionon komoditetin e ngasjes.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motorët Rotax® 900 ACE™ dhe 900 ACE™ Turbo
 • Pezullimi i pasmë PPS³
 • Goditje KYB 36 Plus dhe KYB 46 Plus Kashima
 • Pista e kobrës 41 mm
 • 7,2 inç. matës, lidhëse

Adventure SC 900 ACE Turbo DELE 650W VIP

Kënaqësia e kalërimit afër perfeksionit. Makina me dëborë Lynx Adventure SC është ideale për turne të relaksuar, si dhe për kalërim sportiv në shtigje me dëborë. Motori me katër kohë Rotax® 900 ACE Turbo me 130 kuaj fuqi ofron performancë të shpejtë dhe rreze të gjatë. Pezullimi i pasmë PPS³ perfeksionon komoditetin e ngasjes.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motorët Rotax® 900 ACE™ dhe 900 ACE™ Turbo
 • Pezullimi i pasmë PPS³
 • Goditje KYB 36 Plus dhe KYB 46 Plus Kashima
 • Pista e kobrës 41 mm
 • 7,2 inç. matës, lidhëse

Adventure STD 600 ACE DELE 520W

Për udhëtime të gëzuara dimërore. Makina me dëborë Lynx Adventure e bën udhëtimin të qetë dhe të rehatshëm. Me shasinë Radien-X dhe suspensionin e pasmë PPS³, komoditeti në drejtim dhe ngarje janë të cilësisë së lartë. Motori i qetë dhe me efikasitet të karburantit Rotax® 600 ACE perfeksionon gëzimin e kalërimit.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motori Rotax® 600 ACE™
 • Pezullimi i pasmë PPS³
 • Goditje KYB 36
 • Pista e kobrës 41 mm
 • Parakolp i pasmë i rëndë, sistemi iTC

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Rave

2024

Gati për garë. I lindur per te fituar. Lynx Rave është një makinë dëbore sportive me gjak të pastër. Karakteristikat e tij, të krijuara posaçërisht për kushtet nordike, e bëjnë atë superior në pistat e garave dhe shtigje të vështira.

XTerrain

2024

Sfidat janë përbërës për arritjet. Kushtet e shijojnë përvojën. Xterrain është një makinë me borë crossover e pakrahasueshme me një kombinim unik të performancës, elasticitetit dhe veçorive të aventurës pa kompromis.

49 Ranger

2024

Makina me dëborë 49 Ranger përparon në udhëtimet nëpër pyje dhe bie në kushte të ndryshme dëbore. Shkathtësia e tij, aftësia e borës dhe aftësia për të fituar janë të pakrahasueshme.