Xterrain

2024

Sfidat janë përbërës për arritjet. Kushtet e shijojnë përvojën. Xterrain është një makinë me borë crossover e pakrahasueshme me një kombinim unik të performancës, elasticitetit dhe veçorive të aventurës pa kompromis.

Lindur për këtë

Makinat e dëborës me kryqëzim të terrenit ofrojnë performancë të pakrahasueshme të kombinuar me cilësinë supreme të udhëtimit dhe aftësinë për të shkuar kudo.

Zbut pyjet

Për Xterrain, nuk ka gjë të tillë të pamundur. Pista e profilit të lartë e kombinuar me fuqinë e gjeneruar nga motorët Rotax® jep kapje dhe performancë sa herë që nevojitet.

NATYRE E DYFISHTE

Shoqërues i sofistikuar udhëtimi apo një bishë e egër? Ju vendosni me gaz. Xterrain përmban pezullim me performancë të lartë dhe ergonomi të krijuar për ngasje aktive.

PARAJSA E EKSPLORUESVE

Udhëtimi është parajsa e një eksploruesi. Kabina e Xterrain është projektuar për qëndrueshmëri dhe e pajisur për aventura të gjata.

Eksploroni paketat dhe specifikimet e XTerrain

XTerrain STD 3700 600 EFI DELE

Xterrain 600 EFI ofron cilësi dhe aftësi të shkëlqyera udhëtimi si brenda ashtu edhe jashtë saj. Pezullimi i pasmë PPS² DS+ ofron performancë bindëse në dëborë të thellë dhe motori Rotax® 600 EFI me injeksion karburanti ofron çift rrotullues të lartë dhe ekonomi të madhe karburanti në klasën e tij.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motori Rotax® 600 EFI
 • Pezullimi i pasmë PPS² DS+
 • Goditje KYB 36
 • Pista 51 mm PowderMax†

XTerrain STD 3700 600R E-TEC DELE

Xterrain 600R E-TEC ofron një kombinim të pamposhtur të veçorive të shtigjeve dhe aftësisë për të kapërcyer borën e butë. Platforma e re Radien² ofron ergonomi të përmirësuar dhe fuqi superiore ndriçimi. Performanca dhe aftësia për borë të thellë sigurohen nga kombinimi i motorit Rotax® 600R E-TEC dhe pezullimit të pasmë PPS² DS+.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motori Rotax® 600R E-TEC
 • Pezullimi i pasmë PPS² DS+
 • Goditje KYB 36
 • Pista 51 mm PowderMax†
 • Fenerët LED

XTerrain Brutal 850 E-TEC DELE VIP Black edition

Xterrain Brutal është motori i borës së kryqëzuar që shkatërron konceptin e të pamundurës. Pista e gjatë, e gjerë dhe e profilit të lartë ofron një kontroll të çmendur që Rotax® 850 E-TEC e shndërron në forcë lëvizëse të papërpunuar. Pezullimi sportiv me amortizues KYB zbut shtigjet më të kërkuara. Xterrain Brutal është i pandalshëm.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motori Rotax® 850 E-TEC
 • Pezullimi i pasmë EasyRide+
 • Goditje KYB PRO 36 EA-3 R Kashima dhe KYB 46 Plus Kashima
 • 60 mm PowderMax† pista
 • 7,2 inç. matës, radiator ajri me ventilator, pllakë Multi-LinQ

XTerrain Brutal 850 E-TEC DELE

Xterrain Brutal është motori i borës së kryqëzuar që shkatërron konceptin e të pamundurës. Pista e gjatë, e gjerë dhe e profilit të lartë ofron një kontroll të çmendur që Rotax® 850 E-TEC e shndërron në forcë lëvizëse të papërpunuar. Pezullimi sportiv me amortizues KYB zbut shtigjet më të kërkuara. Xterrain Brutal është i pandalshëm.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motori Rotax® 850 E-TEC
 • Pezullimi i pasmë EasyRide+
 • Goditje KYB PRO 36 EA-3 R Kashima dhe KYB 46 Plus Kashima
 • 60 mm PowderMax† pista
 • 7,2 inç. matës, radiator ajri me ventilator, pllakë Multi-LinQ

XTerrain RE 850 E-TEC DELE HUB

Crossover ekstrem i lindur për të pushtuar shtigjet më të këqija dhe më gjerë. Platforma e re Radien² ofron ergonomi të përmirësuar, fuqi superiore ndriçimi dhe ekranin më të fundit me prekje 10,25'' me ngjyra. Pezullimi PPS³ / LFS+ me goditjet më të mira KYB PRO 46 HLCR Kashima ofrojnë performancën më të mirë në ngasjen agresive.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motori Rotax® 850 E-TEC
 • Pezullimi i pasmë PPS³ / LFS+ përpara
 • Goditje KYB PRO 46 HLCR Kashima
 • Pista 51 mm PowderMax†
 • Fenerët LED, 7.2 inç. matës

XTerrain RE 850 E-TEC DELE HUB Studded track

Crossover ekstrem i lindur për të pushtuar shtigjet më të këqija dhe më gjerë. Platforma e re Radien² ofron ergonomi të përmirësuar, fuqi superiore ndriçimi dhe ekranin më të fundit me prekje 10,25'' me ngjyra. Pezullimi PPS³ / LFS+ me goditjet më të mira KYB PRO 46 HLCR Kashima ofrojnë performancën më të mirë në ngasjen agresive.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motori Rotax® 850 E-TEC
 • Pezullimi i pasmë PPS³ / LFS+ përpara
 • Goditje KYB PRO 46 HLCR Kashima
 • Pista 51 mm PowderMax†
 • Fenerët LED, 7.2 inç. matës

XTerrain RE 900 ACE Turbo R 650W DELE Studded track

Makinë dëbore e egër, por e sofistikuar ekstreme e kryqëzuar, e ndërtuar me qëllim për aventura në distanca të gjata. Cilësia superiore e udhëtimit e sjellë nga pezullimi unik i Lynx plotëson performancën e jashtëzakonshme të mundësuar nga motori Rotax® 900 ACE Turbo R.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motori Rotax® 900 ACE™ Turbo R
 • Pezullimi i pasmë PPS³ / LFS+ përpara
 • Goditje KYB PRO 46 HLCR Kashima
 • Pista 51 mm PowderMax†
 • 7,2 inç. matës

XTerrain RE 900 ACE Turbo R 650W DELE

Makinë dëbore e egër, por e sofistikuar ekstreme e kryqëzuar, e ndërtuar me qëllim për aventura në distanca të gjata. Cilësia superiore e udhëtimit e sjellë nga pezullimi unik i Lynx plotëson performancën e jashtëzakonshme të mundësuar nga motori Rotax® 900 ACE Turbo R.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motori Rotax® 900 ACE™ Turbo R
 • Pezullimi i pasmë PPS³ / LFS+ përpara
 • Goditje KYB PRO 46 HLCR Kashima
 • Pista 51 mm PowderMax†
 • 7,2 inç. matës

XTerrain RE 900 ACE Turbo R 650W DELE VIP Studded track

Makinë dëbore e egër, por e sofistikuar ekstreme e kryqëzuar, e ndërtuar me qëllim për aventura në distanca të gjata. Cilësia superiore e udhëtimit e sjellë nga pezullimi unik i Lynx plotëson performancën e jashtëzakonshme të mundësuar nga motori Rotax® 900 ACE Turbo R.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motori Rotax® 900 ACE™ Turbo R
 • Pezullimi i pasmë PPS³ / LFS+ përpara
 • Goditje KYB PRO 46 HLCR Kashima
 • Pista 51 mm PowderMax†
 • 7,2 inç. matës

XTerrain RE 900 ACE Turbo R 650W DELE VIP

Makinë dëbore e egër, por e sofistikuar ekstreme e kryqëzuar, e ndërtuar me qëllim për aventura në distanca të gjata. Cilësia superiore e udhëtimit e sjellë nga pezullimi unik i Lynx plotëson performancën e jashtëzakonshme të mundësuar nga motori Rotax® 900 ACE Turbo R.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motori Rotax® 900 ACE™ Turbo R
 • Pezullimi i pasmë PPS³ / LFS+ përpara
 • Goditje KYB PRO 46 HLCR Kashima
 • Pista 51 mm PowderMax†
 • 7,2 inç. matës

XTerrain RE 850 E-TEC DELE

Crossover ekstrem i lindur për të pushtuar shtigjet më të këqija dhe më gjerë. Platforma e re Radien² ofron ergonomi të përmirësuar, fuqi superiore ndriçimi dhe ekranin më të fundit me prekje 10,25'' me ngjyra. Pezullimi PPS³ / LFS+ me goditjet më të mira KYB PRO 46 HLCR Kashima ofrojnë performancën më të mirë në ngasjen agresive.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motori Rotax® 850 E-TEC
 • Pezullimi i pasmë PPS³ / LFS+ përpara
 • Goditje KYB PRO 46 HLCR Kashima
 • Pista 51 mm PowderMax†
 • Fenerët LED, 7.2 inç. matës

XTerrain RE 850 E-TEC DELE Studded track

Crossover ekstrem i lindur për të pushtuar shtigjet më të këqija dhe më gjerë. Platforma e re Radien² ofron ergonomi të përmirësuar, fuqi superiore ndriçimi dhe ekranin më të fundit me prekje 10,25'' me ngjyra. Pezullimi PPS³ / LFS+ me goditjet më të mira KYB PRO 46 HLCR Kashima ofrojnë performancën më të mirë në ngasjen agresive.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motori Rotax® 850 E-TEC
 • Pezullimi i pasmë PPS³ / LFS+ përpara
 • Goditje KYB PRO 46 HLCR Kashima
 • Pista 51 mm PowderMax†
 • Fenerët LED, 7.2 inç. matës

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

SHREDDER

2024

Shkathtësi e pashoqe. Performancë e pabesueshme. Kur bëhet fjalë për borën e thellë, grirësi i ri del gjithmonë në krye.

Adventure

2024

Lynx Adventure ofron përvoja të paharrueshme dimërore për të gjithë familjen. Pavarësisht nga gjatësia e udhëtimit. Trajtimi i lehtë dhe teknologjia e avancuar e motorit janë baza për një përvojë të këndshme kalërimi.

Rave

2024

Gati për garë. I lindur per te fituar. Lynx Rave është një makinë dëbore sportive me gjak të pastër. Karakteristikat e tij, të krijuara posaçërisht për kushtet nordike, e bëjnë atë superior në pistat e garave dhe shtigje të vështira.