Rave

2024

Gati për garë. I lindur per te fituar. Lynx Rave është një makinë dëbore sportive me gjak të pastër. Karakteristikat e tij, të krijuara posaçërisht për kushtet nordike, e bëjnë atë superior në pistat e garave dhe shtigje të vështira.

NDIQ LIDERIN

Lindur në pistë. Edukuar për shtigje. Udhëheqësi i padiskutueshëm i makinave me dëborë sportive shteg tani është edhe më i mirë. Lynx Rave është më i shpejtë se kurrë.

VAZHDIMI I TRADITËS

Lynx Rave është i njohur për suksesin e tij superior në pistat evropiane. Tradita na detyron dhe ne e realizojmë me krenari.

SHKRIH TERRENET

Pezullimi i Lynx është ikonik në vetvete. Do t'i kthejë shtigjet më të egra në kënaqësitë më të mëdha.

SHPEJTËSIA ËSHTË ËSHTË FINESIA

Makina me dëborë sportive duhet të jetë në unison me kalorësin. Kjo është arsyeja pse çdo detaj specifik i Lynx Rave është projektuar nga aspekti i kalërimit.

Eksploroni Paketat dhe Specifikimet Rave

Rave Enduro 600R E-TEC

Specialisti në garat ndër-vend dhe shtigjet e ashpra merr kontroll të përmirësuar me platformën e re Radien² dhe pezullimin e rikalibruar PPS³ / LFS+. Kombinimi fitues është ndërtuar me detaje të gatshme për gara dhe strukturë të përforcuar. Shpejtësia sigurohet nga motori revolucionar Rotax® 600R E-TEC.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motori Rotax® 600R E-TEC
 • Pezullimi i pasmë PPS³
 • Goditje KYB PRO 46 HLCR Kashima
 • Pista e kobrës 41 mm
 • Fenerët LED, 7.2 inç. matës, frena me katër piston, levë e rregullueshme e frenave dhe mbajtëse e levës së mbytjes prej alumini

 

 

Rave RE 600R E-TEC

Legjenda e rinovuar e sportit. Rave RE merr një platformë të re Radien² me ergonomi të përmirësuar të kalorësit dhe konfigurim të rikalibruar të pezullimit për ngasje sportive. Frena e re, fenerët LED dhe ekrani opsional me prekje me ngjyra 10,25'' përmirësojnë kontrollet dhe përmirësojnë përvojën e kalërimit. Dominim i pastër i shtigjeve.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motorët Rotax® 850 E-TEC dhe 600R E-TEC
 • Pezullimi i pasmë PPS³
 • Goditje KYB PRO 46 HLCR Kashima
 • Pista e kobrës 41 mm
 • Fenerët LED, 7.2 inç. matës, frena me katër piston, levë e rregullueshme e frenave

Rave RE 600R E-TEC DELE Studded track

Legjenda e rinovuar e sportit. Rave RE merr një platformë të re Radien² me ergonomi të përmirësuar të kalorësit dhe konfigurim të rikalibruar të pezullimit për ngasje sportive. Frena e re, fenerët LED dhe ekrani opsional me prekje me ngjyra 10,25'' përmirësojnë kontrollet dhe përmirësojnë përvojën e kalërimit. Dominim i pastër i shtigjeve.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motorët Rotax® 850 E-TEC dhe 600R E-TEC
 • Pezullimi i pasmë PPS³
 • Goditje KYB PRO 46 HLCR Kashima
 • Pista e kobrës 41 mm
 • Fenerët LED, 7.2 inç. matës, frena me katër piston, levë e rregullueshme e frenave

Rave RE 600R E-TEC HUB

Legjenda e rinovuar e sportit. Rave RE merr një platformë të re Radien² me ergonomi të përmirësuar të kalorësit dhe konfigurim të rikalibruar të pezullimit për ngasje sportive. Frena e re, fenerët LED dhe ekrani opsional me prekje me ngjyra 10,25'' përmirësojnë kontrollet dhe përmirësojnë përvojën e kalërimit. Dominim i pastër i shtigjeve.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motorët Rotax® 850 E-TEC dhe 600R E-TEC
 • Pezullimi i pasmë PPS³
 • Goditje KYB PRO 46 HLCR Kashima
 • Pista e kobrës 41 mm
 • Fenerët LED, 7.2 inç. matës, frena me katër piston, levë e rregullueshme e frenave

Rave RE 600R E-TEC DELE HUB Studded track

Legjenda e rinovuar e sportit. Rave RE merr një platformë të re Radien² me ergonomi të përmirësuar të kalorësit dhe konfigurim të rikalibruar të pezullimit për ngasje sportive. Frena e re, fenerët LED dhe ekrani opsional me prekje me ngjyra 10,25'' përmirësojnë kontrollet dhe përmirësojnë përvojën e kalërimit. Dominim i pastër i shtigjeve.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motorët Rotax® 850 E-TEC dhe 600R E-TEC
 • Pezullimi i pasmë PPS³
 • Goditje KYB PRO 46 HLCR Kashima
 • Pista e kobrës 41 mm
 • Fenerët LED, 7.2 inç. matës, frena me katër piston, levë e rregullueshme e frenave

Rave RE 850 E-TEC

Legjenda e rinovuar e sportit. Rave RE merr një platformë të re Radien² me ergonomi të përmirësuar të kalorësit dhe konfigurim të rikalibruar të pezullimit për ngasje sportive. Frena e re, fenerët LED dhe ekrani opsional me prekje me ngjyra 10,25'' përmirësojnë kontrollet dhe përmirësojnë përvojën e kalërimit. Dominim i pastër i shtigjeve.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motorët Rotax® 850 E-TEC dhe 600R E-TEC
 • Pezullimi i pasmë PPS³
 • Goditje KYB PRO 46 HLCR Kashima
 • Pista e kobrës 41 mm
 • Fenerët LED, 7.2 inç. matës, frena me katër piston, levë e rregullueshme e frenave

Rave RE 850 E-TEC DELE Studded track

Legjenda e rinovuar e sportit. Rave RE merr një platformë të re Radien² me ergonomi të përmirësuar të kalorësit dhe konfigurim të rikalibruar të pezullimit për ngasje sportive. Frena e re, fenerët LED dhe ekrani opsional me prekje me ngjyra 10,25'' përmirësojnë kontrollet dhe përmirësojnë përvojën e kalërimit. Dominim i pastër i shtigjeve.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motorët Rotax® 850 E-TEC dhe 600R E-TEC
 • Pezullimi i pasmë PPS³
 • Goditje KYB PRO 46 HLCR Kashima
 • Pista e kobrës 41 mm
 • Fenerët LED, 7.2 inç. matës, frena me katër piston, levë e rregullueshme e frenave

Rave RE 850 E-TEC HUB

Legjenda e rinovuar e sportit. Rave RE merr një platformë të re Radien² me ergonomi të përmirësuar të kalorësit dhe konfigurim të rikalibruar të pezullimit për ngasje sportive. Frena e re, fenerët LED dhe ekrani opsional me prekje me ngjyra 10,25'' përmirësojnë kontrollet dhe përmirësojnë përvojën e kalërimit. Dominim i pastër i shtigjeve.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • KARAKTERISTIKAT KRYESORE
 • Pezullimi i pasmë PPS³
 • Goditje KYB PRO 46 HLCR Kashima
 • Pista e kobrës 41 mm
 • Fenerët LED, 7.2 inç. matës, frena me katër piston, levë e rregullueshme e frenave

Rave RE 850 E-TEC DELE HUB Studded track

Legjenda e rinovuar e sportit. Rave RE merr një platformë të re Radien² me ergonomi të përmirësuar të kalorësit dhe konfigurim të rikalibruar të pezullimit për ngasje sportive. Frena e re, fenerët LED dhe ekrani opsional me prekje me ngjyra 10,25'' përmirësojnë kontrollet dhe përmirësojnë përvojën e kalërimit. Dominim i pastër i shtigjeve.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motorët Rotax® 850 E-TEC dhe 600R E-TEC
 • Pezullimi i pasmë PPS³
 • Goditje KYB PRO 46 HLCR Kashima
 • Pista e kobrës 41 mm
 • Fenerët LED, 7.2 inç. matës, frena me katër piston, levë e rregullueshme e frenave

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

XTerrain

2024

Sfidat janë përbërës për arritjet. Kushtet e shijojnë përvojën. Xterrain është një makinë me borë crossover e pakrahasueshme me një kombinim unik të performancës, elasticitetit dhe veçorive të aventurës pa kompromis.

Adventure

2024

Lynx Adventure ofron përvoja të paharrueshme dimërore për të gjithë familjen. Pavarësisht nga gjatësia e udhëtimit. Trajtimi i lehtë dhe teknologjia e avancuar e motorit janë baza për një përvojë të këndshme kalërimi.

SHREDDER

2024

Shkathtësi e pashoqe. Performancë e pabesueshme. Kur bëhet fjalë për borën e thellë, grirësi i ri del gjithmonë në krye.