49 Ranger

2024

Makina me dëborë 49 Ranger përparon në udhëtimet nëpër pyje dhe bie në kushte të ndryshme dëbore. Shkathtësia e tij, aftësia e borës dhe aftësia për të fituar janë të pakrahasueshme.

PROCESI I NIVELIT PRO

Performancë e paparë. E pamposhtur në borë të thellë. 49 Ranger PRO i ri është virtuozi i terrenit nordik kërkues.

lider ne shkathtesi

49 Ranger ju sjell nëpër terrenin sfidues. Ndihmon për të kryer punën. Dhe kur pret ekskursioni i gjatë, ai shndërrohet në një shoqërues udhëtimi të rehatshëm dhe të besueshëm.

TË PËRSHTATUR PËR NEVOJAT TUAJA

Sistemi i ftohjes me efikasitet të lartë, fiksimi, hapësira e madhe e ngarkesave dhe mbrojtja e shkëlqyer nga era vijnë si standard. Ju zgjidhni pjesën tjetër.

Eksploroni 49 Paketa dhe Specifikime Ranger

49 Ranger PRO 600R E-TEC DELE

Virtuozi i ri i terrenit nordik. Me platformën e hollë Radien² dhe pezullimin e pasmë PPS² DS+, 49 Ranger PRO ofron shkathtësi të padukshme dhe aftësi të thellë bore në klasën e tij. Motori Rotax® 850 / 600R E-TEC siguron performancë të pafund dhe përgjigje të menjëhershme të mbytjes në çdo kusht.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motorët Rotax® 850 E-TEC dhe 600R E-TEC
 • Pezullimi i pasmë PPS² DS+
 • Goditje KYB 36
 • Pista 64 mm PowderMax†
 • Fenerët LED, 7.2 inç. matës

49 Ranger PRO 850 E-TEC DELE

Virtuozi i ri i terrenit nordik. Me platformën e hollë Radien² dhe pezullimin e pasmë PPS² DS+, 49 Ranger PRO ofron shkathtësi të padukshme dhe aftësi të thellë bore në klasën e tij. Motori Rotax® 850 / 600R E-TEC siguron performancë të pafund dhe përgjigje të menjëhershme të mbytjes në çdo kusht.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motorët Rotax® 850 E-TEC dhe 600R E-TEC
 • Pezullimi i pasmë PPS² DS+
 • Goditje KYB 36
 • Pista 64 mm PowderMax†
 • Fenerët LED, 7.2 inç. matës

49 Ranger ST 900 ACE DELE 650W

Një shoqërues i gjithanshëm udhëtimi për kushtet sfiduese nordike. Binar i gjatë 3923 mm dhe pezullim i pasëm EasyRide 3900-A. Karakteristika të gjithanshme turistike dhe qëndrim i gjerë skish. Gati për aventura të qetë dhe të rehatshme - edhe me një pasagjer. Fuqia dhe efikasiteti i karburantit sigurohet nga motorët Rotax® 900 ACE™ dhe 900 ACE™ Turbo.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motorët Rotax® 900 ACE™ dhe 900 ACE™ Turbo
 • Pezullimi i pasëm EasyRide
 • Goditje KYB 36
 • Pista 51 mm PowderMax†
 • 7,2 inç. matës

49 Ranger ST 900 ACE Turbo DELE 650W

Një shoqërues i gjithanshëm udhëtimi për kushtet sfiduese nordike. Binar i gjatë 3923 mm dhe pezullim i pasëm EasyRide 3900-A. Karakteristika të gjithanshme turistike dhe qëndrim i gjerë skish. Gati për aventura të qetë dhe të rehatshme - edhe me një pasagjer. Fuqia dhe efikasiteti i karburantit sigurohet nga motorët Rotax® 900 ACE™ dhe 900 ACE™ Turbo.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motorët Rotax® 900 ACE™ dhe 900 ACE™ Turbo
 • Pezullimi i pasëm EasyRide
 • Goditje KYB 36
 • Pista 51 mm PowderMax†
 • 7,2 inç. matës

49 Ranger STD 600 ACE DELE 650W

Një ekspert në pyjet e dendura. Shasia Radien-X e makinës me dëborë Lynx 49 Ranger, e kombinuar me pezullimin e pasëm EasyRide 3900 dhe një pistë të gjatë, siguron performancë të vazhdueshme dhe trajtim pa mundim. Motori me katër kohë Rotax® 600 ACE™ është i qetë, pa dridhje dhe efikas në karburant.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motori Rotax® 600 ACE™
 • Pezullimi i pasëm EasyRide
 • Goditje KYB 36
 • Pista DSG 39 mm

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Commander

2024

Bëhuni gati për zbulime të reja! Shkon si një makinë dëbore sportive dhe noton si një pistë e gjerë. Ajo tërheq dhe mbart. Është i fortë, i besueshëm, bashkëkohor dhe i gjithanshëm. Është komandanti i Rrëqebullit.

59 Ranger

2024

Karakteristikat e shkëlqyera, vlera e madhe. Makinë dëbore me pista të gjera Lynx 59 Ranger është e lehtë për t'u përdorur dhe një kënaqësi për t'u hipur. Teknologjia më e fundit e motorit dhe aftësia e madhe e borës ofrojnë shkathtësi të klasës master.

69 Ranger

2024

Mos pranoni asnjë justifikim. Lynx 69 Ranger, sundimtari i kategorisë së pistave super të gjera, ofron performancë të fuqishme dhe manovrim mahnitës.