Shredder

2024

Shkathtësi e pashoqe. Performancë e pabesueshme. Kur bëhet fjalë për borën e thellë, grirësi i ri del gjithmonë në krye.

Rivendosni KUFIJT E TUAJ

Grirësi nuk i shmang sfidat. I lakmon ata.

LICENCË PËR qejf

Shkoni më të mëdha. Mjeshtri kthesat më të forta. Bëjeni dimrin parkun tuaj argëtues personal.

KONTROLLI ME INSTINKT

Nuk ka nevojë të komandoni një makinë dëbore të përsosur të thellë. Ai lexon mendimet tuaja. Shredder mahnit me shkathtësinë e tij.

PUSHTETI NË POSEDONIN TUAJ

Për ne, pushteti pa kontroll nuk do të thotë asgjë. Performanca mahnitëse e Shredder është një burim që ju kontrolloni.

Eksploroni paketat dhe specifikimet e grirëses

Shredder STD 600R E-TEC DELE

Një makinë dëbore e thellë e plotë në platformën e re Radien². Së bashku me dizajnin e hollë dhe pezullimin e pasmë PPS² DS+, motori i dëborës Lynx Shredder u përgjigjet lëvizjeve të kalorësve pa mundim dhe saktësi. Përvoja e kalërimit të shkathët mundësohet nga një motor i përgjegjshëm Rotax® 600R E-TEC.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motori Rotax® 600R E-TEC
 • Pezullimi i pasmë PPS² DS+
 • Goditje KYB 36
 • Pista 64 mm PowderMax†
 • Fenerët LED

Shredder STD 600R E-TEC

Një makinë dëbore e thellë e plotë në platformën e re Radien². Së bashku me dizajnin e hollë dhe pezullimin e pasmë PPS² DS+, motori i dëborës Lynx Shredder u përgjigjet lëvizjeve të kalorësve pa mundim dhe saktësi. Përvoja e drejtimit të shkathët mundësohet nga një motor i përgjegjshëm Rotax® 600R E-TEC.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motori Rotax® 600R E-TEC
 • Pezullimi i pasmë PPS² DS+
 • Goditje KYB 36
 • Pista 64 mm PowderMax†
 • Fenerët LED

Shredder DS 3900 850 E-TEC Turbo R DSHOT

Makina për më të pjerrët dhe më të thellët është edhe më e shkathët. Pozicioni i ngushtuar i skive 863 mm (34'') i kombinuar me platformën Radien² dhe dizajni i hollë ofron trajtim të lehtë dhe të saktë në terren teknik si askush tjetër.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motorët Rotax® 850 E-TEC dhe 850 E-TEC Turbo R
 • Pezullimi i pasmë PPS² DS+
 • Goditje KYB 36 Plus Kashima
 • 76 mm PowderMax† X-Light pista
 • Fenerët LED, levë e rregullueshme e frenave, starter SHOT

Shredder DS 3900 850 E-TEC DSHOT HUB

Makina për më të pjerrët dhe më të thellët është edhe më e shkathët. Pozicioni i ngushtuar i skive 863 mm (34'') i kombinuar me platformën Radien² dhe dizajni i hollë ofron trajtim të lehtë dhe të saktë në terren teknik si askush tjetër.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motorët Rotax® 850 E-TEC dhe 850 E-TEC Turbo R
 • Pezullimi i pasmë PPS² DS+
 • Goditje KYB 36 Plus Kashima
 • 76 mm PowderMax† X-Light pista
 • Fenerët LED, levë e rregullueshme e frenave, starter SHOT

Shredder DS 3900 850 E-TEC DSHOT

Makina për më të pjerrët dhe më të thellët është edhe më e shkathët. Pozicioni i ngushtuar i skive 863 mm (34'') i kombinuar me platformën Radien² dhe dizajni i hollë ofron trajtim të lehtë dhe të saktë në terren teknik si askush tjetër.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motorët Rotax® 850 E-TEC dhe 850 E-TEC Turbo R
 • Pezullimi i pasmë PPS² DS+
 • Goditje KYB 36 Plus Kashima
 • 76 mm PowderMax† X-Light pista
 • Fenerët LED, levë e rregullueshme e frenave, starter SHOT

Shredder DS 3900 850 E-TEC Turbo R DSHOT HUB

Makina për më të pjerrët dhe më të thellët është edhe më e shkathët. Pozicioni i ngushtuar i skive 863 mm (34'') i kombinuar me platformën Radien² dhe dizajni i hollë ofron trajtim të lehtë dhe të saktë në terren teknik si askush tjetër.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motorët Rotax® 850 E-TEC dhe 850 E-TEC Turbo R
 • Pezullimi i pasmë PPS² DS+
 • Goditje KYB 36 Plus Kashima
 • 76 mm PowderMax† X-Light pista
 • Fenerët LED, levë e rregullueshme e frenave, starter SHOT

Shredder DS 3900 850 E-TEC Turbo R DSHOT HUB Black edition

Makina për më të pjerrët dhe më të thellët është edhe më e shkathët. Pozicioni i ngushtuar i skive 863 mm (34'') i kombinuar me platformën Radien² dhe dizajni i hollë ofron trajtim të lehtë dhe të saktë në terren teknik si askush tjetër.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motorët Rotax® 850 E-TEC dhe 850 E-TEC Turbo R
 • Pezullimi i pasmë PPS² DS+
 • Goditje KYB 36 Plus Kashima
 • 76 mm PowderMax† X-Light pista
 • Fenerët LED, levë e rregullueshme e frenave, starter SHOT

Shredder DS 3900 850 E-TEC Turbo R DSHOT Black edition

Makina për më të pjerrët dhe më të thellët është edhe më e shkathët. Pozicioni i ngushtuar i skive 863 mm (34'') i kombinuar me platformën Radien² dhe dizajni i hollë ofron trajtim të lehtë dhe të saktë në terren teknik si askush tjetër.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motorët Rotax® 850 E-TEC dhe 850 E-TEC Turbo R
 • Pezullimi i pasmë PPS² DS+
 • Goditje KYB 36 Plus Kashima
 • 76 mm PowderMax† X-Light pista
 • Fenerët LED, levë e rregullueshme e frenave, starter SHOT

Shredder DS 3900 850 E-TEC DELE HUB

Makina për më të pjerrët dhe më të thellët është edhe më e shkathët. Pozicioni i ngushtuar i skive 863 mm (34'') i kombinuar me platformën Radien² dhe dizajni i hollë ofron trajtim të lehtë dhe të saktë në terren teknik si askush tjetër.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motorët Rotax® 850 E-TEC dhe 850 E-TEC Turbo R
 • Pezullimi i pasmë PPS² DS+
 • Goditje KYB 36 Plus Kashima
 • 76 mm PowderMax† X-Light pista
 • Fenerët LED, levë e rregullueshme e frenave, starter SHOT

Shredder DS 4100 850 E-TEC Turbo R DSHOT

Makina për më të pjerrët dhe më të thellët është edhe më e shkathët. Pozicioni i ngushtuar i skive 863 mm (34'') i kombinuar me platformën Radien² dhe dizajni i hollë ofron trajtim të lehtë dhe të saktë në terren teknik si askush tjetër.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motorët Rotax® 850 E-TEC dhe 850 E-TEC Turbo R
 • Pezullimi i pasmë PPS² DS+
 • Goditje KYB 36 Plus Kashima
 • 76 mm PowderMax† X-Light pista
 • Fenerët LED, levë e rregullueshme e frenave, starter SHOT

Shredder DS 4100 850 E-TEC Turbo R DSHOT HUB

Makina për më të pjerrët dhe më të thellët është edhe më e shkathët. Pozicioni i ngushtuar i skive 863 mm (34'') i kombinuar me platformën Radien² dhe dizajni i hollë ofron trajtim të lehtë dhe të saktë në terren teknik si askush tjetër.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motorët Rotax® 850 E-TEC dhe 850 E-TEC Turbo R
 • Pezullimi i pasmë PPS² DS+
 • Goditje KYB 36 Plus Kashima
 • 76 mm PowderMax† X-Light pista
 • Fenerët LED, levë e rregullueshme e frenave, starter SHOT

Shredder RE 3700 600R E-TEC DSHOT

Për kalërimin më të ashpër. Shredder RE, me platformën Radien², pezullimin e pasmë PPS² DS+ dhe goditjet KYB PRO Kashima me cilësi të lartë, është slita më e egër e borës së thellë në treg. Faktori i pakrahasueshëm argëtues mundësohet nga opsionet e motorit Rotax® 600R ose 850 E-TEC / E-TEC Turbo R.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motorët Rotax® 600R E-TEC, 850 E-TEC dhe 850 E-TEC Turbo R
 • Pezullimi i pasmë PPS² DS+
 • KYB PRO 36 EA-3 R Kashima / KYB 46 Plus / KYB PRO 46 HLCR Kashima goditjet
 • Gjurmët 64 mm PowderMax†
 • Fenerët LED, përforcime hekurudhore, levë e rregullueshme e frenave, starter SHOT

Shredder RE 3700 600R E-TEC DSHOT HUB

Për kalërimin më të ashpër. Shredder RE, me platformën Radien², pezullimin e pasmë PPS² DS+ dhe goditjet KYB PRO Kashima me cilësi të lartë, është slita më e egër e borës së thellë në treg. Faktori i pakrahasueshëm argëtues mundësohet nga opsionet e motorit Rotax® 600R ose 850 E-TEC / E-TEC Turbo R.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motorët Rotax® 600R E-TEC, 850 E-TEC dhe 850 E-TEC Turbo R
 • Pezullimi i pasmë PPS² DS+
 • KYB PRO 36 EA-3 R Kashima / KYB 46 Plus / KYB PRO 46 HLCR Kashima goditjet
 • Gjurmët 64 mm PowderMax†
 • Fenerët LED, përforcime hekurudhore, levë e rregullueshme e frenave, starter SHOT

Shredder RE 3700 850 E-TEC Turbo R DSHOT HUB Black edition

Për kalërimin më të ashpër. Shredder RE, me platformën Radien², pezullimin e pasmë PPS² DS+ dhe goditjet KYB PRO Kashima me cilësi të lartë, është slita më e egër e borës së thellë në treg. Faktori i pakrahasueshëm argëtues mundësohet nga opsionet e motorit Rotax® 600R ose 850 E-TEC / E-TEC Turbo R.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motorët Rotax® 600R E-TEC, 850 E-TEC dhe 850 E-TEC Turbo R
 • Pezullimi i pasmë PPS² DS+
 • KYB PRO 36 EA-3 R Kashima / KYB 46 Plus / KYB PRO 46 HLCR Kashima goditjet
 • Gjurmët 64 mm PowderMax†
 • Fenerët LED, përforcime hekurudhore, levë e rregullueshme e frenave, starter SHOT

Shredder RE 3700 850 E-TEC Turbo R DSHOT Black edition

Për kalërimin më të ashpër. Shredder RE, me platformën Radien², pezullimin e pasmë PPS² DS+ dhe goditjet KYB PRO Kashima me cilësi të lartë, është slita më e egër e borës së thellë në treg. Faktori i pakrahasueshëm argëtues mundësohet nga opsionet e motorit Rotax® 600R ose 850 E-TEC / E-TEC Turbo R.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motorët Rotax® 600R E-TEC, 850 E-TEC dhe 850 E-TEC Turbo R
 • Pezullimi i pasmë PPS² DS+
 • KYB PRO 36 EA-3 R Kashima / KYB 46 Plus / KYB PRO 46 HLCR Kashima goditjet
 • Gjurmët 64 mm PowderMax†
 • Fenerët LED, përforcime hekurudhore, levë e rregullueshme e frenave, starter SHOT

Shredder RE 3700 850 E-TEC Turbo R DSHOT HUB

Për kalërimin më të ashpër. Shredder RE, me platformën Radien², pezullimin e pasmë PPS² DS+ dhe goditjet KYB PRO Kashima me cilësi të lartë, është slita më e egër e borës së thellë në treg. Faktori i pakrahasueshëm argëtues mundësohet nga opsionet e motorit Rotax® 600R ose 850 E-TEC / E-TEC Turbo R.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motorët Rotax® 600R E-TEC, 850 E-TEC dhe 850 E-TEC Turbo R
 • Pezullimi i pasmë PPS² DS+
 • KYB PRO 36 EA-3 R Kashima / KYB 46 Plus / KYB PRO 46 HLCR Kashima goditjet
 • Gjurmët 64 mm PowderMax†
 • Fenerët LED, përforcime hekurudhore, levë e rregullueshme e frenave, starter SHOT

Shredder RE 3700 850 E-TEC Turbo R DSHOT

Për kalërimin më të ashpër. Shredder RE, me platformën Radien², pezullimin e pasmë PPS² DS+ dhe goditjet KYB PRO Kashima me cilësi të lartë, është slita më e egër e borës së thellë në treg. Faktori i pakrahasueshëm argëtues mundësohet nga opsionet e motorit Rotax® 600R ose 850 E-TEC / E-TEC Turbo R.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motorët Rotax® 600R E-TEC, 850 E-TEC dhe 850 E-TEC Turbo R
 • Pezullimi i pasmë PPS² DS+
 • KYB PRO 36 EA-3 R Kashima / KYB 46 Plus / KYB PRO 46 HLCR Kashima goditjet
 • Gjurmët 64 mm PowderMax†
 • Fenerët LED, përforcime hekurudhore, levë e rregullueshme e frenave, starter SHOT

Shredder RE 3700 850 E-TEC DSHOT HUB

Për kalërimin më të ashpër. Shredder RE, me platformën Radien², pezullimin e pasmë PPS² DS+ dhe goditjet KYB PRO Kashima me cilësi të lartë, është slita më e egër e borës së thellë në treg. Faktori i pakrahasueshëm argëtues mundësohet nga opsionet e motorit Rotax® 600R ose 850 E-TEC / E-TEC Turbo R.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motorët Rotax® 600R E-TEC, 850 E-TEC dhe 850 E-TEC Turbo R
 • Pezullimi i pasmë PPS² DS+
 • KYB PRO 36 EA-3 R Kashima / KYB 46 Plus / KYB PRO 46 HLCR Kashima goditjet
 • Gjurmët 64 mm PowderMax†
 • Fenerët LED, përforcime hekurudhore, levë e rregullueshme e frenave, starter SHOT

Shredder RE 3700 850 E-TEC DSHOT

Për kalërimin më të ashpër. Shredder RE, me platformën Radien², pezullimin e pasmë PPS² DS+ dhe goditjet KYB PRO Kashima me cilësi të lartë, është slita më e egër e borës së thellë në treg. Faktori i pakrahasueshëm argëtues mundësohet nga opsionet e motorit Rotax® 600R ose 850 E-TEC / E-TEC Turbo R.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motorët Rotax® 600R E-TEC, 850 E-TEC dhe 850 E-TEC Turbo R
 • Pezullimi i pasmë PPS² DS+
 • KYB PRO 36 EA-3 R Kashima / KYB 46 Plus / KYB PRO 46 HLCR Kashima goditjet
 • Gjurmët 64 mm PowderMax†
 • Fenerët LED, përforcime hekurudhore, levë e rregullueshme e frenave, starter SHOT

Shredder RE 3700 850 E-TEC DELE HUB

Për kalërimin më të ashpër. Shredder RE, me platformën Radien², pezullimin e pasmë PPS² DS+ dhe goditjet KYB PRO Kashima me cilësi të lartë, është slita më e egër e borës së thellë në treg. Faktori i pakrahasueshëm argëtues mundësohet nga opsionet e motorit Rotax® 600R ose 850 E-TEC / E-TEC Turbo R.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motorët Rotax® 600R E-TEC, 850 E-TEC dhe 850 E-TEC Turbo R
 • Pezullimi i pasmë PPS² DS+
 • KYB PRO 36 EA-3 R Kashima / KYB 46 Plus / KYB PRO 46 HLCR Kashima goditjet
 • Gjurmët 64 mm PowderMax†
 • Fenerët LED, përforcime hekurudhore, levë e rregullueshme e frenave, starter SHOT

Shredder RE 3900 850 E-TEC Turbo R DSHOT HUB Black edition

Për kalërimin më të ashpër. Shredder RE, me platformën Radien², pezullimin e pasmë PPS² DS+ dhe goditjet KYB PRO Kashima me cilësi të lartë, është slita më e egër e borës së thellë në treg. Faktori i pakrahasueshëm argëtues mundësohet nga opsionet e motorit Rotax® 600R ose 850 E-TEC / E-TEC Turbo R.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motorët Rotax® 600R E-TEC, 850 E-TEC dhe 850 E-TEC Turbo R
 • Pezullimi i pasmë PPS² DS+
 • KYB PRO 36 EA-3 R Kashima / KYB 46 Plus / KYB PRO 46 HLCR Kashima goditjet
 • Gjurmët 64 mm PowderMax†
 • Fenerët LED, përforcime hekurudhore, levë e rregullueshme e frenave, starter SHOT

Shredder RE 3900 850 E-TEC Turbo R DSHOT Black edition

Për kalërimin më të ashpër. Shredder RE, me platformën Radien², pezullimin e pasmë PPS² DS+ dhe goditjet KYB PRO Kashima me cilësi të lartë, është slita më e egër e borës së thellë në treg. Faktori i pakrahasueshëm argëtues mundësohet nga opsionet e motorit Rotax® 600R ose 850 E-TEC / E-TEC Turbo R.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motorët Rotax® 600R E-TEC, 850 E-TEC dhe 850 E-TEC Turbo R
 • Pezullimi i pasmë PPS² DS+
 • KYB PRO 36 EA-3 R Kashima / KYB 46 Plus / KYB PRO 46 HLCR Kashima goditjet
 • Gjurmët 64 mm PowderMax†
 • Fenerët LED, përforcime hekurudhore, levë e rregullueshme e frenave, starter SHOT

Shredder RE 3900 850 E-TEC Turbo R DSHOT 76mm HUB Black edition

Për kalërimin më të ashpër. Shredder RE, me platformën Radien², pezullimin e pasmë PPS² DS+ dhe goditjet KYB PRO Kashima me cilësi të lartë, është slita më e egër e borës së thellë në treg. Faktori i pakrahasueshëm argëtues mundësohet nga opsionet e motorit Rotax® 600R ose 850 E-TEC / E-TEC Turbo R.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motorët Rotax® 600R E-TEC, 850 E-TEC dhe 850 E-TEC Turbo R
 • Pezullimi i pasmë PPS² DS+
 • KYB PRO 36 EA-3 R Kashima / KYB 46 Plus / KYB PRO 46 HLCR Kashima goditjet
 • Gjurmët 64 mm PowderMax†
 • Fenerët LED, përforcime hekurudhore, levë e rregullueshme e frenave, starter SHOT

Shredder RE 3900 850 E-TEC Turbo R DSHOT 76mm Black edition

Për kalërimin më të ashpër. Shredder RE, me platformën Radien², pezullimin e pasmë PPS² DS+ dhe goditjet KYB PRO Kashima me cilësi të lartë, është slita më e egër e borës së thellë në treg. Faktori i pakrahasueshëm argëtues mundësohet nga opsionet e motorit Rotax® 600R ose 850 E-TEC / E-TEC Turbo R.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motorët Rotax® 600R E-TEC, 850 E-TEC dhe 850 E-TEC Turbo R
 • Pezullimi i pasmë PPS² DS+
 • KYB PRO 36 EA-3 R Kashima / KYB 46 Plus / KYB PRO 46 HLCR Kashima goditjet
 • Gjurmët 64 mm PowderMax†
 • Fenerët LED, përforcime hekurudhore, levë e rregullueshme e frenave, starter SHOT

Shredder RE 3900 850 E-TEC Turbo R DSHOT HUB

Për kalërimin më të ashpër. Shredder RE, me platformën Radien², pezullimin e pasmë PPS² DS+ dhe goditjet KYB PRO Kashima me cilësi të lartë, është slita më e egër e borës së thellë në treg. Faktori i pakrahasueshëm argëtues mundësohet nga opsionet e motorit Rotax® 600R ose 850 E-TEC / E-TEC Turbo R.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motorët Rotax® 600R E-TEC, 850 E-TEC dhe 850 E-TEC Turbo R
 • Pezullimi i pasmë PPS² DS+
 • KYB PRO 36 EA-3 R Kashima / KYB 46 Plus / KYB PRO 46 HLCR Kashima goditjet
 • Gjurmët 64 mm PowderMax†
 • Fenerët LED, përforcime hekurudhore, levë e rregullueshme e frenave, starter SHOT

Shredder RE 3900 850 E-TEC Turbo R DSHOT

Për kalërimin më të ashpër. Shredder RE, me platformën Radien², pezullimin e pasmë PPS² DS+ dhe goditjet KYB PRO Kashima me cilësi të lartë, është slita më e egër e borës së thellë në treg. Faktori i pakrahasueshëm argëtues mundësohet nga opsionet e motorit Rotax® 600R ose 850 E-TEC / E-TEC Turbo R.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motorët Rotax® 600R E-TEC, 850 E-TEC dhe 850 E-TEC Turbo R
 • Pezullimi i pasmë PPS² DS+
 • KYB PRO 36 EA-3 R Kashima / KYB 46 Plus / KYB PRO 46 HLCR Kashima goditjet
 • Gjurmët 64 mm PowderMax†
 • Fenerët LED, përforcime hekurudhore, levë e rregullueshme e frenave, starter SHOT

Shredder RE 3900 850 E-TEC Turbo R DSHOT 76mm HUB

Për kalërimin më të ashpër. Shredder RE, me platformën Radien², pezullimin e pasmë PPS² DS+ dhe goditjet KYB PRO Kashima me cilësi të lartë, është slita më e egër e borës së thellë në treg. Faktori i pakrahasueshëm argëtues mundësohet nga opsionet e motorit Rotax® 600R ose 850 E-TEC / E-TEC Turbo R.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motorët Rotax® 600R E-TEC, 850 E-TEC dhe 850 E-TEC Turbo R
 • Pezullimi i pasmë PPS² DS+
 • KYB PRO 36 EA-3 R Kashima / KYB 46 Plus / KYB PRO 46 HLCR Kashima goditjet
 • Gjurmët 64 mm PowderMax†
 • Fenerët LED, përforcime hekurudhore, levë e rregullueshme e frenave, starter SHOT

Shredder RE 3900 850 E-TEC DSHOT HUB

Për kalërimin më të ashpër. Shredder RE, me platformën Radien², pezullimin e pasmë PPS² DS+ dhe goditjet KYB PRO Kashima me cilësi të lartë, është slita më e egër e borës së thellë në treg. Faktori i pakrahasueshëm argëtues mundësohet nga opsionet e motorit Rotax® 600R ose 850 E-TEC / E-TEC Turbo R.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE    

 • Motorët Rotax® 600R E-TEC, 850 E-TEC dhe 850 E-TEC Turbo R
 • Pezullimi i pasmë PPS² DS+
 • KYB PRO 36 EA-3 R Kashima / KYB 46 Plus / KYB PRO 46 HLCR Kashima goditjet
 • Gjurmët 64 mm PowderMax†
 • Fenerët LED, përforcime hekurudhore, levë e rregullueshme e frenave, starter SHOT

Shredder RE 3900 850 E-TEC Turbo R DSHOT 76mm

Për kalërimin më të ashpër. Shredder RE, me platformën Radien², pezullimin e pasmë PPS² DS+ dhe goditjet KYB PRO Kashima me cilësi të lartë, është slita më e egër e borës së thellë në treg. Faktori i pakrahasueshëm argëtues mundësohet nga opsionet e motorit Rotax® 600R ose 850 E-TEC / E-TEC Turbo R.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motorët Rotax® 600R E-TEC, 850 E-TEC dhe 850 E-TEC Turbo R
 • Pezullimi i pasmë PPS² DS+
 • KYB PRO 36 EA-3 R Kashima / KYB 46 Plus / KYB PRO 46 HLCR Kashima goditjet
 • Gjurmët 64 mm PowderMax†
 • Fenerët LED, përforcime hekurudhore, levë e rregullueshme e frenave, starter SHOT

Shredder RE 3900 850 E-TEC DSHOT

Për kalërimin më të ashpër. Shredder RE, me platformën Radien², pezullimin e pasmë PPS² DS+ dhe goditjet KYB PRO Kashima me cilësi të lartë, është slita më e egër e borës së thellë në treg. Faktori i pakrahasueshëm argëtues mundësohet nga opsionet e motorit Rotax® 600R ose 850 E-TEC / E-TEC Turbo R.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motorët Rotax® 600R E-TEC, 850 E-TEC dhe 850 E-TEC Turbo R
 • Pezullimi i pasmë PPS² DS+
 • KYB PRO 36 EA-3 R Kashima / KYB 46 Plus / KYB PRO 46 HLCR Kashima goditjet
 • Gjurmët 64 mm PowderMax†
 • Fenerët LED, përforcime hekurudhore, levë e rregullueshme e frenave, starter SHOT

Shredder RE 3900 850 E-TEC DSHOT 76mm HUB

Për kalërimin më të ashpër. Shredder RE, me platformën Radien², pezullimin e pasmë PPS² DS+ dhe goditjet KYB PRO Kashima me cilësi të lartë, është slita më e egër e borës së thellë në treg. Faktori i pakrahasueshëm argëtues mundësohet nga opsionet e motorit Rotax® 600R ose 850 E-TEC / E-TEC Turbo R.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motorët Rotax® 600R E-TEC, 850 E-TEC dhe 850 E-TEC Turbo R
 • Pezullimi i pasmë PPS² DS+
 • KYB PRO 36 EA-3 R Kashima / KYB 46 Plus / KYB PRO 46 HLCR Kashima goditjet
 • Gjurmët 64 mm PowderMax†
 • Fenerët LED, përforcime hekurudhore, levë e rregullueshme e frenave, starter SHOT

Shredder RE 3900 850 E-TEC DSHOT 76mm

Për kalërimin më të ashpër. Shredder RE, me platformën Radien², pezullimin e pasmë PPS² DS+ dhe goditjet KYB PRO Kashima me cilësi të lartë, është slita më e egër e borës së thellë në treg. Faktori i pakrahasueshëm argëtues mundësohet nga opsionet e motorit Rotax® 600R ose 850 E-TEC / E-TEC Turbo R.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motorët Rotax® 600R E-TEC, 850 E-TEC dhe 850 E-TEC Turbo R
 • Pezullimi i pasmë PPS² DS+
 • KYB PRO 36 EA-3 R Kashima / KYB 46 Plus / KYB PRO 46 HLCR Kashima goditjet
 • Gjurmët 64 mm PowderMax†
 • Fenerët LED, përforcime hekurudhore, levë e rregullueshme e frenave, starter SHOT

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

XTerrain

2024

Sfidat janë përbërës për arritjet. Kushtet e shijojnë përvojën. Xterrain është një makinë me borë crossover e pakrahasueshme me një kombinim unik të performancës, elasticitetit dhe veçorive të aventurës pa kompromis.

49 Ranger

2024

Makina me dëborë 49 Ranger përparon në udhëtimet nëpër pyje dhe bie në kushte të ndryshme dëbore. Shkathtësia e tij, aftësia e borës dhe aftësia për të fituar janë të pakrahasueshme.

Adventure

2024

Lynx Adventure ofron përvoja të paharrueshme dimërore për të gjithë familjen. Pavarësisht nga gjatësia e udhëtimit. Trajtimi i lehtë dhe teknologjia e avancuar e motorit janë baza për një përvojë të këndshme kalërimi.