motore per borë të thellë

Rivendosni kufijtë tuaj

Licencë për emocion

Për argëtim suprem në pjesën më të pjerrët dhe më të thellë. Makinat e dëborës së thellë Lynx Shredder janë zhvilluar në Finlandë për të ofruar shkathtësi, fuqi dhe kontroll të pashembullt në terrenin më sfidues.

SHREDDER

2024

Shkathtësi e pashoqe. Performancë e pabesueshme. Kur bëhet fjalë për borën e thellë, grirësi i ri del gjithmonë në krye.

nuk je i SIGURT? JEMI KËTU TË NDIHMOJMË