DS

2024

Aventurat e tyre fillojnë me një ATV Can-Am. Formacioni Youth ATV u krijua për t'i futur në mënyrë të sigurtë dhe të sigurt fëmijët e moshës 14 vjeç e lart me gëzimet e kalërimit jashtë rrugës.

NJË FILLIM I VËRTETË

Karakteristikat e sigurisë

Nisja elektrike, opsionet e integruara të kufizuesit të shpejtësisë dhe trajtimi që frymëzon besim për të prezantuar siç duhet daljen jashtë rrugës.

Can-AM I PARE

Dizajn cilësor

Qëndrimi i hequr nga makineritë tona për të rritur dhe paketa X e disponueshme (goditje të performancës, frena, gaz) për vrapuesit aspirues.

Karakteristikat kryesore

LIRË TË LIRË

Kjo është arsyeja pse ne bëjmë atë që bëjmë. JEPONI KALORËSVE TË RI NJË MAKINË TË VËRTETË QË TË MËSOJNË ME DIZAJNIN, CILËSINË DHE SIGURINË E VËRTETË CAN-AM.

Formacioni ATV i Can-Am me fokus rininë, i krijuar për t'i futur fëmijët në mënyrë të sigurtë me gëzimet e kalërimit jashtë rrugës. Zbuloni formacionin tonë katërkëndësh Can-Am DS 2023.

Eksploroni paketat dhe specifikimet e DS

DS 250

HYRJA NË NJË NIVEL TJETËR. Për drejtuesit e moshës 14 vjeç e lart, Youth 250 çifton një motor 250cc me ftohje të lëngshme, CVT dhe shasi më të mëdha si hapi i fundit përpara një ATV me madhësi të rritur.

  • Pezullim i dyfishtë me krah A përpara
  • Goditje para dhe mbrapa të rregullueshme para-ngarkuese
  • Fenerët me dritë të pasme dhe dritë frenimi
  • Gomat e perparme 22 in

Mjetet për të zgjedhur udhëtimin e duhur

VIZITO NJE SHOWROOM

Gjeni tregtarin dhe qendrat e shërbimit më të afërt të Can-Am Off-Road. Pyesni për garancinë tonë standarde dhe B.E.S.T të shtuar. mbulim.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

RENEGADE

Renegadi e kap aty ku mbarojnë kufijtë. Familja më e fuqishme e ATV-ve sportive të disponueshme kudo, duke bashkuar performancën dhe mbrojtjen e provuar nga gara për të udhëhequr paketën nëpër terrene serioze sfiduese.

OUTLANDER

Gjithçka që ju nevojitet për të sunduar jashtë. Outlander vendos fuqinë dhe stabilitetin në kushte të barabarta, për trajtim të sigurt, më shumë kuajfuqi dhe transport më të mirë të kategorisë së tij. Krijuar për të performuar në çdo terren apo stinë, i adaptueshëm për pothuajse çdo punë ose përdorim jashtë rrugës.

RENEGADE EFI

Can-Am Renegade EFI është ndërtuar për kalorësit e së nesërmes. Nxitni pasionin e tyre për të hipur dhe për të krijuar kujtime jashtë rrugës me çdo anëtar të familjes suaj.