RENEGADE EFI

2024

Can-Am Renegade EFI është ndërtuar për kalorësit e së nesërmes. Nxitni pasionin e tyre për të hipur dhe për të krijuar kujtime jashtë rrugës me çdo anëtar të familjes suaj.

Një fillim elektrik për të hipur!

Masterstroke of Fuel Genius nga Can-Am

Injeksioni elektronik i karburantit (EFI) lejon matje të saktë të karburantit për efikasitet më të mirë në Can-Am Renegade EFI. Me një kufizues të mbytjes, një shasi të gjerë dhe një start elektrik me butona, ky model i mban aventurat e para argëtuese dhe të sigurta.

Kur Can-Am ATV ben rime me siguri

Kalorësit e rinj mund të qëndrojnë të sigurt dhe të argëtohen

Can-Am Renegade EFI është një klasë master në sigurinë e kalërimit. Ergonomia e automjetit ofron më shumë rehati për ngasësit e rinj, plus që vjen me mbrojtëse dore dhe një kufizues të mbytjes për kontroll të plotë të shpejtësisë. Është gjithashtu pa lëvizje për lehtësinë e përdorimit! Të gjitha kalorësit fillestarë ku duhet të përqendrohen është kalërimi.

Karakteristikat kryesore

Fuqizoni Ata

Ndërtuar për gjeneratën e ardhshme të kalorësve

Jashtë rrugës është një çështje familjare

Can-Am Renegade EFI merr anëtarët më të rinj të familjes suaj të filluar me Off-Road Livin'. Rijetoni ditët tuaja të reja dhe ndihmojini ata të bëjnë udhëtimet e tyre të para për të ndjekur gjurmët tuaja.

Eksploroni paketat dhe specifikimet e Renegade

Renegade 110 EFI

ATV I VOGËL, BUZËQESHJE TË MADHE. Renegade 110 EFI u jep kalorësve të moshës 10 vjeç e lart një përvojë më emocionuese, të lidhur me kalërimin — me një kufizues të mbytjes për kontroll të plotë të shpejtësisë.

  • Karakteristikat kryesore të Renegade 70 EFI
  • 112 cc me një cilindër 4-stroke, i ftohur me ajër

Renegade X xc 110 EFI

Për fëmijët 10 vjeç e lart, modelet tona Renegade X xc 110 EFI vijnë me veçori të shtuara për të përmirësuar aventurat e mëdha dhe të vogla.

  • Karakteristikat kryesore të Renegade 110 EFI
  • Pezullim i dyfishtë me krah A përpara
  • Goditja e HPG-së me derrkuc
  • Grafikë me paketë X, mbulesë sediljeje, shter me pamje sportive
  • Kunjat e goditjes për gara dhe bllok ngritës i timonit
  • Parakolp para alumini, shufra Nerf

Mjetet për të zgjedhur udhëtimin e duhur

VIZITO NJE SHOWROOM

Gjeni tregtarin dhe qendrat e shërbimit më të afërt të Can-Am Off-Road. Pyesni për garancinë tonë standarde dhe B.E.S.T të shtuar. mbulim.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

OUTLANDER

Gjithçka që ju nevojitet për të sunduar jashtë. Outlander vendos fuqinë dhe stabilitetin në kushte të barabarta, për trajtim të sigurt, më shumë kuajfuqi dhe transport më të mirë të kategorisë së tij. Krijuar për të performuar në çdo terren apo stinë, i adaptueshëm për pothuajse çdo punë ose përdorim jashtë rrugës.

Outlander 500/700

Është ATV që i bën të gjitha - për më pak. Pavarësisht nëse po kërkoni të kapni shtigjet ose të zbarkoni një ngarkesë me peshk, Outlander 500/700 është gati kur të jeni.

RENEGADE

Renegadi e kap aty ku mbarojnë kufijtë. Familja më e fuqishme e ATV-ve sportive të disponueshme kudo, duke bashkuar performancën dhe mbrojtjen e provuar nga gara për të udhëhequr paketën nëpër terrene serioze sfiduese.