OUTLANDER PRO

2024

Me një Outlander PRO, nuk do të jeni kurrë të jashtëzakonshëm. Veçoritë si motorët Rotax të kalibruar në punë dhe CVT dhe një pezullim i kalibruar nga shërbimet do të thotë se është ndërtuar për të vazhduar.

Më shumë për paratë tuaja

Mos komprometoni asgjë me Outlander PRO 2024

Outlander PRO i ri ofron më shumë veçori lider në klasë se çdo ATV tjetër, duke përfshirë kuajfuqinë, çift rrotullues, kapacitetin tërheqës dhe hapësirën ruajtëse. Hidhni një pezullim të kalibruar nga shërbimet, më shumë mbrojtje dhe intervale mirëmbajtjeje prej 100 orësh ose 3000 km (2000 milje) dhe Outlander PRO ofron më shumë vlerë se kurrë.

Refuzon të heqë dorë

Mund edhe te zgjasë dhe me shume se ju

Outlander PRO u ndërtua për t'iu përmbajtur punës. Motorët Rotax i japin mundësinë të punojë më shumë. Tufa e re pDrive ofron performancë më të mirë dhe mirëmbajtje më të ulët se çdo konkurrent. Dhe shasia krejtësisht e re e aliazhit është materiali i kampionëve të garave, e bërë nga materiale të ngjashme si Maverick X3.

Gjithçka që ju nevojitet për të hipur në rehati

Punoni ndërrimin e gjatë

Outlander PRO 2024 sigurohet që asnjë vend pune të mos jetë i paarritshëm, falë më shumë largësisë nga toka. Vendet e saj të reja ergonomike janë perfekte për ato ndërrime 12-orëshe. Dhe tonelatat e magazinimit dhe aksesorëve nënkuptojnë se asnjë mjet nuk mbetet pas.

Karakteristikat kryesore

Outlander Pro Walkaround

Lëreni ekipin tonë t'ju ecë rreth veçorive që e bëjnë Can-Am Outlander Pro ATV-në më të mirë të punës.

EKSPLORO PAKETA DHE SPECIFIKIMET E OUTLANDER PRO

Outlander PRO HD5

JACK E TË GJITHA TREGTIVE. ATV që ju nevojitet për të përfunduar punën, me aftësi të jashtëzakonshme dhe më pak mirëmbajtje të kërkuar—të gjitha me një çmim që është shumë i mirë për t'u hequr.

 • Rotax® ACE (Efiçenca e avancuar e djegies), motor me një cilindër me ftohje të lëngshme
 • Fenerët LED
 • Pezullim i kalibruar për përdorim me marshin Extra Low
 • Diferencial i përparmë Visco-Lok
 • Parakolp premium i përparmë, parakolp i pasmë, pllakë e plotë me rrëshqitje

Outlander PRO XU HD5

AFTËSI DHE STILI SUPREM. Punoni më zgjuar me kufizuesin e shpejtësisë, me stil me këtë pamje të re të guximshme dhe shijoni paqen e mendjes me veçoritë e mbrojtjes premium.

 • Të njëjtat veçori si Outlander PRO
 • Kufizues i shpejtësisë
 • Frenim inteligjent i motorit (iEB™)
 • Diferencial i përparmë Visco-4Lok
 • 26 inç. XPS Trail King, vlerësim me 6 shtresa, goma me rrota alumini të derdhur 12 inç

Outlander PRO XU HD7

AFTËSI DHE STILI SUPREM. Punoni më zgjuar me kufizuesin e shpejtësisë, me stil me këtë pamje të re të guximshme dhe shijoni paqen e mendjes me veçoritë e mbrojtjes premium.

 • Të njëjtat veçori si Outlander PRO
 • Kufizues i shpejtësisë
 • Frenim inteligjent i motorit (iEB™)
 • Diferencial i përparmë Visco-4Lok
 • 26 inç. XPS Trail King, vlerësim me 6 shtresa, goma me rrota alumini të derdhur 12 inç

Outlander MAX PRO XU HD7 T

NJË GJUHET TUAJ. Merrni një çikrik 3,500 lb. (1,588 kg), një diferencial të përparmë Visco-4Lok dhe veçori mbrojtëse premium, të gjitha të mbështjella në një model të shkëlqyeshëm kamo.

 • Të njëjtat veçori si Outlander PRO XU HD5/HD7
 • Çikrik Can-Am HD-3500
 • Parakolp premium i përparmë dhe i pasëm
 • Central Skidplate dhe HMWPE Footwells skidplate
 • Mbrojtës alumini për krahët e përparme dhe të pasme 

Outlander PRO HD5 T

JACK E TË GJITHA TREGTIVE. ATV që ju nevojitet për të përfunduar punën, me aftësi të jashtëzakonshme dhe më pak mirëmbajtje të kërkuar—të gjitha me një çmim që është shumë i mirë për t'u hequr.

 • Rotax® ACE (Efiçenca e avancuar e djegies), motor me një cilindër me ftohje të lëngshme
 • Fenerët LED
 • Pezullim i kalibruar për përdorim me marshin Extra Low
 • Diferencial i përparmë Visco-Lok
 • Parakolp premium i përparmë, parakolp i pasmë, pllakë e plotë me rrëshqitje

Outlander PRO XU HD5 T

AFTËSI DHE STILI SUPREM. Punoni më zgjuar me kufizuesin e shpejtësisë, me stil me këtë pamje të re të guximshme dhe shijoni paqen e mendjes me veçoritë e mbrojtjes premium.

 • Të njëjtat veçori si Outlander PRO
 • Kufizues i shpejtësisë
 • Frenim inteligjent i motorit (iEB™)
 • Diferencial i përparmë Visco-4Lok
 • 26 inç. XPS Trail King, vlerësim me 6 shtresa, goma me rrota alumini të derdhur 12 inç

Outlander PRO XU HD7 T

AFTËSI DHE STILI SUPREM. Punoni më zgjuar me kufizuesin e shpejtësisë, me stil me këtë pamje të re të guximshme dhe shijoni paqen e mendjes me veçoritë e mbrojtjes premium.

 • Të njëjtat veçori si Outlander PRO
 • Kufizues i shpejtësisë
 • Frenim inteligjent i motorit (iEB™)
 • Diferencial i përparmë Visco-4Lok
 • 26 inç. XPS Trail King, vlerësim me 6 shtresa, goma me rrota alumini të derdhur 12 inç

Outlander PRO XU HD7 T ABS

AFTËSI DHE STILI SUPREM. Punoni më zgjuar me kufizuesin e shpejtësisë, me stil me këtë pamje të re të guximshme dhe shijoni paqen e mendjes me veçoritë e mbrojtjes premium.

 • Të njëjtat veçori si Outlander PRO
 • Kufizues i shpejtësisë
 • Frenim inteligjent i motorit (iEB™)
 • Diferencial i përparmë Visco-4Lok
 • 26 inç. XPS Trail King, vlerësim me 6 shtresa, goma me rrota alumini të derdhur 12 inç

Outlander MAX PRO XU HD7 T

NJË GJUHET TUAJ. Merrni një çikrik 3,500 lb. (1,588 kg), një diferencial të përparmë Visco-4Lok dhe veçori mbrojtëse premium, të gjitha të mbështjella në një model të shkëlqyeshëm kamo.

 • Të njëjtat veçori si Outlander PRO XU HD5/HD7
 • Çikrik Can-Am HD-3500
 • Parakolp premium i përparmë dhe i pasëm
 • Central Skidplate dhe HMWPE Footwells skidplate
 • Mbrojtës alumini për krahët e përparme dhe të pasme 

Mjetet për të zgjedhur udhëtimin e duhur

VIZITO NJE SHOWROOM

Gjeni tregtarin dhe qendrat e shërbimit më të afërt të Can-Am Off-Road. Pyesni për garancinë tonë standarde dhe B.E.S.T të shtuar. mbulim.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Outlander 500/700

Është ATV që i bën të gjitha - për më pak. Pavarësisht nëse po kërkoni të kapni shtigjet ose të zbarkoni një ngarkesë me peshk, Outlander 500/700 është gati kur të jeni.

RENEGADE

Renegadi e kap aty ku mbarojnë kufijtë. Familja më e fuqishme e ATV-ve sportive të disponueshme kudo, duke bashkuar performancën dhe mbrojtjen e provuar nga gara për të udhëhequr paketën nëpër terrene serioze sfiduese.

RENEGADE EFI

Can-Am Renegade EFI është ndërtuar për kalorësit e së nesërmes. Nxitni pasionin e tyre për të hipur dhe për të krijuar kujtime jashtë rrugës me çdo anëtar të familjes suaj.