Motor bore per shtigje

Standardi i platinit në dominimin e shtigjeve

Asgjë më pak nuk do të bëjë

Të njohur për një kohë të gjatë si vendosja e standardeve në dëborë, makinat me borë shtegu Ski-Doo ngrenë edhe një herë shiritin për performancën, trajtimin dhe komoditetin.

  

Eksploroni Modelet

RENEGADE

2024

Ndërtuar për aventurierët e dimrit me shtigje më të gjata për më shumë kapje dhe rehati të shtuar. I kombinuar me disa opsione të motorit Rotax, ekziston një Renegade për çdo kalorës shtegu.

MXZ

2024

Me sugjerime të frymëzuara nga gara, sajërat MXZ ofrojnë manovrim dhe shkathtësi të ngjashme me motocross me inovacione të avancuara si në cilësinë e udhëtimit ashtu edhe në fuqinë emocionuese Rotax.

GRAND TOURING

2024

Të mbushura me stil, rehati luksoze dhe performancë fantastike, makinat me dëborë Grand Touring ofrojnë përvojën më të mirë të vozitjes 2-up për shoferin dhe pasagjerin.

Zbuloni përshtatjen tuaj të përsosur

Ne kemi mjetet për t'ju ndihmuar të gjeni sajë të thellë dëbore të ëndrrave tuaja