TUNDRA

2024

Slitë Tundra kanë një dizajn të ngushtë për shkathtësi unike për një sajë pune. Zgjidhja perfekte për përdorim të lehtë me një çmim të përballueshëm.

Shkoni përpara

Teknologji e provuar për të përmirësuar dimrin tuaj

Snowshoe Mekanike

Trajtimi i përgjegjshëm dhe i shkathët i kombinuar me fuqinë Rotax ultra të besueshme ofron një udhëtim në të cilin mund të mbështeteni herë pas here për t'ju kaluar në kushtet më të vështira të dimrit.

Shkathtësi standarde

Platforma e avancuar

Makinat e dëborës Tundra 2023 janë ndërtuar në platformën e përparuar në REV Gen4 reaguese. Me dizajnin e tij të hapur dhe trajtimin e saktë, kalorësit e Tundra gëzojnë edhe më shumë shkathtësi dhe kontroll mbi çdo terren dimëror.

Varet nga ajo

E besueshme

Vetët Tundra mundësohen nga dy nga motorët tanë më ekonomikë dhe më të besueshëm Rotax: 600 EFI 2-stroke dhe 600 ACE 4-stroke. Të dyja ofrojnë efikasitet të njohur, besueshmëri dhe lehtësi të pakrahasueshme pronësie.

Aftësia e prapambetur

Eksploro

Slitë Tundra janë krijuar në mënyrë unike për të shkuar atje ku shumica e automjeteve nuk munden. Paramount është pezullimi i tij i përparmë teleskopik LTS që mundëson një tavë të gjerë dhe të sheshtë me bark - sajë rrëshqet lehtësisht mbi borë dhe mbi pengesa si një rrëshqitje.

Eksploroni paketat dhe specifikimet e Tundra

TUNDRA LE 600 ACE (650W) DELE

Borë e thellë, kushte të vështira dimri - nuk ka rëndësi për Tundra LE. Tani në platformën REV Gen4, kalorësit mund të përballen me çdo gjë me trajtim jashtëzakonisht të përgjegjshëm, notim superior dhe veçori të gjithanshme, të gjitha të mundësuara nga motorë të besueshëm Rotax.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

  • Performancë e shkëlqyer jashtë shtigjeve dhe borës së thellë me aftësinë e përdorimit të dritës.
  • Dy motorë Rotax® në dispozicion
  • Pezullim i pasmë artikulues SC™-5U me mekanizëm mbyllës (nuk kërkohet mjet)
  • Gjatësia e pistave 154 inç
  • Pezullim para teleskopik LTS

TUNDRA LE 600 EFI DELE

Borë e thellë, kushte të vështira dimri - nuk ka rëndësi për Tundra LE. Tani në platformën REV Gen4, kalorësit mund të përballen me çdo gjë me trajtim jashtëzakonisht të përgjegjshëm, notim superior dhe veçori të gjithanshme, të gjitha të mundësuara nga motorë të besueshëm Rotax.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

  • Performancë e shkëlqyer jashtë shtigjeve dhe borës së thellë me aftësinë e përdorimit të dritës.
  • Dy motorë Rotax® në dispozicion
  • Pezullim i pasmë artikulues SC™-5U me mekanizëm mbyllës (nuk kërkohet mjet)
  • Gjatësia e pistave 154 inç
  • Pezullim para teleskopik LTS

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

SKANDIC

2024

Forca brutale plotëson aftësinë e rafinuar me Skandic. Kapaciteti masiv i tërheqjes dhe gjurma e madhe e bëjnë punën e lehtë të punëve të mëdha dhe lundrimin e shkëlqyeshëm për të shkuar kudo që nevojitet.

EXPEDITION

2024

Modelet e Ski-Doo Expedition brenda ose jashtë shtigjeve paketojnë shkathtësi dhe aftësi të jashtëzakonshme në një sajë. Punoni në vilë një orë, filloni një aventurë të re tjetrën.