Çfarë vesh kur nget një Det-Doo?

Vozitja në Sea-Doo kërkon veshjen e duhur të mjeteve ujore. Jo vetëm që e bën përvojën tuaj më të rehatshme dhe argëtuese, por veshjet e projektuara posaçërisht për mjetet ujore ju mbajnë të sigurt. Sea-Doo gjithashtu ju bën të dukeni shkëlqyeshëm në të njëjtën kohë.

Pajisjet thelbësore të mjeteve ujore

Jelekë shpëtimi ose pajisje personale flotacioni (PFD)

Të quajtur edhe jelekët e shpëtimit, PFD-të ofrojnë përzierjen më të mirë të rehatisë dhe mbrojtjes. Ata përshtaten fort rreth bustit tuaj, por nuk ndërhyjnë në aftësinë tuaj për të kontrolluar zanatin. Më të mirat janë etiketuar brenda si 'SHBA. Miratuar nga Roja Bregdetare”. Përshtatja ideale është e rehatshme. Kontrolloni nëse PFD është projektuar për një të rritur ose një fëmijë dhe gjeni një me dimensionet e duhura të gjoksit dhe diapazonin e peshës.

Pantallona të shkurtra neoprene

Kur bëhet fjalë për pajisjet e mjeteve ujore, këto janë një domosdoshmëri. Mbrojtja e formës  së neoprenit parandalon dëmtimet në pjesën e poshtme të trupit kur godet ujin. Ai gjithashtu vepron si një jastëk midis trupit tuaj dhe shalës duke kufizuar ekspozimin ndaj shtytjes së pompës së avionit.

Doreza dhe çizme

Veshjet e mjeteve ujore për duart dhe këmbët tuaja jo vetëm që mbrojnë këto pjesë të cenueshme të trupit, por gjithashtu ofrojnë kapje dhe tërheqje superiore në pikat kyçe të kontaktit. Sa më shumë kontroll të keni mbi zanatin tuaj, aq më i sigurt jeni.

Syze dielli ose syze

Mbrojtja e syve mbron sytë tuaj nga era dhe uji që spërkat. Më e rëndësishmja, ju mban të qartë vizionin kur hipni.

Pajisjet e anijeve të varura nga moti

Kjo mund të përfshijë kostume të lagura ose kostume kalërimi neoprene për kushte më të ftohta dhe veshje koke për më shumë ngrohtësi ose mbrojtje nga dielli.

Pajisje dhe veshje Sea-Doo

Ne kemi një gamë të plotë të veshjeve elegante të mjeteve ujore me cilësi të lartë për çdo kusht ngasjeje. Pajisjet Sea-Doo përfshijnë gjithashtu veçori të dizajnuara posaçërisht të përshtatura për ngasje me PWC dhe stilin e jetës së mjeteve ujore. Ashtu si një PDF me një unazë të dobishme D për të mbajtur të sigurt kordonin e çelësit të mësimit Sea-Doo.

TE GJITHA PYETJET TUAJA, KANë PERGJIGJE !

NUK MUND TË GJENI ÇFARË KËRKONI?

NËSE NUK MUND TË GJENI TË GJITHË ATË QË PO KËRKONI, KONTAKTONI ME dillerin TUAJ LOKALE OSE NA KONTaktONI KëTU!

NUK MUND TË GJENI ÇFARË KËRKONI?

NËSE NUK MUND TË GJENI TË GJITHË ATË QË PO KËRKONI, KONTAKTONI ME dillerin TUAJ LOKALE OSE NA KONTaktONI KëTU!