5 më të mirët duhet të kenë aksesori artizanale për pronarët e Sea-Doo

Ambasadori i Sea-Doo Randy di shumë për ngasjen e mjeteve ujore personale në të gjitha llojet e kushteve. Këtu janë rekomandimet e tij për 5 aksesorët kryesorë të Sea-Doo që duhet të merrni për të përfunduar përvojën tuaj.

Pajisja personale e flotacionit (PFD)

Ky është një aksesor i domosdoshëm për mjetet ujore për TË GJITHË ngasësit. Kjo përfshin edhe pasagjerët!

Zbuloni xhaketat tona të shpëtimit!

LinQ 13,5 gal (51 L) Ftohës

Ndoshta një nga aksesorët më intrigues të mjeteve ujore është pjesë e një sistemi unik për Sea-Doo të quajtur LinQ. Bazuar në një palë kapëse kërcyese të futura në platformën e notit të pothuajse të gjitha modeleve Sea-Doo, montimet LinQ mund të ngrihen për të vepruar si pika ankorimi të sigurta dhe pa zhurmë për një shumëllojshmëri të gjerë artikujsh. Ky ftohës më i madh mund t'i mbajë ushqimet dhe pijet tuaja të freskëta gjatë gjithë ditës, por gjithashtu mund të përdorni ftohësin LinQ për të transportuar peshqirë, këpucë ose pajisje të tjera thelbësore Sea-Doo.

LinQ Fuel Caddy & LinQ Box

Këto janë shpëtimtare kur doni të shkoni për të eksploruar në Sea-Doo tuaj! Sidomos kur qëndroni jashtë më shumë se sa pritej (kjo ndodh më shumë nga sa dini...). Ju gjithashtu mund të përdorni LinQ Box për hapësirë shtesë ruajtëse kur nuk keni nevojë për LinQ Fuel Caddy.

Qese e papërshkueshme nga uji LinQ

Këtu është një aksesor vërtet i mrekullueshëm i domosdoshëm për mjetet ujore për gjithçka që nuk dëshironi të laget! Telefoni juaj, portofolin, çantën, rrobat - çdo gjë mund të futet në një qese të papërshkueshme nga uji!

Ftohës LinQ 4.2 US Gal (16 L).

Ideale për udhëtime më të shkurtra ose për të mbajtur sende më të vogla dhe më të lehta. Ju gjithashtu mund të përdorni ftohësin më të madh në një tjetër Sea-Doo. Është vetëm një çështje e ndarjes së ngarkesës!

TE GJITHA PYETJET TUAJA, KANë PERGJIGJE !

NUK MUND TË GJENI ÇFARË KËRKONI?

NËSE NUK MUND TË GJENI TË GJITHË ATË QË PO KËRKONI, KONTAKTONI ME dillerin TUAJ LOKALE OSE NA KONTaktONI KëTU!