WAKE

2024

Kulmi i performancës së garave PWC për kalorët që duan të shtyjnë kufijtë e tire aq fort sa i shtyjnë ato të makinave.

Wake Up

Jetojeni lart ndërsa hidhni poshtë

Sea-Doo Wake

I lindur gati për adhuruesit e sporteve ujore, Wake vjen plotësisht i pajisur me veçori sportive tërheqëse të përgatitura për sportet tuaja të preferuara Wake. Kur është koha për një pushim, shkëlqen shkathtësia e jashtëzakonshme e platformës GTI.

Eksploroni paketat dhe specifikimet e Wake

Wake 170

Merrni Wakeboard, patina, sërf ose çdo gjë tjetër që mund të hipni në ujë. Falë veçorive ekskluzive të përqendruara në tërheqje si "Modaliteti i Skive", një shtyllë skish LinQ dhe Rafti i bordit, nuk ka asnjë mjet tjetër ujor që do të dëshironit të tërhiqeni pas.

 • Stabilitet i përmirësuar
 • Kombinimi i fundit i fuqisë dhe efikasitetit të karburantit
 • Deri në 3 pasagjerë
 • Platformë e madhe noti me pika lidhëse LinQ
 • Karakteristika specifike të sportit tërheqës
 • Sedilje turne me dy pjesë Ergolock™
 • VTS™ (Sistemi i shkurtimit të ndryshueshëm)
 • Çelësi RF D.E.S.S.™
 • Pasqyra me kënd të gjerë
 • Doreze me P
 • Sistemi i lidhjes LinQ®
 • Mbeshtetese duarsh
 • Tapetet e këmbëve
 • Platforma e madhe e notit
 • Kapëse për tërheqje
 • Rrip sediljeje

Gjeni tregtarin tuaj Sea-Doo

Futni vendndodhjen tuaj për të gjetur një tregtar pranë jush

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

GTI SE

2024

GTI SE përforcon aventurën me më shumë komoditet, më shumë rehati dhe një sistem zanor që çon argëtimin e familjes në ujë në vende të reja.

Wake Pro

2024

Modeli Wake Pro ofron udhëtimin më të qëndrueshëm të industrisë për sportet e tërheqjes. Me shumë fuqi dhe hapësirë ​​shtesë për t'u përgatitur për vrapimin tuaj të ardhshëm, ky model ofron një përvojë sporti ujore si asnjë tjetër.