GTI SE

2024

GTI SE përforcon aventurën me më shumë komoditet, më shumë rehati dhe një sistem zanor që çon argëtimin e familjes në ujë në vende të reja.

Argëtim i lehtësuar

Aty ku aventura takohet me komoditetin dhe komoditetin

Sea-Doo GTI SE

GTI SE është vendi ku argëtimi familjar bëhet më i madh dhe më i mirë me më shumë rehati dhe komoditet. Veçoritë standarde përfshijnë shkallët e hipjes, sediljen turistike, dekorimin e ndryshueshëm dhe një audio premium Bluetooth opsional prej 100 vat.

Eksploroni paketat dhe specifikimet e GTI SE

GTI SE 130

Shkathtësia e jashtëzakonshme për çdo aventurë me komoditet të jashtëzakonshëm e bën gjithçka në ujë më të mirë. Shkallët standarde të hipjes për rimbushje të lehtë, sedilje udhëtimi për rehati gjatë gjithë ditës, zbukurime të ndryshueshme dhe audio opsionale Bluetooth për të shtuar kolonën zanore të personalizuar.

 • Stabilitet i përmirësuar
 • Kombinim i shkëlqyer i faktorit argëtues dhe efikasitetit të
 • karburantit
 • Deri në 3 pasagjerë
 • Platformë e madhe noti me pika lidhëse LinQ
 • Karakteristikat e përmirësuara të komoditetit dhe kontrollit
 • Sedilje turne me dy pjesë Ergolock™
 • Çelësi RF D.E.S.S.™
 • Magazinim i madh përpara
 • Ndarje telefoni e papërshkueshme nga uji
 • Sistemi i lidhjes LinQ®
 • Pasqyra me kënd të gjerë
 • Dore me mbështetëse palme
 • Tapetet e këmbëve
 • Platformë e madhe noti
 • Kapëse për tërheqje
 • Rrip sediljeje

GTI SE 170

GTI SE sjell të gjithë shkathtësinë, komoditetin dhe komoditetin që familjet që duan ujin për aventura dhe kënaqësi të gjithanshme. Rrit energjinë dhe eksitimin me plot 170 kuaj fuqi perfekte për një përvojë kalërimi me oktan të lartë.

 • Stabilitet i përmirësuar
 • Kombinimi i fundit i fuqisë dhe efikasitetit të karburantit.
 • Deri në 3 pasagjerë
 • Platformë e madhe noti me pika lidhëse LinQ
 • Karakteristikat e përmirësuara të komoditetit dhe kontrollit
 • Sedilje turne me dy pjesë Ergolock™
 • Çelësi RF D.E.S.S.™
 • Magazinim i madh përpara
 • Ndarje telefoni e papërshkueshme nga uji
 • Sistemi i lidhjes LinQ®
 • Pasqyra me kënd të gjerë
 • Dore me mbështetëse palme
 • Tapetet e këmbëve
 • Platformë e madhe noti
 • Kapëse për tërheqje
 • Rrip sediljeje

Gjeni tregtarin tuaj Sea-Doo

Futni vendndodhjen tuaj për të gjetur një tregtar pranë jush

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

GTI

2024

Platforma GTI krenohet me aftësi të gjithanshme që zgjerojnë horizontet tuaja në ujë. Pavarësisht nëse dita juaj përbëhet nga kalërim i gjallë, sporte tërheqëse, peshkim apo thjesht lundrim, GTI gjithmonë siguron që përvoja juaj të jetë spektakolare.

GTX

2024

Një vështrim në GTX dhe do të kuptoni se është krijuar për të qenë më shumë se një udhëtim. Përzierja perfekte e rehatisë, performancës dhe vetëm sferës së duhur, është e vështirë të gjesh një arsye për përfundimin e udhëtimit.