Rec Lite

Mirë se vini në standardin në ngazëllimin e verës

Shkëndija e gjeneratës tjetër është këtu

Evolucioni Sea-Doo Spark ndez eksitimin e verës në mënyra krejtësisht të reja. Dizajni i freskët dhe elegant sjell një mori përvojash të pabesueshme Sea-Doo Life duke mbetur mënyra më e lehtë për të shijuar ujin.

Çmimi i përmasave argëtuese

Aventura që mund të përballoni

Argëtim i arritshëm në ujë! Sillni në shtëpi mjetin ujorë personal më të lehtë dhe më efikas me karburant për një çmim që tejkalon konkurrencën. Shkëndija është e madhe në emocione dhe e lehtë për portofolin.

Pronësi pa mundim

Ne e mbajtëm të thjeshtë

Me madhësinë dhe dizajnin e tij kompakt, ruajtja e Spark është e lehtë pa u shtrënguar. Pesha e tij e lehtë e bën të lehtë tërheqjen pas pothuajse çdo automjeti, duke e bërë atë plus një perfekt për çdo aventurë.

Dizajni i evoluar i Shkëndijës

Argëtimi nuk ka qenë kurrë kaq i lehtë

Tepër lozonjare, gjenerata e dytë Spark jep valë emocioni me manovrimin e përmirësuar të platformës së re, më shumë rehati, teknologji të freskët dhe integrimin e ri të aksesorëve LinQ Lite. Ju merrni më shumë në çdo udhëtim.

Formacioni Sea-Doo Rec Lite

SPARK

2024

Argëtues për t'u hipur dhe i lehtë për t'u tërhequr me shumicën e sedanëve, Spark është krijuar për të maksimizuar argëtimin tuaj veror në ujë.

SPARK Trixx

2024

Spark Trixx™ i veçantë i bën truket kaq të lehta dhe kaq argëtuese, saqë nuk do të dëshironi që dita të përfundojë.

Ju gjithashtu mund t'ju pëlqejnë këto modele të vitit 2023

SPARK

2023

Argëtues për t'u hipur dhe i lehtë për t'u tërhequr me shumicën e sedanëve, Spark është krijuar për të maksimizuar argëtimin tuaj veror në ujë.

SPARK TRIXX

2023

Spark Trixx™ i veçantë i bën truket kaq të lehta dhe kaq argëtuese, saqë nuk do të dëshironi që dita të përfundojë.