RXP-X

2024

Kulmi i performancës personale të garave të mjeteve ujore për kalorës që duan të shtyjnë kufijtë e tyre aq fort sa i shtyjnë ato të makinës.

Performancë superiore gati për gara

Sea-Doo RXP-X 325

RXP-X RS 325 ndez segmentin e mjeteve ujore me performancë të lartë si udhëtimi kryesor për kursin me vozë. Një motor Rotax i ridizajnuar me supermbushje 240 kW (325 HP) çiftëzohet me manovrim të frymëzuar nga gara dhe teknologji të avancuar për performancë rekord.

Përshtatje dhe përfundim premium

Karakteristikat e avancuara të performancës

Karakteristikat e avancuara të performancës ekskluzive të Sea-Doo lejojnë kalorësit të shijojnë një përvojë me oktan të lartë në një klasë më vete. Përfundimet me fibër karboni, teknologjia e përparuar dhe më shumë krijojnë udhëtimin e performancës premierë.

Eksploroni paketat dhe specifikimet RXP-X

RXP-X 325

Anija përfundimtare e frymëzuar nga gara kombinon fuqinë, trajtimin dhe kontrollin si asgjë tjetër në ujë. Dhe me përvojën e tij revolucionare në bord, ju jeni duke fituar nëse është në kursin e vozës ose kur vendosni ta merrni lehtë.

 • Motori më i fuqishëm në formacionin Sea-Doo
 • Kontrolli dhe trajtimi i gatshëm për garë
 • Deri në 2 pasagjerë
 • Ergonomi e fokusuar në garë
 • Paketa Teknike: Sistemi Audio Premium BRP, një ekran me ngjyra të plota dhe një portë USB
 • Amortizues hidraulik i drejtimit
 • Karakteristikat X-Performance
 • Kapuç me fibër karboni
 • Kolona drejtuese
 • iBR® - Frenim dhe kthim inteligjent
 • Zgjeruar VTS™ (Sistemi i shkurtimit të ndryshueshëm)
 • Çelësi RF D.E.S.S.™
 • Ndarje telefoni e papërshkueshme nga uji
 • Sistemi i lidhjes LinQ®
 • Pasqyra me kënd të gjerë
 • Doreza të rrumbullakëta
 • Tapetet e këmbëve
 • Platformë e madhe noti
 • Syri i tërheqjes së skive

Gjeni tregtarin tuaj Sea-Doo

Futni vendndodhjen tuaj për të gjetur një tregtar pranë jush

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

GTR

2024

Fuqia frymëzuese me një çmim të përballueshëm. GTR dhe GTR-X e përmirësojnë lojën me deri në 300 kuaj të mbingarkuar dhe kontrollin e saktë për të rritur ditët tuaja në ujë me më shumë emocione dhe emocione të forta.

RXT-X RS

2024

RXT-X RS kombinon një qëndrim me oktan të lartë me besim dhe komoditet të jashtëzakonshëm, duke e bërë atë mjetin ujor të performancës në det të hapur.