WAKE

2023

Bordi, ski ose patina. Sido që të zgjidhni ta bëni, Sea-Doo Wake është mënyra më e lehtë për të shijuar sportet tërheqëse me argëtim të integruar të sporteve ujore për të gjithë eksitim!

Wake Up

Jetojeni lart ndërsa hidhni poshtë

Sea-Doo Wake

I lindur gati për adhuruesit e sporteve ujore, Wake vjen plotësisht i pajisur me veçori sportive tërheqëse të përgatitura për sportet tuaja të preferuara Wake. Kur është koha për një pushim, shkëlqen shkathtësia e jashtëzakonshme e platformës GTI.

Eksploroni paketat dhe specifikimet e WAKE

Wake 170

Merrni Wakeboard, patina, sërf ose çdo gjë tjetër që mund të hipni në ujë. Falë veçorive ekskluzive të përqendruara në tërheqje si "Modaliteti i Skive", një shtyllë skish LinQ dhe Rafti i bordit, nuk ka asnjë mjet tjetër ujor që do të dëshironit të tërhiqeni pas.

  • 170 kuaj fuqi
  • Stabilitet i përmirësuar
  • Kombinimi i fundit i fuqisë dhe efikasitetit të karburantit
  • Deri në 3 pasagjerë
  • Platformë e madhe noti me pika lidhëse LinQ
  • Karakteristika specifike të sportit tërheqës

> SPECIFIKIMET TEKNIKE

> PERSONALIZO SIPAS DESHIRES

> GJENI SHITESIN

> KERKONI NJE OFERTE / TEST PROVE

Ne kemi hartën

Futni vendndodhjen tuaj për të gjetur një tregtar pranë jush

GJITHASHTU MUND TË Pëlqejë

WAKE PRO

2023

Modeli Wake Pro ofron udhëtimin më të qëndrueshëm të industrisë për sportet e tërheqjes. Me shumë fuqi dhe hapësirë ​​shtesë për t'u përgatitur për vrapimin tuaj të ardhshëm, ky model ofron një përvojë sporti ujore si asnjë tjetër.

GTI SE

2023

GTI SE përforcon aventurën me më shumë komoditet, më shumë rehati dhe një sistem zanor që çon argëtimin e familjes në ujë në vende të reja.