WAKE PRO

2023

Modeli Wake Pro ofron udhëtimin më të qëndrueshëm të industrisë për sportet e tërheqjes. Me shumë fuqi dhe hapësirë ​​shtesë për t'u përgatitur për vrapimin tuaj të ardhshëm, ky model ofron një përvojë sporti ujore si asnjë tjetër.

Tërheqje si një profesionist

Nuk do t'i shikoni më kurrë sportet ujore në të njëjtën mënyrë

Sea-Doo Wake Pro

Stabilitet i pabesueshëm nga çifte platformash të gjera dhe të dizajnuara në mënyrë gjeniale me fuqi dhe përshpejtim të balancuar në mënyrë të përkryer për tërheqje. Pajisur me veçori për tërheqjen e prefektit në çdo udhëtim, plus opsione të disponueshme për çdo aventurë.

Eksploroni paketat dhe specifikimet e WAKE PRO

Wake PRO 230

Wake Pro ofron udhëtimin më të qëndrueshëm në industri në një PWC të ndërtuar me qëllim për sporte tërheqëse. Me shtyllën standarde të lëvizshme të skive, raftin e bordit dhe modalitetin ekskluziv të skive, ai ofron hapësirë ​​shtesë për konfigurim, hipje të lehtë dhe një sistem serioz audio Bluetooth 100 W.

  • 230 kuaj fuqi
  • Fuqia dhe çift rrotullimi i mbingarkuar
  • Stabiliteti dhe kontrolli kryesor në industri
  • Paketa Teknike: Sistemi Audio Premium BRP & ekran me ngjyra të plota
  • Platformë e madhe noti me pika lidhëse LinQ
  • Karakteristika specifike të sportit tërheqës

> SPECIFIKIMET TEKNIKE

> PERSONALIZO SIPAS DESHIRES

> GJENI SHITESIN

> KERKONI NJE OFERTE / TEST PROVE

Ne kemi hartën

Futni vendndodhjen tuaj për të gjetur një tregtar pranë jush

GJITHASHTU MUND TË Pëlqejë

WAKE

2023

Bordi, ski ose patina. Sido që të zgjidhni ta bëni, Sea-Doo Wake është mënyra më e lehtë për të shijuar sportet tërheqëse me argëtim të integruar të sporteve ujore për të gjithë eksitim!

GTX LIMITED

2023

Udhëtoni suprem me komoditetin, komoditetin dhe performancën e GTX Limited. Është standardi i platinit për luksin me fuqi të përshtatshme.