GTX LIMITED

2023

Udhëtoni suprem me komoditetin, komoditetin dhe performancën e GTX Limited. Është standardi i platinit për luksin me fuqi të përshtatshme.

Standarti

Komoditet premium. Mundësi të pafundme. Fuqi e gjerë.

Paketa GTX Limited

Anija më e mirë-emëruar në ujë. Periudha. Hapësirë ​​dhe luksoze me qëndrueshmëri të pakrahasueshme, e shoqëruar nga 217 kW (300 HP) eksitimi të tejmbushur. Një udhëtim me 5 yje pa përjashtim.

Eksploroni paketat dhe specifikimet e GTX Limited

GTX LIMITED 300

Me një platformë të madhe noti dhe shumë hapësirë ​​të përdorshme në kuvertë, GTX Limited shton prekje me 5 yje në një mjet lundrues tashmë të jashtëzakonshëm. Ekran standard Bluetooth, 100 watts audio përplasëse, port USB, kapak dhe më shumë, asgjë nuk do të qëndrojë mes jush dhe aventurës.

  • 300 kuaj fuqi
  • Stabiliteti dhe kontrolli kryesor në industri
  • Motori më i fuqishëm në formacionin Sea-Doo
  • Platformë e madhe noti me pika lidhëse LinQ
  • Paketa Teknike: Sistemi Audio Premium BRP & ekran me ngjyra të plota
  • Paketa e kufizuar: Ngjyrosje ekskluzive, mbulesë e mjeteve ujore, port USB, organizator i koshit të magazinimit, jastëkë gjunjësh.

> SPECIFIKIMET TEKNIKE

> PERSONALIZO SIPAS DESHIRES

> GJENI SHITESIN

> KERKONI NJE OFERTE/TEST PROVE

Ne kemi hartën

Futni vendndodhjen tuaj për të gjetur një tregtar pranë jush

GJITHASHTU MUND TË Pëlqejë

GTX

2023

Një vështrim në GTX dhe do të kuptoni se është krijuar për të qenë më shumë se një udhëtim. Përzierja perfekte e rehatisë, performancës dhe vetëm sferës së duhur, është e vështirë të gjesh një arsye për përfundimin e udhëtimit.

RXT-X

2023

RXT-X kombinon një qëndrim me oktan të lartë me siguri dhe komoditet të jashtëzakonshëm, duke e bërë atë mjetin ujor të performancës në det të hapur.

GTI SE

2023

GTI SE përforcon aventurën me më shumë komoditet, më shumë rehati dhe një sistem zanor që çon argëtimin e familjes në ujë në vende të reja.