SPARK

2021

Hyni në ujë dhe tregoni për aventurën. Kujtimet janë më argëtuese sa më shumë që tregohen, dhe Spark 3UP shton stabilitetin e një platforme të zgjeruar, aftësinë sportive tërheqëse dhe komoditetin e iBR ekskluziv të Sea-Doo për ankorimin dhe ngarkimin.

SPARK TRIXX

2021

Spark Trixx™-i i pashoq ua bën kaq të lehta dhe shumë argëtuese marifetet, sa nuk do të doni kurrë të përfundojë dita.

GTI

2021

Platforma e fundit Sea-Doo GTI ripërcakton mënyrën se si ju kënaqeni me lundrën me motor Ditët mbi ujë janë bërë krejtësisht unike me këtë përvojë revolucionare në bord të lundrës.

 

GTI SE

2021

Përveç përparësive më të fundit të platformës Sea-Doo GTI, zbuloni më shumë komoditet dhe rehati me shkallët standarde për hipje në bord, ndenjësen lëvizëse, ndryshimin e variablit dhe audion Bluetooth opsional për ditë argëtimi familjar me lundrën motorike GTI SE.

 

 

GTX

2021

Me platformën më të madhe notuese në industri dhe një ndenjëse të lëvizshme, modelet GTX lejojnë të bëni qejf ose të shijoni piknikun. Shtoni muzikën nga sistemi i tij Bluetooth Audio dhe bagazh shtesë, të tilla si një ftohës dhe ditët tuaja në ujë kurrë më nuk do të jenë të njëjtat. Dhe me mundësinë e zgjedhjes së sistemit të pompës pa mbeturina iDF, në çdo ngasje do të gjeni nivelin tjetër të qetësisë

 

 

GTX LIMITED

2021

Me platformën më të madhe të notit në industri dhe një ndenjëse që mund të hiqet, modelet GTX Limited lejojnë kohë të lirë ose të shijoni piknik. Shtoni muzikën nga sistemi i tij Bluetooth Audio dhe bagazh shtesë, të tilla si një ftohës dhe ditët tuaja në ujë kurrë më nuk do të jenë të njëjtat. Funksionim i vërtetë pa shqetësime me iDF-sistemin inteligjent të pompës pa mbeturina.

GTR

2021

Kjo lundër motorike është një nga mënyrat më të lehta për të hyrë në skenën e muskujve të lundrave motorike. Ajo vjen me një motor Rotax të fuqishëm me kompresor me 230 kf dhe tani është i pajisur me sistemin ekskluziv të bashkëngjitjes së shpejtë LinQ për ngarkesë dhe sistemi Premium 100W BRP Audio Premium është një opsion i instaluar në fabrikë.

 

 

 

 

 

 

 

RXT-X

2021

Kjo lundër motorike është një nga mënyrat më të lehta për të hyrë në skenën e muskujve të lundrave motorike. Ajo vjen me një motor Rotax të fuqishëm me kompresor me 230 kf dhe tani është i pajisur me sistemin ekskluziv të bashkëngjitjes së shpejtë LinQ për ngarkesë dhe sistemi Premium 100W BRP Audio Premium është një opsion i instaluar në fabrikë.

RXP-X

2021

Lundra motorike më e fundit e frymëzuar në gara kombinon fuqinë, manovrimin dhe kontrollin si asgjë tjetër në ujë. Dhe me motorin Rotax 1630 ACE me 300 kf dhe përvojën revolucionare në bord, asgjë tjetër nuk do t'ju afrohet në kursin e bovave.

WAKE

2021

Merrni wakebord-in tuaj, patinat, dërrasën e sërfit ose çdo gjë tjetër që mund ta fusni në ujë. Falë veçorive ekskluzive të përqendruara në tërheqje si Ski Mode, një LinQ Ski Pylon dhe Board Rack, nuk ekziston asnjë lundër motorike tjetër që do të dëshironit të ju tërhiqte pas vete.

WAKE PRO

2021

Modeli WAKE PRO sjell ngasjen më stabile në industri. Me hapësirë shtesë për konfigurim, ngjitje më të lehtë dhe një sistem serioz Bluetooth Audio 100W, këto modele nuk janë shaka.

FISH PRO

2021

I pari në industri, FISH PRO është kombinim i ngazëllimit, zhdërvjelltësisë, pasionit të gjitha në një pako të plotë. Eksploroni vendet më parë të paqasshme për mjetet lundruese tradicionale të peshkimit, afrohuni më afër aksionit dhe përjetoni peshkimin si kurrë më parë.