Performanca

Ngrini nivelin

Bëni çdo oqean një qark dhe çdo liqen një fushë nisje me një nga modelet më përformancën më të shpejtë të në lojë. Aty ku ka ujë, ju mund ta pushtoni me RXP-X të fuqishëm dhe të shkathët.

Aksesorë

GTR

2021

Kjo lundër motorike është një nga mënyrat më të lehta për të hyrë në skenën e muskujve të lundrave motorike. Ajo vjen me një motor Rotax të fuqishëm me kompresor me 230 kf dhe tani është i pajisur me sistemin ekskluziv të bashkëngjitjes së shpejtë LinQ për ngarkesë dhe sistemi Premium 100W BRP Audio Premium është një opsion i instaluar në fabrikë.

 

 

 

 

 

 

 

RXT-X

2021

Platforma e saj revolucionare e lehtë, e kombinuar me Sistemin Ergolock, maksimizon kontrollin në çfarëdo gjendje duke vendosur standard të lartë në performancën në ujëra të trazuara. Me motorin 300 kf, 60 mph (96 km / h) janë vetëm disa sekonda larg.

RXP-X

2021

Lundra motorike më e fundit e frymëzuar në gara kombinon fuqinë, manovrimin dhe kontrollin si asgjë tjetër në ujë. Dhe me motorin Rotax 1630 ACE me 300 kf dhe përvojën revolucionare në bord, asgjë tjetër nuk do t'ju afrohet në kursin e bovave.