SEA-DOO Sporte me tërheqje

Sportet me tërheqje

A po e dëgjoni? Valët po e thërrasin emrin tënd. Fshini gjithçka përpara dhe sillni një mik ose dy në për të i tërhequr. WAKE është ndërtuar për të tërhequr një peshë serioze, kështu që ju mund të mbaheni fort me shumë lehtësi.

Aksesorë

WAKE

2021

Merrni wakebord-in tuaj, patinat, surfin ose çdo gjë tjetër që mund ta fusni në ujë. Falë veçorive ekskluzive të përqendruara në tërheqje si Ski Mode, një LinQ Ski Pylon dhe Board Rack, nuk ekziston asnjë lundër motorike tjetër që do të dëshironit të ju tërhiqte pas vete.

WAKE PRO

2021

Modeli WAKE PRO sjell ngasjen më stabile në industri. Me hapësirë shtesë për konfigurim, ngjitje më të lehtë dhe një sistem serioz Bluetooth Audio 100W, këto modele nuk janë shaka.