Commander

2024

Bëhuni gati për zbulime të reja! Shkon si një makinë dëbore sportive dhe noton si një pistë e gjerë. Ajo tërheq dhe mbart. Është i fortë, i besueshëm, bashkëkohor dhe i gjithanshëm. Është Lynx Commander.

shefi i bores

Komandanti më i aftë ndonjëherë. Commander RE i ri kombinon performancën, komoditetin dhe aftësinë e punës të paparë më parë.

SHUMËTALENTI ARKTIK

Komandanti është një mjeshtër i shkathtësisë. Përcaktohet në dëborë të thellë, i qëndrueshëm në shtigje të pamëshirshme dhe e mban me këmbëngulje ngarkesën.

SHOQËRUES I guximshem gjate UDHËTIMIT

Kushtet vazhdimisht në ndryshim nuk do ta shpërqendrojnë Komandantin. Është projektuar për të lulëzuar në Arktik dhe është i pajisur për të pushtuar të panjohurën.

Eksploroni paketat dhe specifikimet e komandantit

Commander STD 600R E-TEC DELE

Pararendësi makinave me borë të zgjidhjes me rrugë të gjerë. Sportive sportive kalërimit kombinohen me aftësitë e shkëlqyera të transportit, performancë të fortë në të gjithë dhe zgjidhje të gjithanshme të ngarkesave.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motorë Rotax® 600R E-TEC, 900 ACE™ dhe 900 ACE™ Turbo
 • Pezullimi i pasëm EasyRide
 • Goditje KYB 36
 • Pista 44 mm PowderMax†

Commander STD 900 ACE Turbo 650W DELE

Pararendësi i makinave me borë të kryqëzuar me rrugë të gjerë. Karakteristikat sportive të kalërimit kombinohen me aftësi të shkëlqyera transporti, performancë të fortë në borë të thellë dhe zgjidhje të gjithanshme të ngarkesave.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motorë Rotax® 600R E-TEC, 900 ACE™ dhe 900 ACE™ Turbo
 • Pezullimi i pasëm EasyRide
 • Goditje KYB 36
 • Pista 44 mm PowderMax†

Commander STD 900 ACE 650W DELE

Pararendësi i makinave me borë të kryqëzuar me rrugë të gjerë. Karakteristikat sportive të kalërimit kombinohen me aftësi të shkëlqyera transporti, performancë të fortë në borë të thellë dhe zgjidhje të gjithanshme të ngarkesave.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motorë Rotax® 600R E-TEC, 900 ACE™ dhe 900 ACE™ Turbo
 • Pezullimi i pasëm EasyRide
 • Goditje KYB 36
 • Pista 44 mm PowderMax†

Commander GT 900 ACE Turbo R 650W DELE

Pararendësi i makinave me borë të kryqëzuar me rrugë të gjerë. Karakteristikat sportive të kalërimit kombinohen me aftësi të shkëlqyera transporti, performancë të fortë në borë të thellë dhe zgjidhje të gjithanshme të ngarkesave.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motorë Rotax® 600R E-TEC, 900 ACE™ dhe 900 ACE™ Turbo
 • Pezullimi i pasëm EasyRide
 • Goditje KYB 36
 • Pista 44 mm PowderMax†

Commander GT 900 ACE Turbo R 650W DELE VIP

Commander Grand Tourer përfaqëson veçoritë luksoze të kombinuara me ergonominë dhe performancën më të fundit. Pezullimi i pasmë EasyRide me amortizues të cilësisë së lartë KYB Plus Kashima 46 ofron kapacitet të madh mbajtës të ngarkesës. Motorët Rotax® 900 ACE Turbo dhe Turbo R me performancë të lartë sigurojnë ditën e përsosur për ngasje.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motorët Rotax® 900 ACE Turbo dhe 900 ACE Turbo R
 • Pezullimi i pasëm EasyRide
 • Goditje KYB 36 Plus R dhe KYB 46 Plus Kashima
 • Pista 44 mm PowderMax†
 • Sedilje modulare luksoze 1+1 me ngrohje, ngritës i rregullueshëm i timonit, 7,2 inç. ekran i gjerë dixhital

Commander GT 900 ACE Turbo 650W DELE

Commander Grand Tourer përfaqëson veçoritë luksoze të kombinuara me ergonominë dhe performancën më të fundit. Pezullimi i pasmë EasyRide me amortizues të cilësisë së lartë KYB Plus Kashima 46 ofron kapacitet të madh mbajtës të ngarkesës. Motorët Rotax® 900 ACE Turbo dhe Turbo R me performancë të lartë sigurojnë ditën e përsosur për ngasje.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motorët Rotax® 900 ACE Turbo dhe 900 ACE Turbo R
 • Pezullimi i pasëm EasyRide
 • Goditje KYB 36 Plus R dhe KYB 46 Plus Kashima
 • Pista 44 mm PowderMax†
 • Sedilje modulare luksoze 1+1 me ngrohje, ngritës i rregullueshëm i timonit, 7,2 inç. ekran i gjerë dixhital

Commander GT 900 ACE Turbo 650W DELE VIP

Commander Grand Tourer përfaqëson veçoritë luksoze të kombinuara me ergonominë dhe performancën më të fundit. Pezullimi i pasmë EasyRide me amortizues të cilësisë së lartë KYB Plus Kashima 46 ofron kapacitet të madh mbajtës të ngarkesës. Motorët Rotax® 900 ACE Turbo dhe Turbo R me performancë të lartë sigurojnë ditën e përsosur për ngasje.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motorët Rotax® 900 ACE Turbo dhe 900 ACE Turbo R
 • Pezullimi i pasëm EasyRide
 • Goditje KYB 36 Plus R dhe KYB 46 Plus Kashima
 • Pista 44 mm PowderMax†
 • Sedilje modulare luksoze 1+1 me ngrohje, ngritës i rregullueshëm i timonit, 7,2 inç. ekran i gjerë dixhital

Commander LTD 900 ACE Turbo 650W DELE

Mos humbisni kurrë një shans për një aventurë dimërore. Lynx Commander Limited i pajisur mirë është ndoshta makina me borë crossover më e gjithanshme në treg. Për shkak të sediljeve të tij modulare 1 + 1, Commander Limited është një përshtatje standarde si për ngasje solo ashtu edhe për ngasje të dyfishta.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motorët Rotax® 900 ACE™ dhe 900 ACE™ Turbo
 • Pezullimi i pasëm EasyRide
 • Goditje KYB 36
 • Pista 44 mm PowderMax†
 • Kuti ngarkese 70 L LinQ, ndenjëse modulare 1+1, lopatë, 7,2 inç. ekran i gjerë dixhital

Commander LTD 900 ACE 650W DELE

Mos humbisni kurrë një shans për një aventurë dimërore. Lynx Commander Limited i pajisur mirë është ndoshta makina me borë crossover më e gjithanshme në treg. Për shkak të sediljeve të tij modulare 1 + 1, Commander Limited është një përshtatje standarde si për ngasje solo ashtu edhe për ngasje të dyfishta.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motorët Rotax® 900 ACE™ dhe 900 ACE™ Turbo
 • Pezullimi i pasëm EasyRide
 • Goditje KYB 36
 • Pista 44 mm PowderMax†
 • Kuti ngarkese 70 L LinQ, ndenjëse modulare 1+1, lopatë, 7,2 inç. ekran i gjerë dixhital

Commander RE 900 ACE Turbo R 650W DELE

Shefi i ri i makinave me borë crossover. Me pezullimin e pasëm të rinovuar EasyRide+, amortizatorët KYB PRO Kashima dhe motorin Rotax® 900 ACE Turbo R me energji, Commander RE është Komandanti më mbresëlënës ndonjëherë. Cilësia mahnitëse e udhëtimit dhe aftësia për borë të thellë përmbushin performancën e pafund.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Motori Rotax® 900 ACE™ Turbo R
 • Pezullimi i pasmë EasyRide+
 • KYB PRO 36 EA-3 R Kashimaa / KYB 46 Plus / KYB PRO 46 EA-3 R
 • Kashima goditjet
 • Pista 44 mm PowderMax†
 • Sedilje modulare me ngrohje, 7,2 inç. ekran i gjerë dixhital

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

49 Ranger

2024

Makina me dëborë 49 Ranger përparon në udhëtimet nëpër pyje dhe bie në kushte të ndryshme dëbore. Shkathtësia e tij, aftësia e borës dhe aftësia për të fituar janë të pakrahasueshme.

XTerrain

2024

Sfidat janë përbërës për arritjet. Kushtet e shijojnë përvojën. Xterrain është një makinë me borë crossover e pakrahasueshme me një kombinim unik të performancës, elasticitetit dhe veçorive të aventurës pa kompromis.

59 Ranger

2024

Karakteristikat e shkëlqyera, vlera e madhe. Makinë dëbore me pista të gjera Lynx 59 Ranger është e lehtë për t'u përdorur dhe një kënaqësi për t'u hipur. Teknologjia më e fundit e motorit dhe aftësia e madhe e borës ofrojnë shkathtësi të klasës master.