Makina me dëborë per pune

E kryen punën

Kur puna është lojë

Nga punët e përditshme të dimrit deri te punët më të rënda. Makinat e dëborës të shërbimeve Lynx janë të njohur për qëndrueshmërinë, kapacitetin dhe lehtësinë e përdorimit të tyre të pashembullt.

49 Ranger

2024

Makina me dëborë 49 Ranger përparon në udhëtimet nëpër pyje dhe bie në kushte të ndryshme dëbore. Shkathtësia e tij, aftësia e borës dhe aftësia për të fituar janë të pakrahasueshme.

59 Ranger

2024

Karakteristikat e shkëlqyera, vlera e madhe. Makinë dëbore me pista të gjera Lynx 59 Ranger është e lehtë për t'u përdorur dhe një kënaqësi për t'u hipur. Teknologjia më e fundit e motorit dhe aftësia e madhe e borës ofrojnë shkathtësi të klasës master.

69 Ranger

2024

Mos pranoni asnjë justifikim. Lynx 69 Ranger, sundimtari i kategorisë së pistave super të gjera, ofron performancë të fuqishme dhe manovrim mahnitës.

NUK JE I SIGURT? JEMI KËTU TË NDIHMOJMË