GJIGAND I TERRENIT

69 Ranger është i fuqishëm dhe  i sofistikuar. Punë e rëndë apo relaksim dhe kohë të lirë? 69 Ranger i zotëron të dyja me besim.

ZGJEDHJA E DREJTUESIT

Forca dhe shkathtësia u bashkuan. Falë dizajnit Radien-X, mjeti i  dëborës 69 Ranger është çuditërisht i shkathët dhe i lehtë për t'u manovruar.

Eksploroni Ranger 69 Paketa dhe Specifikime

69 RANGER

Një mjet dëbore e gjithanshme me binarët e gjerë për detyra të vështira. Pista 600 x 3968 x 38 mm dhe amortizimi i pasmë EasyRide-A sigurojnë tërheqje të shkëlqyer dhe kapje pothuajse të pafundme gjatë tërheqjes së një ngarkese. Shasia Radien-X i çon karakteristikat dhe komoditetin e udhëtimit në një nivel të ri.

TE DHENAT KRYESORE

 • Motor Rotax 900 ACE , 95 horsepower
 • Amortizim i pasmë EasyRide me rregullim të goditjeve HPG 36
 • Amortizimi i përparmë LFS (krahët A të poshtëm të përkulur), qëndrim  996 mm,  HPG 36

 

> TE DHENAT TEKNIKE 

> PERSONALIZO SIPAS DESHIRES

> GJENI SHITESIN 

> KERKONI NJE KUOTE / TEST PROVE

69 RANGER LIMITED

69 Ranger Limited i ri është një kombinim unik terheqje të shkëlqyeshëm, performancës së lartë të ofruar nga Rotax 900 ACE Turbo dhe pajisjeve bujare standarde. Falë sediljes modulare 1+1 dhe hapësirës së madhe të ngarkesave, ky model është i përsosur për aventurat dimërore në distanca të gjata.

TE DHENAT KRYESORE

 • Motor Rotax 900 ACE   150 horsepower
 • Amortizim i pasmë EasyRide me rregullim të goditjeve HPG 36
 • Amortizim i përparmë LFS (krahët A të poshtëm të përkulur), qëndrim 996 mm, HPG 36

 

> TE DHENAT TEKNIKE 

> PERSONALIZO SIPAS DESHIRES

> GJENI SHITESIN 

> KERKONI NJE KUOTE / TEST PROVE

69 RANGER ALPINE

Një mjet dëbore i gatshem për fabrika për vendpushimet e skive dhe përdorime të tjera kërkuese të shërbimeve. Fuqia e motorit Rotax 900 ACE Turbo transmetohet në pistën super të gjerë edhe në lartësi të mëdha. Amortizimi i pasmë EasyRide Alpine dhe pajisja standarde bujare përsosin veçoritë e forta të përdorimit.

TE DHENAT KRYESORE

 • Motor Rotax 900 ACE Turbo , 150 kuaj-fuqi
 • Amortizimi i pasëm EasyRide HPG 36 goditje
 • Amortizimi i përparmë LFS, qëndrim 1080 mm,  HPG 36
 • 600 x 3968 x 32 mm me kurorë
 • Raft i pasmë

 

> TE DHENAT TEKNIKE 

> PERSONALIZO SIPAS DESHIRES 

> GJENI SHITESIN 

> KERKONI NJE KUOTE / TEST PROVE

69 RANGER SNOWCRUISER

Një mjet dëbore me pista të gjerë të pajisur me luks. Rehati ekstravagante. Performancë e fuqishme. Amortizimi i pasmë EasyRide-A siguron transferim të kontrolluar të peshës. Amortizatorët me performancë të lartë KYB Kashima 46 e mbajnë ngarkesën në mënyrë të barabartë. Një motor shumë i fuqishëm Rotax 900 ACE Turbo me katër kohë përsos kënaqësinë e drejtimit.

TE DHENAT KRYESORE

 

 • Motor Rotax 900 ACE , 95 kuaj-fuqi
 • Amortizimi i pasmë EasyRide me rregullim të goditjeve KYB 46 Kashima
 • Amortizim i përparmë LFS, qëndrim skish 1080 mm, goditje nga KYB 36 R
 • Pista 600 x 3968 x 32 mm

 

> TE DHENAT TEKNIKE

> PERSONALIZO SIPAS DESHIRES 

> GJENI SHITESIN 

> KERKONI NJE KUOTE / TEST PROVE