WHERE CAN YOU RIDE A CAN-AM 3-WHEEL MOTORCYCLE?

Can-Am Spyders dhe Can-Am Rykers janë "makina lirie" që në përgjithësi mund të ngasin në çdo rrugë publike të hapur për automjetet e rrugës. Sipërfaqet e rrugëve ndryshojnë, kështu që ja ku mund të ngasni motoçikletën tuaj me 3 rrota.

motorri JUAJ ME 3 RROTA ËSHTË NDËRTUAR PËR NJË RRUGË

Ngasje NË RRUGË TË Asfaltuara DHE ne rrug me zall

Spyders dhe Rykers nuk konsiderohen automjete jashtë rrugës, sepse ato kanë distancë të ulët nga toka. Prandaj, vendet për të vozitur motoçikletën tuaj me 3 rrota janë rrugë të asfaltuara (betoni, asfalt) ose rrugë të graduara të dheut që janë lëmuar nga një gradues rrugor.

vozite mjetin TUAJ ME 3 RROTA NË RRUGË ME zall

Ju mundë të vozitni një Can-Am Spyder butësisht dhe ngadalë në rrugët me zall, por është më mirë të kufizoni këtë lloj përdorimi për të shmangur dëmtimin e rrotës me dhëmbëza ose rripit.

Rykers janë më të përshtatshëm për rrugët me zall, sepse ato kanë një sistem të drejtpërdrejtë të lëvizjes. Të Can-Am Ryker Rally Edition ka një dizajn unik të gomave që është veçanërisht i shkëlqyeshëm në zall. Ky model mund të përdoret në zall të shkallëzuar dhe të lëmuar, madje edhe në rrugë të papastërta. Ndonëse nuk është një makinë jashtë rrugës, ajo hap botën e rrugëve më të lëmuara të dheut dhe zallit në zona më të largëta dhe më pak të populluara.

MARRJA E autostradës dhe RRUGAVE

Kur bëhet fjalë për vendet për të ngarë motoçikletat e tyre me 3 rrota, shumë ngasës përdorin Spyder ose Ryker në autostradat me 4 korsi, por shumica gjejnë mundësitë e tyre më të mira të vozitjes në rrugët shtetërore dhe qarkore me 2 korsi më pak të udhëtuara.

Aventura PA FUND JU PRESIN NE NJE MOTORr ME 3 RROTA

Shumë nga ngasësit tanë kërkojnë rrugët e pasme më piktoreske. Rrugët me gjarpërim dhe kthesë mund të jenë gjithashtu më emocionuese dhe argëtuese sepse përvoja bëhet më shumë për ngasësit dhe më pak për ngasjen. Ky është momenti magjik kur Can-Am Spyders dhe Can-Am Rykers kthehen në makinën tuaj të lirisë për të eksploruar miliona kilometra rrugë të hapura në të gjithë kontinentin.

Pra, mos ndaloni kurrë së pyeturi: "Ku mund të ngas motoçikletën time me 3 rrota?" sepse ka mundësi të pafundme për një aventurë të re çdo ditë.

MËSONI TË ngasni motorrin can-am ME PROGRAMIN E EDUKIMIT për ngasje

TË GJITHA PYETJEVE TUAJA, U PËRGJIGJEMI

 • WHERE CAN YOU RIDE A CAN-AM 3-WHEEL MOTORCYCLE?

  WHERE CAN YOU RIDE A CAN-AM 3-WHEEL MOTORCYCLE?  Lexo artikullin
 • DO YOU NEED A LICENSE TO RIDE A CAN-AM 3-WHEEL VEHICLE?

  DO YOU NEED A LICENSE TO RIDE A CAN-AM 3-WHEEL VEHICLE?  Lexo artikullin
 • IS RIDING A CAN-AM 3-WHEEL VEHICLE THE SAME AS RIDING A MOTORCYCLE?

  IS RIDING A CAN-AM 3-WHEEL VEHICLE THE SAME AS RIDING A MOTORCYCLE?  Lexo artikullin
 • HOW CAN YOU SAFELY RIDE WITH A PASSENGER ON YOUR 3-WHEEL VEHICLE?

  HOW CAN YOU SAFELY RIDE WITH A PASSENGER ON YOUR 3-WHEEL VEHICLE?  Lexo artikullin

NUK MUND TË GJENI ÇFARË KËRKONI?

NËSE NUK MUND TË GJENI TË GJITHË ATË QË PO KËRKONI, KONTAKTONI ME dillerin TUAJ LOKALE OSE NA KONTaktONI KëTU!