IS RIDING A CAN-AM 3-WHEEL VEHICLE THE SAME AS RIDING A MOTORCYCLE?

A ËSHTË ngasja e Motorrit ME 3 RROTA CAN-AM e NJËJËJTË Sikur ngasja e një MOTOCIKLETË?

Në shumë mënyra ngasja e një Can-Am Spyder ose një Can-Am Ryker është e ngjashme me ngasjen e një motoçiklete, por në disa mënyra nuk është. Dinamika e automjetit është në fakt më e ngjashme me atë të një ATV (automjeti për të gjithë terrenin) ose një motor dëbore Ski-Doo. Shkathtësitë e ngasësit se si ta shtyni makinën të manovrojë dhe të kthejë kthesën janë të ndryshme nga ngasja e një motoçiklete, veçanërisht drejtimi në një qoshe. Kur hipni në një Can-Am Spyder ose një Can-Am Ryker, ju drejtoheni në qoshe dhe mbështetni peshën e trupit tuaj në qoshe, ashtu si kur hipni në një ATV, makinë dëbore ose mjet lundrimi Sea-Doo. Kjo është për të ulur qendrën e përgjithshme të gravitetit dhe për të ruajtur qëndrimin e automjetit.

Arkitektura me tre rrota të Can-Am Spyder dhe Can-Am Ryker është shumë më e sigurt se biçikletat me 2 rrota në shumicën e çdo aspekti. Thjesht, stabiliteti është shumë më i madh me tre rrota në vend të dy. Ne e quajmë këtë "Y-Factor". Gjithashtu, modelet Spyder dhe Ryker janë të mbushura plot me veçoritë më të mira të sigurisë në botë dhe kontrollet elektronike - frenat kundër bllokimit ABS, kontrollin e tërheqjes dhe kontrollin e qëndrueshmërisë. Këto sisteme plotësisht automatike monitorojnë vazhdimisht funksionimin e makinës për të ruajtur tërheqjen, për të siguruar distancat më efikase dhe më të shpejta të frenimit dhe ndihmojnë në mbajtjen e makinës të vendosur në tokë dhe të drejtuar në drejtimin e duhur. Shumë hyrje të sensorëve monitorohen nga disa kompjuterë në bord për të siguruar një përvojë udhëtimi të sigurt. Kombinuar me qëndrueshmërinë e dizajnit të tre rrotave me faktor Y, ju keni një nga përvojat më të sigurta në ajër të hapur të disponueshme sot.

MËSONI TËvozisni ME PROGRAMIN E EDUKIMIT për ngasje të CAN-AM

TË GJITHA PYETJEVE TUAJA, U PËRGJIGJEMI

 • WHERE CAN YOU RIDE A CAN-AM 3-WHEEL MOTORCYCLE?

  WHERE CAN YOU RIDE A CAN-AM 3-WHEEL MOTORCYCLE?  Lexo artikullin
 • DO YOU NEED A LICENSE TO RIDE A CAN-AM 3-WHEEL VEHICLE?

  DO YOU NEED A LICENSE TO RIDE A CAN-AM 3-WHEEL VEHICLE?  Lexo artikullin
 • IS RIDING A CAN-AM 3-WHEEL VEHICLE THE SAME AS RIDING A MOTORCYCLE?

  IS RIDING A CAN-AM 3-WHEEL VEHICLE THE SAME AS RIDING A MOTORCYCLE?  Lexo artikullin
 • HOW CAN YOU SAFELY RIDE WITH A PASSENGER ON YOUR 3-WHEEL VEHICLE?

  HOW CAN YOU SAFELY RIDE WITH A PASSENGER ON YOUR 3-WHEEL VEHICLE?  Lexo artikullin

NUK MUND TË GJENI ÇFARË KËRKONI?

NËSE NUK MUND TË GJENI TË GJITHË ATË QË PO KËRKONI, KONTAKTONI ME dillerin TUAJ LOKALE OSE NA KONTaktONI KëTU!