WHAT DO YOU WEAR WHEN RIDING A CAN-AM 3-WHEEL MOTORCYCLE?

Ka disa gjëra thelbësore për t'u marrë parasysh kur zgjidhni marshin e duhur të motoçikletës me 3 rrota. Nëse po pyesni se çfarë të vishni në një motoçikletë me 3 rrota, rregulli i artë është: së pari siguria, së dyti stili. Por ata kurrë nuk duhet të përplasen!

ÇFARË DUHET TË VESH KUR ngasë NJË MOTOCIKLETË ME 3 RROTA?

Për paqe të plotë mendore, ju dëshironi mbrojtje të gjithanshme – veçanërisht për pjesët më të cenueshme të trupit.

KOKËN sE PARi

Drejtuesit dhe pasagjerët duhet të veshin gjithmonë një  helmetë dhe mbrojtjen e syve. Ja çfarë të vishni kur ngasni një motoçikletë me 3 rrota.

PAJISJE MOTOCIKLETe ME 3 RROTA PËR DORË DHE KËMBË

Dorëzat janë gjithashtu një domosdoshmëri sepse duart tuaja janë të ekspozuara në timon. Insektet dhe guralecat mund të ngrihen gjatë vozitjes, por duart tuaja gjithashtu kanë nevojë për mbrojtje nga elementët. Shumica e ngasësve shtojnë çizme të forta që mbulojnë kyçet e këmbës, pantallona të mbushura dhe një xhaketë e blinduar.

PLANI PËR KUSHTET E ngasjës

Ju gjithashtu duhet të merrni parasysh kushtet e vozitjes, për shembull të qëndroni të ngrohtë në të ftohtë dhe të thatë në shi. Ju gjithashtu do të dëshironi të shikoni disa veshje për motoçikleta me 3 rrota me opsione ajrimi në situata më të ngrohta për të siguruar që ajri të rrjedhë në mënyrë që trupi juaj të qëndrojë i freskët dhe i thatë. Dhe nëse ndodh që të fillojë të bjerë shi gjatë udhëtimit tuaj, xhaketat e shiut dhe pantallonat janë mënyra për të shkuar.

veshje për MOTOCIKLETA ME 3 RROTA CAN-AM

Por pavarësisht nga kushtet, BRP e di se çfarë të veshë në një motoçikletë me 3 rrota.Linja jonë e plotë e pajisje për vozitje dhe aksesorë është zhvilluar për ngasës, plus ato janë të dizajnuara me porosi për Can-Am Spyder dhe Can-Am Ryker tuaj. Ne ofrojmë gjithashtu një sërë stilesh të lezetshme, kështu që ka diçka për çdo lloj ngasësi. Mos kërkoni më tej për pajisje motorike me 3 rrota, gjithçka është në rregull këtu!

TË GJITHA PYETJEVE TUAJA, U PËRGJIGJEMI

  • NEVER LEAVE HOME WITHOUT THESE MUST-HAVE 3-WHEEL MOTORCYCLE ACCESSORIES

    NEVER LEAVE HOME WITHOUT THESE MUST-HAVE 3-WHEEL MOTORCYCLE ACCESSORIES    Lexo artikullin
  • WHAT DO YOU WEAR WHEN RIDING A CAN-AM 3-WHEEL MOTORCYCLE?

    WHAT DO YOU WEAR WHEN RIDING A CAN-AM 3-WHEEL MOTORCYCLE?    Lexo artikullin

NUK MUND TË GJENI ÇFARË KËRKONI?

NËSE NUK MUND TË GJENI TË GJITHË ATË QË PO KËRKONI, KONTAKTONI ME dillerin TUAJ LOKALE OSE NA KONTaktONI KëTU!