NEVER LEAVE HOME WITHOUT THESE MUST-HAVE 3-WHEEL MOTORCYCLE ACCESSORIES

Ambasadori Three Wheel Khalil ka qenë në më shumë udhëtime sesa ne mund të numërojmë, kështu që ai di një gjë (ose pesë) se çfarë të paketojë. Këtu janë 5 aksesorët e tij më të rëndësishëm të motoçikletave me 3 rrota, pa të cilët nuk duhet të dilni kurrë nga shtëpia!

FURNIZIMe Rezervë PËR ÇDO UDHËtim

UJI DHE SNACKS

Në rast se udhëtimi është aq i mirë sa bëhet më i gjatë nga sa prisnit, ju duhet kjo në kompletin tuaj të mbijetesës së ngasjes me motor me 3 rrota. Shumë ngasës e gjejnë veten duke qëndruar jashtë shumë më gjatë sesa kishin planifikuar, thjesht sepse po argëtohen shumë!

PARA PëR URGJENCA

Ndërsa filloni të eksploroni rrugët e pasme dhe vendet më pak të udhëtuara, do të zbuloni se jo të gjitha pikat e karburantit pranojnë karta krediti. Pra, të kesh ca para është gjithmonë një ide e mirë. Sigurisht, është gjithashtu e rëndësishme të sillni patentën tuaj të shoferit!

PAJISJE DHE AKSESORË DUHET TË KETË MOTOCIKLETA ME 3 RROTA

PAJISJE SHIU

Moti luan një rol të madh në listën tuaj të artikujve që duhet të keni për udhëtimin tuaj. Asnjëherë nuk e dini nëse shiu mund të jetë në horizont! Pra, gjithmonë paketoni këtë aksesor për motorçiklete me 3 rrota.

XHAMAT MBROJTëS

Ky aksesor është i domosdoshëm i motoçikletës me 3 rrota është veçanërisht i dobishëm në autostradë sepse bllokon erën dhe e bën më të rehatshëm makinën tuaj.

çelësi i mësimit ryker

Ky çelës do të jetë një shpëtimtar nëse humbni origjinalin gjatë rrugës! Tregtari juaj gjithashtu mund të presë një çelës të ri për Spyder-in tuaj.

DYÇani Can-am 

BRP ofron një linjë të plotë aksesorësh të dizajnuar nga fabrika dhe të mbështetura nga garancia, të krijuara për t'u integruar në mënyrë të përsosur me udhëtimin tuaj të ri. Shumë aksesorë motoçikletash me 3 rrota mund të instalohen vetë, ndërsa disa artikuj kërkojnë instalim nga teknikë të trajnuar në shitësin tuaj të autorizuar të Can-Am. Secili përmirëson përvojën tuaj dhe e bën kohën tuaj të re Spyder ose Ryker edhe më të këndshme!

TË GJITHA PYETJEVE TUAJA, U PËRGJIGJEMI

  • NEVER LEAVE HOME WITHOUT THESE MUST-HAVE 3-WHEEL MOTORCYCLE ACCESSORIES

    NEVER LEAVE HOME WITHOUT THESE MUST-HAVE 3-WHEEL MOTORCYCLE ACCESSORIES    Lexo artikullin
  • WHAT DO YOU WEAR WHEN RIDING A CAN-AM 3-WHEEL MOTORCYCLE?

    WHAT DO YOU WEAR WHEN RIDING A CAN-AM 3-WHEEL MOTORCYCLE?    Lexo artikullin

NUK MUND TË GJENI ÇFARË KËRKONI?

NËSE NUK MUND TË GJENI TË GJITHË ATË QË PO KËRKONI, KONTAKTONI ME dillerin TUAJ LOKALE OSE NA KONTaktONI KëTU!