HIPUR NË KUSHTE TË NDRYSHME TERRENI

Zotërimi i një automjeti OFF-ROAD do të thotë që keni shumë tokë për të mbuluar.  Pyetja është: si funksionon në sipërfaqe të ndryshme? Këto këshilla janë udhëzime të përgjithshme për t'ju nxjerrë jashtë rrugës me një ide se çfarë mund të hasni pasi të rrëshqasni në helmetën tuaj.

FILLIMI

Papastërtia tokë e butë, rërë e mbushur: ka shumë për të marrë, ndaj familjarizohuni me automjetin dhe terrenin ose në një hapësirë të hapur ose në një shteg të udhëtuar mirë.

SIPËRFAQE TË SHTRUARA

Nëse keni nevojë të vozitni në trotuar, asfalt ose beton për distanca të shkurtra, qëndroni në 2x4 dhe vozitni me kujdes: është një automjet "jashtë rrugës", jo një automjet në rrugë dhe nuk është projektuar për asfalt ose përdorim në rrugë..

KODRAT

Trajtoni çdo kodër me kujdes dhe udhëtoni lart ose poshtë në vijën më të drejtë të mundshme. Pse? Ngasja në një kënd ose anash, e zhvendos peshën e automjetit pikërisht aty ku nuk e dëshironi dhe mund të çojë në një përmbysje.

BALTë

Përpara se të hyni në ndonjë vrimë balte, inspektoni terrenin dhe makinën tuaj. Sa thellë? Si për modelet e zakonshme ashtu edhe për modelet X mr, përpiquni t'i mbani gomat tuaja të dukshme gjatë gjithë kohës. (Mbajeni të pastër edhe atë radiator!)

BORë

Po, ju mund ta nxirrni plotësisht automjetin tuaj Can-Am jashtë rrugës në dimër. Do të ketë më pak shtrëngim kur përshpejtoni, ktheni dhe ndaloni. Ne i vendosim frenat më shpesh në dimër për të mbajtur temperaturat lart dhe për të zvogëluar grumbullimin e borës / akullit

SHKMBINJET

Ju jeni një fillestar, apo jo? Nëse po – gjeni një vëzhgues me përvojë ose një grup jashtë rrugës dhe merrini gjërat ngadalë.

Automjeti juaj jashtë rrugës mund t'ju çojë pothuajse kudo - dhe një ditë mund të hasni çdo lloj terreni në një udhëtim të vetëm. Jini të përgatitur, udhëtoni me ritmin tuaj… dhe filloni të grumbulloni ato milje.

TË GJITHA PYETJEVE TUAJA, U PËRGJIGJEMI

SIGURIA E NGASëSVE

MERRNI 15 MINUTA PARA NGASJES SUAJ TE RADHëS ME cAN-AM PëR SIGURINë TUAJ

NUK MUND TË GJENI ÇFARË KËRKONI?

NËSE NUK MUND TË GJENI TË GJITHË ATË QË PO KËRKONI, KONTAKTONI ME dillerin TUAJ LOKALE OSE NA KONTaktONI KëTU!