LICENCA ATV & SSV

Dashuria e ashpër: pavarësisht nga mosha juaj, automjetet jashtë rrugës janë vetëm për ngasës të përgjegjshëm. Shumë vende kërkojnë patentë për të drejtuar një ATV, prandaj dijeni përpara se të shkoni. Shikoni këshillat tona të sigurisë dhe licencimit për një udhëtim të mrekullueshëm çdo herë.

KËRKESAT PËR PATENTË PËR TË DREJTUAR MJETET TË RRUGËS

MJETET për TË GJITHA TERRENet (ATVS)


Kushdo që përdor një ATV më të fuqishëm se 250 cc duhet të jetë së paku 16 vjeç. Ne rekomandojmë gjithashtu të bëni një program sigurie të ngasësve në mënyrë që ata të ndihen të sigurt dhe të informuar.

Zbuloni nëse keni nevojë për patentë për të drejtuar një ATV si në zonën tuaj ashtu edhe ku do të hipni. Ju madje mund të zbuloni se si të merrni licencën tuaj ATV në internet. Dhe mos harroni të pyesni gjëra të tilla si ku shkon targa në një ATV sepse kërkesat mund të ndryshojnë.

FËMIJËT NË ATVS

Ne e dimë se sa argëtuese janë ATV-të, por ato nuk janë lodra. Thënë kështu, ato mund të jenë të shkëlqyera për t'i prezantuar fëmijët me përvojën jashtë rrugës. Can-Am prodhon modele ATV për ngasës të rinj të moshës 6 vjeç e lart që kërkojnë mbikëqyrje nga të rriturit në çdo kohë.

ANË PËR ANË (SSVS)

Për të drejtuar një automjet krah për krah, duhet të jeni mbi 16 vjeç dhe të keni patentë shoferi të vlefshëm. Ekzistojnë programe të certifikimit të sigurisë posaçërisht për SSV-të që mund të jenë të paçmueshme.

Siguria ne mjetet e off-road 

Siguria është një seri zgjedhjesh të zgjuara që bëjnë ose prishin udhëtimin tuaj. Nëse doni të keni një tingull atje, duhet të ndiheni të sigurt në automjetin tuaj dhe t'i kushtoni vëmendje terrenit.

Pavarësisht nëse jeni një ngasës, pasagjer apo thjesht duke parë nga anash, përvoja juaj me off-road varet nga marrja seriozisht e sigurisë.

KOmFORT PËR KONTROLL DHE KONFIDENCE

Nëse nuk ndiheni rehat në ose rreth automjeteve jashtë rrugës. Jini gjithmonë të informuar dhe dëgjoni mendjen tuaj.

Komoditeti juaj fizik është gjithashtu thelbësor gjatë drejtimit të Can-Am tuaj. Sigurohuni që të rregulloni sediljen ose timonin për mbështetje dhe kontroll maksimal. Në ATV-të, rregulloni timonin ose sediljen. Nëse nuk jeni të sigurt për pozicionet më të mira, pyesni shitësin tuaj, instruktorin e sigurisë së ngasësve ose grupin e ngasësve.

TË GJITHA PYETJEVE TUAJA, U PËRGJIGJEMI

SIGURIA E NGASëSVE

MERRNI 15 MINUTA PARA NGASJES SUAJ TE RADHëS ME cAN-AM PëR SIGURINë TUAJ Në RRUGë.

NUK MUND TË GJENI ÇFARË KËRKONI?

NËSE NUK MUND TË GJENI TË GJITHË ATË QË PO KËRKONI, KONTAKTONI ME dillerin TUAJ LOKALE OSE NA KONTaktONI KëTU!