MOS dilni NGA SHTËPIa PA KËTO gjera esenciale të (ATV & SXS)

Ambasadori ynë Can-Am, Dustin Jones, ka vite që ecën jashtë rrugës nën helmeten e tij. Përvoja e tij e madhe i ka mësuar atij se çfarë duhet të ketë aksesorët e ATV-së për të sjellë me vete kur shkon në shtigje! Dustin thotë se kurrë mos shkoni pa këto gjëra thelbësore.

KOMPLETI I MBIJETETJES PËR SHTESJEN E ATV-së së DUSTIN JONES

uji dhe SNACKS

Kjo mund të duket themelore, por është thelbësore për një ditë jashtë. Do të lodheni shumë, kështu që mbani gjithmonë ujë shtesë dhe qëndroni të hidratuar. Plus, do t'ju duhet më shumë karburant për trupin tuaj!

SPARE DRIVE BELT

Asnjë ngasës në ATV nuk duhet të jetë pa këtë. Plus, ajo merr shumë pak hapësirë kështu që nuk ka asnjë justifikim. Mund të shpëtoni vetën tuaj ose një mik në nevojë.

PAKETË E BATERISË së CAN-AM

Merr me vete një motorr modern, kompakt me bateri. Jo vetëm që ky aksesor është i domosdoshëm për ATV & SxS  Can-Am-in tuaj, ai gjithashtu ngarkon pajisjet USB dhe furnizon me energji rezervë pajisjet me bateri.

kiti i GOMaVE DHE KOMPRESORi i AJRIt

Spinat e gomave janë një mënyrë e thjeshtë dhe efektive për të rregulluar një gomë të shpuar në bllokim - dhe ato janë të përshtatshme, kompakte dhe të lira. Ndonjëherë gjithçka që ju nevojitet është një copë toke dhe pak ajër për t'u kthyer në shtëpi. Në turne më të gjata ose në zona të largëta, është vërtet e zgjuar të kesh gjithashtu një kompresor ajri. (FYI: Kompleti ynë i Emergjencës vjen me një kompresor ajri!)

TOW ROPE

Të ngecesh në baltë nuk është kënaqësi - por të mos kesh një litar për të të shpëtuar është edhe më keq! Merrni litarë rikuperimi që përputhen me stilin tuaj të vozitjes nga një furnizues jashtë rrugës. Dhe mos harroni këtë ATV thelbësore: mos përdorni kurrë rripatm e arpion si një litar rikuperimi ose tërheqjeje.

LINQ TOOLKIT

Duhet të jeni gjithmonë të përgatitur për të bërë riparime të vogla jashtë rrugës. Kjo është arsyeja pse paketa zyrtare e veglave LinQ është thelbësore për kalimin e gjurmëve SxS / ATV. Ai mbyllet në vend në ATV-në tuaj dhe është i përsosur për rregullime të shpejta në shtigje.

Ndihma e parë

Vetëm në rast se dikush lëndohet, do të keni me vete të gjitha sendet e nevojshme. Konsideroni gjithashtu paketimin e ndezësve të zjarrit, një elektrik dore, bateritë shtesë, një splint,  dhe madje edhe insulinën në çantën tuaj të ndihmës së parë - kurrë nuk e dini se kujt mund t'i shpëtojë jetën përgatitja e mirë.

TË GJITHA PYETJEVE TUAJA, U PËRGJIGJEMI

SIGURIA E NGASëSVE

MERRNI 15 MINUTA PARA NGASJES SUAJ TE RADHëS ME cAN-AM PëR SIGURINë TUAJ

NUK MUND TË GJENI ÇFARË KËRKONI?

NËSE NUK MUND TË GJENI TË GJITHË ATË QË PO KËRKONI, KONTAKTONI ME dillerin TUAJ LOKALE OSE NA KONTaktONI KëTU!