AKSESORË TË PËRGATITSHËM PËR PUNË ATV & SXS ASNJË FERMERi TË mos i mungojnë

Të jesh një fermer karriere në Misuri padyshim nxjerr në pah të mirat dhe të këqijat e çdo makinerie. Çdo ditë gjatë viteve të fundit, Alex Templeton e ka vënë në provë mbrojtësin e saj Can-Am në pronën e saj—dhe ajo ka disa sugjerime për t'i bërë ditët e vështira shumë më të lehta.

AKSESORË QË E BËNË JETËN SHUMË MË TË LEHTË

NJË mjet MULTIFUNKSIONAL

çikriket nuk janë thjesht një domosdoshmëri për të nxjerrë veten (ose një mik) nga një situatë baltë, ato mund të përdoren për të gjitha llojet e gjërave. Nga lëvizja e pemëve të prera dhe hapja e një porte kokëfortë deri te ngarkimi i automjetit tuaj në një rimorkio - një çikrik është një nga ato mjete që nuk e dinit kurrë se ju nevojiteshin. Shfletoni dyqanin tonë dhe zbuloni se çfarë madhësie çikrik ju nevojitet për ATV-në tuaj.

RROTULLO XHAMAT E PëRPARëM PëR Të SFIDUAR ELEMENTET

Moti nuk do të ndryshojë për ju - ju duhet të përshtateni me kushtet. Hapni xhamin e përparmë për pak erë, mbylleni në ato mëngjese të ftohta - ose hapeni gjerësisht për të parë pamjet me një kafe mëngjesi në pjesën e pasme të 40-tës.

DYER Të PLOTA ME DRITARE Të FORTA PëR MBROJTJE SHTESë

Ashtu si një xhami shumëfunksional, dyert plotësisht të mbyllura me dritare elektrike shtojnë mbrojtjen nga elementët—dhe hapen me prekjen e një butoni.

AKSESORËt MBROJTËS GATI PËR PUNË

Përtej gjërave thelbësore, shtrati i ngarkesave të Defender është një mjet thelbësor për çdo vend pune. Plus, mund të përmirësohet me dhjetëra aksesorë të krijuar për qëllime. Për të përmendur vetëm disa:

  1. raftet
  2. çizmet me armë
  3. ftohës
  4. mbulesa
  5. çikrikë të montuar në shtrat
  6. goma rezervë
  7. komplet mjetesh

Can-Am's Off-Road Shop ka të gjitha këto shtesa të shkëlqyera dhe më shumë.

Plus, mund të mësoni gjëra të rëndësishme, si p.sh. madhësia e çikrikut që ju nevojitet për fadromin e borës UTV ose ATV.

TË GJITHA PYETJEVE TUAJA, U PËRGJIGJEMI

SIGURIA E NGASëSVE

MERRNI 15 MINUTA PARA NGASJES SUAJ TE RADHëS ME cAN-AM PëR SIGURINë TUAJ

NUK MUND TË GJENI ÇFARË KËRKONI?

NËSE NUK MUND TË GJENI TË GJITHË ATË QË PO KËRKONI, KONTAKTONI ME dillerin TUAJ LOKALE OSE NA KONTaktONI KëTU!