Traxter

2023

Ndërtuar shumë e vështirë për t'ju çuar shumë përtej punës së përditshme. Traxter është Can-Am më i aftë ndonjëherë: në kantiere, i ngarkuar për udhëtime gjuetie, në agrobiznes dhe kudo që ju nevojitet për ta realizuar mirë.

Punoni më zgjuar

Gjithçka është më e lehtë me një Traxter pranë jush

Luftëtari i punës

Traxter është mjaft i fortë për të përballuar çdo detyrë. Kur keni kapacitet tërheqës dhe hapësirë ​​magazinimi lider në industri, puna e rëndë bëhet shumë më e lehtë. E përkryer për bujqësi, gjueti ose eksplorim.

Ngarkoni atë

SISTEMI I BAGAZHIT LINQ

Shtoni disa aksesorë LinQ dhe do të punoni më inteligjente në asnjë kohë. LinQ ju jep hapësirë ​​për të paketuar më shumë mjete dhe për të transportuar më shumë ngarkesë. Lehtë, lehtë, paketojini dhe grumbullojini ato.

Lërini meloditë e mira të rrotullohen

AKSESORË AUDIO

Pomponi bllokimin me aksesorë audio premium që e bëjnë Can-Am tuaj të këndojë. Ato janë të lehta për t'u instaluar, plus janë të fuqishme dhe të qëndrueshme. Çatia audio e bën punën të ndjehet më mirë me 6 altoparlantë të lumturisë totale.

Rriteni atë

AKSESORË PËR MJETET

Zgjidhni nga një sërë aksesorësh që e bëjnë më të lehtë punën e vështirë. Lidhni një parmendë për të pastruar rrugën tuaj. Ose një çikrik për të nxjerrë veten nga një situatë ngjitëse. Përshtatuni menjëherë për çdo detyrë përpara.

Eksploroni paketat dhe specifikimet e Traxter

TRAXTER BASE HD7 T

"Kur projektuam Can-Am Traxter, ne i hoqëm të gjitha ndalesat. E bëmë të vështirë, të aftë dhe të zgjuar për të shkëlqyer në gjithçka që kërkon prej tij. Do ta ndjeni ndryshimin sapo të uleni dhe të tërhiqeni.

 • 52 kf (38 kW)
 • 11 inç (28 cm) hapësira nga toka
 • 27-inç. Gomat Maxxis† Coronado
 • ndenjëse stoli VERSA-PRO
 • Ekran dixhital 7.6 inç

TRAXTER XU HD7 T

"GATI PËR TË MARRË PUNËN. Traxter XU vjen i pajisur me shumë aksesorë të instaluar në fabrikë, duke përfshirë goma Maxxis Coronado 27" të montuara në rrota 14", çikrik dhe drejtues me energji elektrike dinamike Tri-Mode për trajtim dhe drejtim më të mirë.

Deri në 60 km/h"

 • 52 kf (38 kW)
 • Deri në 11 inç (28 cm) largësi nga toka
 • 27-inç. Gomat Maxxis† Coronado
 • Çikrik 2041 kg
 • Drejtues dinamik me energji elektrike (DPS)

TRAXTER HD9 T

"BËJ TË GJITHA. Can-Am më i vështirë, më i aftë ndonjëherë—aftësi pune të jashtëzakonshme dhe i përshtatshëm për çdo përdorim me një çmim shumë të mirë për t'u kaluar.

Deri në 60 km/h"

 • Kategoria T e homologuar nga KE
 • 65 kf (48 kW)
 • 11 inç (28 cm) hapësira nga toka
 • 27-inç. Gomat Maxxis† Coronado
 • ndenjëse stoli VERSA-PRO
 • Ekran dixhital 7.6 inç

TRAXTER XU HD9 T

"GATI PËR TË MARRË PUNËN. Traxter XU i ri vjen i pajisur me shumë aksesorë të instaluar në fabrikë, duke përfshirë goma Maxxis Coronado 27" të montuara në rrota 14", çikrik, Sistemi i Frenimit Kundër-bllokues (ABS) dhe Drejtim Dinamik me Fuqinë Tri-Mode për më mirë manaxhimi dhe drejtimi. Më shumë se 60 km/h"

 • Kategoria T e homologuar nga KE
 • 65 kf (48 kW)
 • 11 inç (28 cm) hapësira nga toka
 • 27-inç. Gomat Maxxis† Coronado
 • Çikrik 2041 kg
 • Drejtues dinamik me energji elektrike (DPS)

TRAXTER DPS HD9

MERRNI MBRETËRIT. Drejtimi me fuqi dinamike (DPS) krijon një kalë pune që lëviz mirë në çdo hap. Mbushni hapësirën ruajtëse të adaptueshme, aktivizoni 4WD dhe drejtoni më të mirën pa e zgjatur portofolin tuaj.

 • 65 kf (48 kW)
 • Deri në 11 inç (28 cm) largësi nga toka
 • 27-inç. Gomat XPS Trail Force
 • ndenjëse stoli VERSA-PRO
 • Drejtues dinamik me energji elektrike (DPS)

TRAXTER MAX DPS HD9

MERRNI MBRETËRIT. Drejtimi me fuqi dinamike (DPS) krijon një kalë pune që lëviz mirë në çdo hap. Mbushni hapësirën ruajtëse të adaptueshme, aktivizoni 4WD dhe drejtoni më të mirën pa e zgjatur portofolin tuaj.

 • 65 kf (48 kW)
 • Deri në 11 inç (28 cm) largësi nga toka
 • 27-inç. Gomat XPS Trail Force
 • ndenjëse stoli VERSA-PRO
 • Drejtues dinamik me energji elektrike (DPS)

> SPECIFIKIMET TEKNIKE

> PERSONALIZO SIPAS DESHIRES

> GJENI SHITESIN

> KERKONI NJE OFERTE / TEST PROVE

TRAXTER XU HD10 T

"GATI PËR TË MARRË PUNËN. Traxter XU i ri vjen i pajisur me shumë aksesorë të instaluar në fabrikë, duke përfshirë goma Maxxis Coronado 27" të montuara në rrota 14", çikrik, Sistemi i Frenimit Kundër-bllokues (ABS) dhe Drejtim Dinamik me Fuqinë Tri-Mode për më mirë trajtimi dhe drejtimi.

Më shumë se 60 km/h "

 • Kategoria T e homologuar nga KE
 • 82 kf (61 kW)
 • 13 inç (33 cm) pastrimi nga toka
 • 27-inç. Gomat Maxxis† Coronado
 • Çikrik 2041 kg
 • Drejtues dinamik me energji elektrike (DPS)

TRAXTER PRO DPS HD10 T

PLATFORMA PERFEKTE. Can-Am më i mirë në botë me një shtrat 1,37 x 1,82 m dhe çift rrotullues për t'u tërhequr si asgjë tjetër jashtë rrugës. Në punë, në fermë, në fermë, në udhëtime gjuetie dhe udhëtime të kohës së lirë, Traxter PRO u ndërtua për të shtrirë atë që mund të bëjë një automjet krah për krah. Më shumë se 60 km/h

 • Kategoria T e homologuar nga KE
 • Më shumë se 60 km/h
 • 82 kf (61 kW)
 • 13 inç (33 cm) pastrimi nga toka
 • 27 in. Gomat Maxxis† Coronado
 • Kapaciteti tërheqës 1,136 kg
 • Drejtues dinamik me energji elektrike (DPS)

> SPECIFIKIMET TEKNIKE

> PERSONALIZO SIPAS DESHIRES

> GJENI SHITESIN

> KERKONI NJE OFERTE / TEST PROVE

TRAXTER XT HD10

E PAJISUR PËR TË KRYER. Mbrojtje e plotë e jashtme dhe çikrik i instaluar në fabrikë plus aksesorë të zgjedhur nga parakolpi në parakolp— Traxter XT është gati kur të jeni.

 • 82 kf (61 kW)
 • Largësia nga toka deri në 13 inç (33 cm).
 • 27-inç. Gomat Maxxis† Bighorn 2.0
 • Sedilje stoli VERSA-PRO me sedilje mbështetëse, lëkurë sediljeje XTe përforcuar dhe sedilje e rregullueshme e shoferit
 • Drejtues dinamik me energji elektrike (DPS)

> SPECIFIKIMET TEKNIKE

> PERSONALIZO SIPAS DESHIRES

> GJENI SHITESIN

> KERKONI NJE OFERTE / TEST PROVE

TRAXTER X MR HD10

FORCA E NATYRËS. I testuar nga tortura për të dominuar kushtet e ndryshueshme, ky kali i punës është gati për baltë nga çikriku te bishti, duke përfshirë hyrjet me snorkel dhe Smart-Lok.

 • 82 kf (61 kW)
 • 15 inç (38,1 cm) pastrimi nga toka
 • 30-inç. Gomat ITP Cryptid†
 • Sedilje stoli VERSA-PRO me sedilje mbështetëse, lëkura e përforcuar e sediljes me zbukurime të paketave X dhe sedilja e rregullueshme e shoferit
 • Teknologji ekskluzive Smart-Lok™

> SPECIFIKIMET TEKNIKE

> PERSONALIZO SIPAS DESHIRES

> GJENI SHITESIN

> KERKONI NJE OFERTE / TEST PROVE

VIZITO NJE SHOWROOM

GJENDJENI QENDRAT E SHERBIMIT DHE TË SHËRBIMIT MË TË AFËR TË CAN-AM OFF-ROAD.

 

 

GJITHASHTU MUND TË Pëlqejë

Maverick

2023

Aty ku mund të të çojë vërtet ngasja. Eksploroni, ngasni dhe ulërini jashtë rrugës në automjetin tonë me performancë të lartë, i ndërtuar për çdo gjë. Na çoi në podium në Dakar 3 vjet rresht. Tani është radha juaj për të marrë drejtimin.

Maverick Sport

2023

Mënyra më e mprehtë për të shkuar nga A në B, në çdo terren, në çdo mot, të ngarkuar plotësisht ose jo. Një automjet Can-Am i ndërtuar për aventurat tuaja të ardhshme.

OUTLANDER

2023

Gjithçka që ju nevojitet për të sunduar jashtë. Outlander vendos fuqinë dhe stabilitetin në kushte të barabarta, për trajtim të sigurt, më shumë kuajfuqi dhe transport më të mirë të kategorisë së tij. Krijuar për të performuar në çdo terren apo stinë, i adaptueshëm për pothuajse çdo punë ose përdorim jashtë rrugës.