MAVERICK SPORT

2022

Menyra më e mprehtë që të shkoni nga A në B, në çdo terren, në çdo mot, të ngarkuar apo jo. Një mjet Can-Am që ka gjithçka që ju duhet të kaloni aventurën tuaj të rradhës.

 

TË MENÇUR DHE TË MPREHTË

Motorët Rotax, preçiz në manovrim & me diferencial Smart-Lok™ për performancë të menjëhershme.

3…2…1: Aksion!

Në qoftëse një foto vlen sa 1000 fjalë, ky klip do të jetë si të lexoni një libër se sa shpejtë & dhe i aftë është Maverick Sport X xc 1000R kur i shtyhen limitet. Gati për ta provuar?

 

NGAZËLLIMI I SHTEGUT

100 kf, Smart-Lok™ me modusin Trail Activ, amortizatorët FOX & 14.72 in (37 cm) të gjatësisë së amortizimit.

 

MË SË I GATSHËM

Aventura varet nga ju: një kabinë moderne, komode, me hapësirë, hapësirë ​​për pajisje dhe një shtrat ngarkese gati për përmirësimet e aksesorëve të LinQ. Të gjitha me kafaz të profilizuar të miratuar nga ROPS, dhe mbrojtje për çdo lloj terreni.

E NDERTUAR PËR SHUMË QELLIME

Zgjidhni shasinë tuaj: nga Max me 4 ulëse, X rc gati për gurë deri të X mr për baltë—Ka një Maverick Sport për çdo Maverick.

 

EKSPLORONI PAKOT MAVERICK SPORT & SPECIFIKAT.

MAVERICK SPORT DPS 1000R T

STANDARDI I RI 60-INCH (152 CM). Çdo terren, çdo kohë, Maverick Sport sjellë emocione në një mjet Side-by-side 60-inch (152 cm) që do udhëtoj për një vitë para se ti duhet mirëmbajtja. Është aq e mirë.

 • 100 kf
 • 12 in. (30.5 cm) lartësi
 • 27 in. (68 cm) Goma Maxxis Bighorn† 2.0
 • Amortizatorë SHOWA 2.0

> TË DHËNAT TEKNIKE

> PERSONALIZO SIPAS DËSHIRËS

> GJENI SHITËSIN

> KËRKONI NJË KUOTË / TEST PROVE

MAVERICK SPORT DPS 1000R

STANDARDI I RI 60-INCH (152 CM). Çdo terren, çdo kohë, Maverick Sport sjellë emocione në një mjet Side-by-side 60-inch (152 cm) që do udhëtoj për një vitë para se ti duhet mirëmbajtja. Është aq e mirë.

 • 100 kf
 • 12 in. (30.5 cm) lartësi
 • 27 in. (68 cm) Goma Maxxis Bighorn† 2.0
 • Amortizatorë SHOWA 2.0

> TË DHËNAT TEKNIKE

> GJENI SHITËSIN

> KËRKONI NJË KUOTË / TEST PROVE

MAVERICK SPORT X RC 1000R

LARTË DHE MBI TË. Sundoni çdo kilometër me aftësi për të kursyer: 100 kuaj fuqi, Smart-Lok™ diferencial aktiv të përparëm dhe një qëndrim 64-inch (162 cm) i gjerë, i ndërtuar që të ngjitë.

 • 100 kf
 • 15 in. (38.1 cm) lartësi
 • 30 in. (76.2 cm) Goma Maxxis Liberty† 2.0
 • Amortizatorë FOX† 2.5 PODIUM Piggyback me QS3†, A-arm i dyfishtë, i harkuar
 • Smart-Lok që përfshinë modusin 4WD ROCK

> TË DHËNAT TEKNIKE

> GJENI SHITËSIN

> KËRKONI NJË KUOTË / TEST PROVE

MAVERICK SPORT MAX DPS 1000R

Katër ulëse & një udhëtim që ju do mbani mënd: në çdo terren, Maverick Sport MAX DPS me 100 kuaj fuqi paketon emocione Can-Am me një shkathësi, me një paketim 60 in (152 cm) familjare. Me një vitë pa nevoj mirëmbajtje përpara, vendosni ditët tuaja të pushimit mençur.

 • 100 kf
 • 12 in. (30.5 cm) lartësi
 • 27 in. (68 cm) Goma Maxxis Bighorn† 2.0
 • Amortizatorë SHOWA 2.0

> TË DHËNAT TEKNIKE

> GENI SHITËSIN

> KËRKONI NJË KUOTË / TEST PROVE

MAVERICK SPORT MAX DPS 1000R T

Katër sedilje & një udhëtim që ju do mbani mënd: në çdo terren, Maverick Sport MAX DPS me 100 kuaj fuqi paketon emocione Can-Am me një shkathësi, me një paketim 60 in (152 cm) familjare. Me një vit pa nevojë mirëmbajtje përpara, vendosni ditët tuaja të pushimit mençur.

 • 100 kf
 • 12 in. (30.5 cm) lartësi
 • Goma 27 in. Maxxis Bighorn† 2.0
 • Amortizatorë SHOWA 2.0

> TË DHËNAT TEKNIKE

> PERSONALIZO SIPAS DËSHIRËS

> GJENI SHITËSIN

> KËRKONI NJË KUOTË / TEST PROVE

SERIOZISHT E PAJISUR

ME NJË PLATFORMË: PËRDORIME TË PAFUNDME. PËRSHTATNI QINDRA PËRMIRSIME TË DIZANJUARA ME KUALITET NGA FABRIKA QË ME TË VËRTETË TA BËJNË MAVERICK SPORT TUAJIN.

PERSONALIZONI EKSPERIENCËN TUAJ

Krijoni një Can-Am të aftë sa ju, me aksesorë origjinal.

VIZITONI NJË SHOWROOM

GJENI SHITËSIN E CAN-AM OFF-ROAD MË TË AFËRT DHE QENDRAT E SERVISIT.

 

 

JUVE MUND TË JU PËLQEJ

Maverick Trail

2022

Rehatohuni & drejtoni deri ne kilometrin e fundit. Side-by-Side ynë më i ngushtë me gjatësi 50 in (127 cm)—me çdo centimeter duke qenë Can-Am. E ndërtuar që të performoj në rrugë të gjata dhe shtigje të reja me besueshmëri dhe emocion.

Maverick

2022

Aty ku drejtimi vërtetë mund tju çoj. Eksploroni, drejtoni, dhe ulërisni në mjetin tonë off-road të ndërtuar për gjithçka me performancë të madhe. Na solli sukses në Dakar 3 vjet me rradhë. Tani është rradha juaj ta udhëheqni.