MAVERICK

2022

Aty ku drejtimi vërtetë mund të ju qoj. Eksploroni, ngasni, dhe ulërisni në mjetin tonë off-road të ndërtuar për gjithçka me performancë të madhe. Na solli sukses në Dakar 3 vjetë me rradhë. Tani është rradha juaj ta udhëheqni.

200 HP TURBO RR

MË SHUMË SE ÇFARE TI DO MBI TË

DREJTO NJË REBEL ME NJË SYNIM

Me makina turbocharged kaq të shpejta, objektet në pasqyre janë më large se sa duken. Nga 200 kf deri te dinamikat e avancuara të qarkullimit të ajrit, kjo ndrron lojën në rërë, baltë apo gurë. Kudo që ju shëtisni, përzgjedhja e Maverick është më e fortë, më e shpejtë dhe më e lëvizshme se kurr. Vozit në limit, dhe prapa.

 

PRANDAJ KRYESOJMË

Duke u partnerizuar me FOX për të parën herë në industri, amortizim komplet vet rregullues.

E PRET TË PAPRITURËN

Maverick ndryshoj gjithçka—tani po ikën dhe më largë me teknologjinë më të avancuar që ndonjëherë është instaluar në një Can-Am. Amortizimi gjysmë-aktiv Smart-Shox reagon ndaj shtypjes dhe largimit më shpejtësi të pa krahasueshme mbi çdo terren.

GOMAT E REJA 32-IN (81 cm)

RROTË E MADHE. KAPJE E MADHE. ARGËTIM I MADH.

Qëndroni lartë dhe me një pamje të re të guximshme, me goma deri në 32 inch (81 cm). Menjanoni, kthehuni dhe devijoni në rrugën e vështirë në pyll me kornizë të përforcuar duke shërbyer një udhëtim si asnjë tjetër. Do ju coj në majë, dhe nuk do ju zhgënjej. 

 

AUDIO ÇATI E RE

MË SHUMË SE NJË ÇATI MBI KOKËN TUAJ

Këtu është sistemi i ri i zërit. 6 altoparlante me përshtatshmëri me bluetooth, LED shumë-ngjyrësh, RMC amp me një marrës audio origjinal Rockford Fosgate që të degjoni playlistën tuaj kur ju jeni jashtë në duna ose duke udhëtuar nën tingujt e muzikës tuaj. Tingëllon mirë? Vëni bast!

MBAHUNI FORT

DONI TI KALONI GURËT DHE BALTËN?

Kaloji të gjitha. Zvarritje në gurë, zhytje në baltë, kjo është doza e adrenalinës për terren të vështirë. Janë gati të sulmojnë nga momenti që ju merrni celësat. Të pa lodhshmit X mr dhe X rc Turbo RR tani përfshijnë opsione me gjerësi 64 in (162 cm) & 72 (182 cm).

 

ZGJEDHJE TË GUXIMSHME

KOHË TË MIRA VIJNË NË MAVERICK X3

Këto janë bishat për shtegun e veshtirë. Zgjedhni modelet RC për gurë. MR për baltë, RS për duna, dhe DS për shkretëtirë. Ato gërmojnë baltën, shoshitin rërën dhe hanë gurë për mëngjes. Familja e fuqishme e Maverick e Side-by-Side janë të ofruara më X pako opsionin e zgjedhur nga ekspertët për grafika, sedilje dhe amortizim nga më të mirët & veçori ekskluzive. Tani qe ju e dini gjuhën e “Maverick”, Zgjidhni mjetin tuaj.

 

EXPLORONI PAKOT MAVERICK & SPECIFIKAT

MAVERICK DS TURBO

MË E MIRË SE KURRë. Me performancë të madhe në një MSRP qe e mbanë konkurrencën zgjuar natën: me 2 ose 4 sedilje Maverick DS Turbo me 120 Kuaj fuqi jep emocion që ju mundëson të shkoni kudo me teknologjinë e fundit.

 • 120 kf

 • 64 in. (162 cm) gjerësi

 • 22 in. (55.9 cm) gjatësi amortizimi

 • Smart-Lok që përfshinë modusin 4WD TRAIL ACTIV

 • 30 in. (76 cm) Goma Maxxis Carnivore†, 14 in. (35 cm) rrota me alumin të përforcuar

>TË DHËNAT TEKNIKE

> GJENI SHITËSIN

> KËRKONI NJË KUOTË / TEST PROVE 

MAVERICK DS TURBO RR

GARONI VETËM ME PULSIN TUAJ E reja 64 in (162 cm) DS Turbo RR është përzierja e më shumë veçorive standarde & amortizim të përmirsuar në çdo terren.

 • 200 kf

 • 64 in. (162 cm) gjerësi

 • 20 in. (50.8 cm) gjatësi amortizimi

 • Smart-Lok që përfshinë modusin 4WD TRAIL ACTIV

 • 30 in. (76 cm) Goma Maxxis Carnivore†, 14 in. (35 cm) rrota me alumin të përforcuar

> TË DHËNAT TEKNIKE

> PERSONALIZO SIPAS DËSHIRËS

> GJENI SHITËSIN

> KËRKONI NJË KUOTË / TEST PROVE 

MAVERICK X RS TURBO RR

LEGJENDAT KURRë NUK QËNDROJNË NË NJË VEND. Nxitoni në krye të çdo tufe me 200 kuaj fuqi, 72 (182 cm) qëndrim, dhe të gjitha opsionet që e bëjne liderin e padiskutueshëm që është.

 • 200 kf
 • 72 in. (182 cm) gjerësi
 • Deri në 24 in. (61 cm) gjatësi amortizimi

 • Smart-Lok që përfshinë modusin 4WD TRAIL ACTIV, A-arm të dyfishta të inspiruara nga kamionët që kanë fituar trofe

 • 32 in. (81 cm) Goma Maxxis Carnivore† , 14 in. (35 cm) rrota me rruaza, me alumin të përforcuar

> TË DHËNAT TEKNIKE

> PERSONALIZO SIPAS DËSHIRËS

> GJENI SHITËSIN

> KËRKONI NJË KUOTË / TEST PROVE

MAVERICK X RS TURBO RR ME SMART-SHOX

I NDËRTUAR PËR RRETHIN E FITORES. Nxitoni në krye të çdo tufe me 200 kuaj fuqi, dhe amortizim gjysmë aktiv Smart-Shox që fitoni në çdo kënd lojrash.

 • 200 kf
 • 72 in. (182 cm) gjerësi

 • Deri në 24 in. (61 cm) gjatësi amortizimi

 • Teknologji Smart-Shox, Smart-Lok që përfshinë modusin 4WD TRAIL ACTIV, A-arm të dyfishta të inspiruara nga kamionët që kanë fituar trofe

 • 32 in. (81 cm) Goma Maxxis Carnivore† , 14 in. (35 cm) rrota me rruaza, me alumin të përforcuar

> TË DHËNAT TEKNIKE

> PERSONALIZO SIPAS DËSHIRËS

> GJENI SHITËSIN

> KËRKONI NJË KUOTË / TEST PROVE

MAVERICK X RC TURBO RR

SHKËLQENI NË GURË. Testoni guximin tuaj dhe më në fund sundoni kilometrin tuaj të fundit: Ky Maverick X rc Turbo RR ka një qëndrim 72 in. (182 cm) dhe është side-by-side që ngjitet në gurë nga fabrika, me i miri, që ti lejmë rivalët në fund.

 • 200 kf
 • 72 in. (182 cm) gjerësi

 • Deri në 24 in. (61 cm) gjatësi amortizimi

 • Smart-Lok që përfshinë modusin 4WD TRAIL ACTIV, A-arm të dyfishta të inspiruara nga kamionët që kanë fituar trofe
 • 32 in. (81 cm) Goma Maxxis Liberty†, 15 in. (38 cm) rrota me rruaza, me alumin të përforcuar

> TË DHËNAT TEKNIKE

> PERSONALIZO SIPAS DËSHIRËS

> GJENI SHITËSIN

> KËRKONI NJË KUOTË / TEST PROVE

MAVERICK X MR TURBO RR

BALTA NUK ËSHTË FJALË E PISËT. Tani me diferencialin e përparëm Smart-Lok™ dhe rregullime specifike për baltë që tju suportojë juve përgjatë sfidave më të vrazhda, Është Maverick më i gjëri me 22 in. (55 cm) gjatësi amortizimi dhe goma 30 in. (76 cm) ITP Cryptid për performancën me të mirë në baltë.

 • 200 kf

 • 72 in. (182 cm) gjerësi

 • 22 in. (55.9 cm) gjatësi amortizimi
 • Smart-Lok që përfshinë modusin 4WD TRAIL ACTIV, A-arm të dyfishta të inspiruara nga kamionët që kanë fituar trofe

 • Goma 30 in. (76 cm) ITP Cryptid, 14 in. (35 cm) rrota me rruaza, me alumin të përforcuar

> TË DHËNAT TEKNIKE

> GJENI SHITËSIN

> KËRKONI NJË KUOTË / TEST PROVE 

MAVERICK MAX X RS TURBO RR

LEGJENDAT KURRë NUK QËNDROJNË NË NJË VEND. Nxitoni në krye të çdo tufe me 3 nga shokët tuaj, 200 kuajfuqi & differencial Smart-Lok™ që perfshijnë modusin Trail Activ.

 • 200 kf

 • 72 in. (182 cm) gjerësi

 • 22 in. (55.9 cm) gjatësi amortizimi
 • Smart-Lok që përfshinë modusin 4WD TRAIL ACTIV, A-arm të dyfishta të inspiruara nga kamionët që kanë fituar trofe
 • 32 in. (81 cm) Goma Maxxis Carnivore† , 14 in. (35 cm) rrota me rruaza, me alumin të përforcuar 

> TË DHËNAT TEKNIKE

> GJENI SHITËSIN

> KËRKONI NJË KUOTË / TEST PROVE

MAVERICK MAX X RS TURBO RR ME SMART SHOX

NDËRTUAR PËR RRETHIN E FITORES. Nxitoni në krye të çdo tufe me 3 nga shokët tuaj, 200 kuaj fuqi, Differencial Smart-Lok™ që përfshinë modusin Trail Activ dhe sistemin gjysëm automatik të amortizimit Smart-Shoë.

 • 200 kf
 • 72 in. (182 cm) gjerësi
 • 22 in. (55.9 cm) gjatësi amortizimi

 • Teknologji Smart-Shox, Smart-Lok që përfshinë modusin 4WD TRAIL ACTIV, A-arm të dyfishta të inspiruara nga kamionët që kanë fituar trofe

 • 32 in. (81 cm) Goma Maxxis Carnivore† , 14 in. (35 cm) rrota me rruaza, me alumin të përforcuar

> TË DHËNAT TEKNIKE

> PERSONALIZO SIPAS DËSHIRËS

> GJENI SHITËSIN

> KËRKONI NJË KUOTË / TEST PROVE

BËJENI SHASINË TUAJ MARK ONE

PËRDORIME TË PAFUNDME. KA HAPSIRË PËR QINDRA PËRMIRSIME TË DIZAJNUAR NGA FABRIKA.

PERSONALIZONI EKSPERIENCËN TUAJ

Krijoni një Can-Am të aftë sa ju, më aksesorë origjinal.

VIZITONI NJË SHOWROOM

GJENI PIKËN ME TË AFËRT SHITËSE TË CAN-AM DHE QENDRAT E SERVISIT.

 

 

JUVE MUND TË JU PËLQEJ

Maverick Sport

2022

Menyra më e mprehtë që të shkoni nga A në B, në çdo terren, në çdo mot, të ngarkuar apo jo. Një mjet Can-Am që ka gjithçka që ju duhet të kaloni aventurën tuaj të rradhës.

 

Maverick Trail

2022

Rehatohuni & ecni deri në kilometrin e fundit. Side-by-Side ynë më i ngushtë me gjatësi 50 in (127 cm)—me çdo centimeter duke qenë Can-Am. E ndërtuar që të performoj në rrugë të gjata dhe shtigje të reja me besueshmëri dhe emocion