MAVERICK TRAIL

2022

Rehatohuni & Udhëtoni deri ne kilometrën tuaj të fundit. Side-by-side ynë më i ngushtë  50 inc, ku çdo inc është Can-Am. E ndërtuar që të performoj në rrugë të gjata & shtigje të reja i ngjashëm me aftësi të besueshme dhe emocionuese.

 

MADHËSIA ËSHTË REHATI

MADHËSIA ËSHTË REHATIA QË JU PO KËRKONI NË MJETIN TONË TË PARË TË INXHINJËRUAR ÇDO CM NJË CAN-AM—ME GJERËSI VETËM 50 INC. (127 cm) KOMPROMISE? JO KËTU.

SHIKONI KU INCH. (127 cm) MUND TË JU SHKOJ

Qëndrim me madhësi për udhëtim pa kompromise. Aftësia që ju qon aty ku ju do zemra, një ulëse gjithë-ditore, kabinë, dhe kontrolle që ju heqin nga zona juaj e komfortit & në udhëtimin tuaj të rradhës.

 

ËSHTË PERSONALE

AKSESORËT E TIJ PERSONALE ELEKTRONIKE TË GATSHME & MAGNETO 650 WATT, PLUS 10 PIKA MONTUESE LINQ PËR MË SHUMË SE 100 PËRMIRSIME TË DIZAJNUAR NGA BRP.

MAVERICK-U JUAJ, STILI JUAJ

Maverick-u juaj e ndërtuar që të sfidoj më të veshtiren, Maverick Trail përshtatet me stilin dhe kushtet tuaja. Shtoni mbrojtjes të kabinës, ngrojhe për sediljet—dhe më shumë—në kohën tuaj.

 

EKSPLORONI PAKOT MAVERICK TRAIL & SPECIFIKAT

MAVERICK TRAIL 700 T

AVENTURA TË MËDHA PËRPARA. Ndërtuar 50 inch (127 cm) i gjerë dhe i aftë të shkoj po aq larg sa deshironi ju : Can-Am më i rehatshëm, i shkathët, dhe i përshtatshëm.

 • 52 kf
 • Deri në 10.5 in. (26.7 cm) gjatësi amortizuese
 • 26 in. (66 cm) Goma Carlisle ACT†
 • Ulëse Ergoprint

>TE DHENAT TEKNIKE 

>GJENI SHITESIN 

>KERKONI NJE KUOTE/ TEST PROVE

MAVERICK TRAIL DPS 700 T

NË ÇDO KTHESË. Fuqia Rotax me shumë rrotullime dhe Dynamic Power Steering (DPS) e besueshme, siguron kontroll total, përshtatshmëri & komfort përtej qëndrimit të tij 50 inch. (127 cm)

 • 52 kf
 • Deri në10.5 in. (26.7 cm) gjatësi amortizuese
 • 26 in.(66 cm) Goma Carlisle ACT†
 • Ulëse Ergoprint me kombinime ngjyrash
 • Dynamic Power Steering (DPS)

>TE DHENAT TEKNIKE

>PERSONALIZO SIPAS DESHIRES

>GJENI SHITESIN

>KERKONI NJE KUOTE 

MAVERICK TRAIL DPS 1000 T

NË ÇDO KTHESË. Fuqia Rotax me shumë rrotullime dhe Dynamic Power Steering (DPS) e besueshme, siguron kontroll total, përshtatshmëri & komfort përtej qëndrimit të tij 50 inch. (127 cm)

 • 75 kf
 • Deri në 10.5 in. (26.7 cm) gjatësi amortizuese
 • 26 in.(66 cm) Goma Carlisle ACT†
 • Ulëse Ergoprint me kombinime ngjyrash
 • Dynamic Power Steering (DPS)

>TE DHENAT TEKNIKE 

>PERSONALIZO SIPAS DESHIRES

>GJENI SHITESIN

>KERKONI NJE KUOTE/TEST PROVE

MAVERICK TRAIL DPS 700

NË ÇDO KTHESË. Fuqia Rotax me shumë rrotullime dhe Dynamic Power Steering (DPS) e besueshme, siguron kontroll total, përshtatshmëri & komfort përtej qëndrimit të tij 50 inch. (127 cm)

 • 52 kf
 • Deri në 10.5 in. (26.7 cm) gjatësi amortizuese
 • 26 in.(66 cm) Goma Carlisle ACT†
 • Ulëse Ergoprint me kombinime ngjyrash
 • Dynamic Power Steering (DPS)

>TE DHENAT TEKNIKE 

>PERSONALIZO SIPAS DESHIRES

>GJENI SHITESIN

>KERKONI NJE KUOTE/TEST PROVE

E KOMPLETUAR NE MAKSIMUM

PLATFORMË ONE E PAJISUR SERIOZISHT: PËRDORIME TË PANUMËRTA, KA HAPSIRË PËR QINDRA PËRMIRSIME KUALITATIVE TË DIZAJNUARA NGA FABRIKA QË TA BËNI MAVRICK TRAIL TUAJIN

PERSONALIZONI EKSPERIENCËN TUAJ

Krijoni një Can-Am po aq të aftë sa ju me aksesorë origjinal & pjesë të aprovuara nga fabrika.

VIZITONI NJË SHOWROOM

GJENI SHITËSIN MË TË AFËRT TË CAN-AM OFF ROAD DHE QENDRAT E SERVISIT.

 

 

JUVE MUND TË JU PËLQEJ

Maverick Sport

2022

Mënyra më e mprehtë për të shkuar nga A në B, në çdo terren, në çdo mot, të ngarkuar plotësisht ose jo. Një automjet Can-Am që ka gjithçka që ju nevojitet për të sunduar aventurat tuaja të ardhshme.

 

Commander

2022

BËNI TË GJITHA. Ju dëshironi të argëtoheni. Ju dëshironi të punoni. Ju dëshironi gjithçka ndërmjet. Juve iu nevojitet një legjendë në rrota. Ka vetëm një makinë të dizajnuar për ta bërë këtë të mundur. I përsosur përmes rafinimit dhe ridizajnimit, është një origjinal i vërtetë, po aq i shkathët sa edhe ju. Ju keni nevojë për modelin më të ri Can-Am Commander.