SI TË PËRDORË BRP GO! APP?


BRP GO i përditësuar së fundmi! aplikacioni rrit përvojën tuaj të drejtimit në mundësi krejtësisht të reja për lëvizje me borë kur bëhet fjalë për eksplorimin e zonave të reja, udhetime me miqtë, gjurmimin e udhëtimeve dhe navigimin në shtigje. Rifreskimi më i fundit i BRP GO! aplikacioni ka krijuar një përvojë unike për përdoruesit për të përmirësuar udhëtimet tuaja në çdo hap. Më poshtë, ne do të shqyrtojmë disa nga veçoritë e përditësuara që ofron versioni më i fundit.

 

Lidhja e automjeteve
Një nga përmirësimet më të mëdha të BRP GO! aplikacioni është lehtësia e përdorimit kur bëhet fjalë për lidhjen e automjeteve. BRP SHKO! tani përmban teknologjinë lidhëse të aplikacionit BRP Connect, kështu që nuk ka më nevojë të punoni midis të dy aplikacioneve kur lidheni me makinën tuaj të dëborës. Për më tepër, pas ndarjes fillestare të pajisjes dhe sajë, ekrani i sajë do të njohë automatikisht pajisjen tuaj të shkyçur dhe do të lidhet automatikisht me pajisjen tuaj, kështu që nuk ka nevojë të përsërisni procesin e konfigurimit.

Një udhëzues krejtësisht i ri i lidhjes së automjetit do t'ju ndihmojë të lidhni pa probleme pajisjen tuaj me automjetin tuaj të pajisur me ekranin 7,8 inç të gjerë dhe të kontrolloni aplikacionet tuaja të preferuara nga komandat e sajë tuaj dhe të pasqyroni BRP GO tuaj! informacionet e aplikacionit nga telefoni juaj direkt në ekranin e sajë.

Navigimi i shtegut me motor dëbore
Pasi të keni shkarkuar dhe krijuar profilin tuaj të përdoruesit, jeni gati të filloni të eksploroni me BRP GO! aplikacioni. Thjesht zgjidhni sheshin e lojërave me "borë" nga menyja dhe do të hyni në një botë virtuale të shtigjeve të motorave te borës, stacioneve të karburantit, akomodimeve miqësore me sajë dhe pistave buzë shtigjeve.

Mund të shfletoni nga pamja e hartës ose të përdorni funksionin e kërkimit për të identifikuar shpejt llojin e pikës së interesit që po kërkoni dhe për të parë distancën e saj të përafërt nga vendndodhja juaj aktuale.

Njerëzit me të cilët udhëtojmë janë ato që e bëjnë motorin e dëborës të shkëlqyeshëm dhe udhëtimet kaq të paharrueshme. BRP SHKO! ju lejon të ftoni miqtë tuaj për t'u bashkuar me udhëtimin. Thjesht dërgojini miqve tuaj një ftesë në aplikacion dhe mund të organizoni një udhëtim në grup me motor dëbore me një itinerar të ri, t'i merrni ata në një udhëtim të ruajtur më parë ose të gjeni vendin e përsosur për t'u takuar në shteg. Me pranimin e ftesës suaj dhe krijimin e tyre BRP GO! llogari, do të mund të gjurmoni njëri-tjetrin gjatë rrugës dhe në çdo udhëtim tjetër që zgjidhni së bashku.

 

Navigacion jashtë linjës
BRP SHKO! ju lejon të planifikoni arratisjen përfundimtare dhe të qëndroni të lidhur në të njëjtën kohë. Planifikoni itinerarin tuaj të udhëtimit përpara kohe në aplikacion dhe shkarkoni atë për navigim kur aventura juaj ju largon nga shërbimi celular. Duke shkarkuar itinerarin e udhëtimit ndërsa jeni brenda mbulimit celular ose jeni të lidhur me Wi-Fi, do të jeni ende në gjendje të përfitoni nga veçoritë si navigimi kthesë pas hapi kudo që të udhëtoni.

TE GJITHA PYETJET TUAJA, KANE PERGJIGJE !

 • SI TË NJOZËSH TË SIGURT NJË MOTORË DORE?

  SI TË NJOZËSH TË SIGURT NJË MOTORË DORE?  Lexo artikullin
 • SI TË SHIPËRISH TË SIGURT NJË SKI-DOOP ME NJË PASAGJER?

  SI TË SHIPËRISH TË SIGURT NJË SKI-DOOP ME NJË PASAGJER?  Lexo artikullin
 • KU MUND TË NXËRËSH NJË MOBILE DREJTËSISË?

  KU MUND TË NXËRËSH NJË MOBILE DREJTËSISË?  Lexo artikullin
 • SI MUND TË GJEJ NJERËZ ME ME TË MOBILE DREJTËSISË?

  SI MUND TË GJEJ NJERËZ ME ME TË MOBILE DREJTËSISË?  Lexo artikullin
 • SI TË PËRDORË BRP GO! APP?

  SI TË PËRDORË BRP GO! APP?  Lexo artikullin
 • TË DUHET LICENCË PËR TË KËRIZUAR NJË MOTORË DORE?

  TË DUHET LICENCË PËR TË KËRIZUAR NJË MOTORË DORE?  Lexo artikullin
 • CILA ËSHTË ETIKETET E KALËRISËS NË SHTIGJE?

  CILA ËSHTË ETIKETET E KALËRISËS NË SHTIGJE?  Lexo artikullin
 • KUR HAPEN SHTYPET E MOTORËVE DORE?

  KUR HAPEN SHTYPET E MOTORËVE DORE?  Lexo artikullin
 • A MUND TË NDIKON TERRENI NË PËRVOJËN MË TË DREJTËSISË ME DREJTIM TË DREJTËS?

  A MUND TË NDIKON TERRENI NË PËRVOJËN MË TË DREJTËSISË ME DREJTIM TË DREJTËS?  Lexo artikullin
 • SI FUNKSIONON SISTEMI SKI-DOO E LINQ?

  SI FUNKSIONON SISTEMI SKI-DOO E LINQ?  Lexo artikullin

NUK MUND TË GJENI ÇFARË PO KËRKONI?

NËSE NUK MUND TË GJENI TË GJITHË ATË QË PO KËRKONI, KONTAKTONI ME TREGTARIN TUAJ LOKALE OSE NA KONTAKTONI KETU!