ZBULONI UDHËZIMIN E PARË TË ASHLEIGH

Gjithmonë ka diçka të veçantë në atë udhëtim të parë me motor dëbore. Në shkollën e mesme, Ashleigh Abner nga Minesota, zbuloi pasionin e saj për lëvizjen me borë. 

Ajo vuri re se me leje drejtim shokët e saj të klasës po gjenin liri në shtigje dhe në fshat me sajat e tyre. Ajo donte ta provonte.

 

Për ditëlindjen e saj të 16-të, Abner ja bleu vetes sajën e saj të parë - një Ski-Doo MXZ 600 të vitit 2010 me ngjyrë të verdhë të shndritshme. Nuk u desh shumë kohë që ai pasion të fluturonte plotësisht ndërsa ajo filloi kompaninë e saj Sled Girlz Riding Company. Misioni i saj: Fuqizimi i ngsësve femra në një sport të dominuar nga meshkujt. Dhe ajo absolutisht e ka shtypur atë. Së bashku me veshjet e motorrave me borë për gratë, pjesë e misionit të Sled Girlz është krijimi i një komuniteti të ngasësve femra që inkurajon dhe ofron një vend të rehatshëm për gratë që të rriten dhe të mësojnë së bashku sportin e lëvizjes me dëborë.

 

Abner tregon faktin se lëvizja me borë është një sport që mund të shijohet dhe të përqafohet nga të gjithë. Pavarësisht nëse jeni një ngasës në shtigje ose shijoni borën e thellë në vendlindje, bukuria dimërore e Nënës Natyrë është mahnitëse. Shtojini kësaj vendet, njerëzit dhe kujtimet e jetës dhe do të keni recetën e përsosur për një varësi të përjetshme.

 

Kur e pyetën se çfarë këshille kishte për ngasësit e rinj në këtë sport, gjëja e parë nga buzët e saj ishte të bashkohej me një grup ngasesish. Praktikoni, praktikoni, praktikoni dhe mos ndaloni kurrë së mësuari. Pas një dekade ngasje me motorë dëbore, dëshira e saj e vetme është që ajo të kishte zbuluar më shpejt ndjenjën e  Ski-Doo. 

TË GJITHA PYETJEVE TUAJA, U PËRGJIGJEMI

 • ZBULONI UDHËZIMIN E PARË TË DAVE

  ZBULONI UDHËZIMIN E PARË TË DAVE  Lexo artikullin
 • ZBULONI UDHËZIMIN E PARË TË ASHLEIGH

  ZBULONI UDHËZIMIN E PARË TË ASHLEIGH  Lexo artikullin
 • ZBULONI UDHËZIMIN E PARË TË STEFANIE

  ZBULONI UDHËZIMIN E PARË TË STEFANIE  Lexo artikullin

NUK MUND TË GJENI ÇFARË KËRKONI?

NËSE NUK MUND TË GJENI TË GJITHË ATË QË PO KËRKONI, KONTAKTONI ME dillerin TUAJ LOKALE OSE NA KONTaktoni KëTU!