DEEP SNOW SNOWMOBILES

Ka më shumë për të zbuluar këtë dimër

Nxitni pasionin tuaj

E ndërtuar për ta bërë çdo udhëtim në borën e thellë më të mrekullueshme se e kaluara. Qoftë duke u ngjitur në kanale të pjerrëta, duke gdhendur tasat me pluhur ose duke kaluar nëpër linjat e pemëve, sajët tona të thella të dëbores përgjigjen menjëherë dhe ngasin pa mundim.

2023 SUMMIT

Përgjigja përfundimtare në borën më të thellë të dimrit

E juaja për ta marrë

Skitë e SUMMIT  janë krijuar për të marrë terrenin më teknik. Jashtëzakonisht të shkathët dhe të lehtë për t'u vozitur , ata arrijn  në pikën më të mirë me aftësinë për borë të thellë në një gamë të gjerë për vozitësit.

2023 SUMMIT NEO

Jep krahë vozitësve të çdo moshe dhe madhësie

Përgaditni veten per ngritje

Një faktor interesant me përmasa të plota nga një sajë me madhësi të mesme. Summit Neo ofron një përvojë ngasje plotësisht të ngarkuar me borë të thellë, ideale për fillestarët, vozitësit më të vegjël ose këdo që kërkon një udhëtim më pak frikësues dhe të përballueshëm.

2023 FREERIDE

Lërini kufijtë në pluhurin tuaj të dëbores

Kush ka nevojë për kufij?

Makinat e dëbores Freeride janë të admiruara për ofrimin e aftësive ekstreme, fuqisë së jashtëzakpikëhme dhe stilit të jashtëzakpikëhëm të tyre në terrenin më kërkues - ashtu si ata që aspirojnë t'i ngasin ato.

AKSESORËT DHE VESHJET E DEEP SNOW

PERSONALIZOJE.

Aksesorët Ski-Doo Deep Snow ofrojnë më shumë në çdo aventurë

Nga zgjidhjet inovative të ngarkesave dhe magazinimit të LinQ, te siguria nga ortekët dhe më shumë, do të gjeni saktësisht atë që ju nevojitet për të ngritur nivelin e udhëtimit tuaj.

BC RIDING GEAR SERIES

Testuar dhe provuar në borën më të thellë

Koleksioni i ri i pajisjeve të ngasjet Ski-Doo BC ofron rehati gjatë gjithë ditës dhe qëndrueshmëri të fortë që dëshirojnë vozitësit më të flakët.

HELMETA PYRA

Mbroni pasurinë tuaj më të vlefshme

Më e lehtë në kokë dhe në portofol. Mbrojtje e avancuar e lehtë me stil mahnitës me një çmim shumë të volitshëm.

ZBULONI PËRSHTATJEN TUAJ PERFEKTE

Ne kemi mjetet për t'ju ndihmuar të gjeni sajën e ëndrrave tuaja