PURE EXPLORERS

2023 Ski-Doo Crossover Snowmobiles

Më shumë për të zbuluar

Ndërtuar me shkathtësinë për t'ju çuar atje  ku frymëzon aventura. Performanca legjendare e shtegut, e kombinuar me mjeshtëri me aftësinë jashtë shtigjeve, jep të njëjtin qëndrim të ndarë nga ngasësit crossover.

2023 BACKCOUNTRY

Kërkoni. Eksploroni. Aventurë përtej.

Eksploroni përtej kufijve

Një 50-50 kompromis i vërtetë i kryqëzimit, Backcountry është kombinimi i fundit i shkathtësisë, performancës dhe adrenalinës të mbështjellë në një paketë të jashtëzakpikëhme. E përkryer qoftë brenda apo jashtë shtegut.

2023 EXPEDITION

Aftësi të jashtëzakpikëhme nga shtegu në backcountry, dhe kudo në mes.

E ndërtuar për aventura

Qoftë duke punuar nëpër vilë ose duke grumbulluar kilometra të tëra aventurash me skuadrën tuaj, modelet Ski-Doo Expedition ofrojnë shkathtësi mbresëlënëse dhe aftësi pune, të gjitha në një sajë.

AKSEORËT CROSSOVER & MOTORËT PËR VOZITJE

SHKO SHPEJTË

shto komfort , më shume hapësirë për të bërë çdo udhëtim të zgjas më shumë.

Nga aksesorët inovativë të bagazhit të LinQ që ju lejojnë të merrni sa të doni, te opsionet e personalizueshme të rehatisë dhe aksesorët me ngrohje, aksesorët Crossover e bëjnë udhëtimin përtej asaj që duket e mundshme.

Motori WANDER MORE

fokusuar në komoditetin afatgjatë të ngasësve për distanca të gjata.

Ngasësit e kryqëzimit kanë nevojë për pak nga gjithçka nga pajisjet e tyre. Komoditeti, mbrojtja dhe qëndrueshmëria janë të gjitha kryesore. Pajisja jonë aktive e gjurmëve arrin përzierjen e përsosur.

HELMETA PYRA

Mbroni atë që ka më së shumti rëndësi

Helmetat Pyra ofrojnë mbrojtje të avancuar në një dizajn të lehtë që thekson komoditetin e ngasësit po aq sa sigurinë - dhe i bën të gjitha duke pasur  parasysh përballueshmërinë.

ZBULONI PËRSHTATJEN TUAJ PERFEKTE

Ne kemi mjetet për t'ju ndihmuar të gjeni sajën e ëndrrave