SERIAT BC

Të ndërtuara për ngasjet në mal

Seria BC lindi dhe u testua në mjediset më ekstreme dhe legjendare të Kolumbisë Britanike - Meka. Është frymëzuar nga vendlindja e British Columbia dhe është ndërtuar përtej konventës. Kjo seri është krijuar për të qenë e lehtë, duke ju mbajtur të thatë dhe të rehatshëm. Dëbora, shiu dhe bora e shkrirë nuk do të krahasohen me këtë veshje të sipërme Sympatex® rezistente ndaj elementeve.

 

SHKO MË TEJ

Eksploroni tre nivelet e Serive BC më poshtë dhe zbuloni se cila është e duhura për mënyrën se si ngasni.

ASPEKTI BC

Më i miri nga më të mirët. Xhaketa BC Aspect ultra e lehtë, pantallona të gjata dhe kostum me një copë janë të dizajnuara sipas specifikave të sakta të profesionistëve dhe ekspertëve të vendit. Lëvizshmëria maksimale, performanca e shtrirjes dhe rezistenca ndaj ujit të kombinuara me frymëmarrje superiore që rregullohet në bazë të nivelit të aktivitetit tuaj.

Dizajni 3L

Dizajni me 3 shtresa me performancë të lartë i ndërtuar me pëlhurë shtrirjeje me 4 drejtime për rehati superiore.

Membrana Sympatex®

Performancë 100% e papërshkueshme nga uji dhe era me frymëmarrje që përshtatet me nivelin tuaj të aktivitetit.

Lëvizshmëria maksimale

Projektuar në 3D. I testuar dhe i rafinuar në terren nga profesionistët e vendit.

Përforcime Cordura®

Qëndrueshmëri shtesë aty ku ju nevojitet më shumë në sedilje, gjunjë, pulpë dhe pranga të kyçit të këmbës.

ZHVILLUAR ME PRO ngasësS

Testuar dhe rafinuar nga udhërrëfyes profesionistë dhe ekspertë të vendit për më shumë se dy vjet.

HELMETË PYRA

Mbroni me Pyra

Plotësoni kompletin tuaj me helmetën e re shumë të lehtë Pyra.