NGASJA ACTIVE TRAIL

Ngasja Active Trail ka nevojë për aksesorë me ekuilibrin e duhur të ngrohtësisë, qëndrueshmërisë dhe fleksibilitetit. Koleksioni ynë i ri ka diçka për çdo stil ngasjes. Zbuloni se cili është i duhuri për ju.

Xhaketa dhe pantallona të gjata

Vasa Jacket & Highpant

Prezantimi i sistemit Exo Float

Udhëtoni me qetësi. Koleksioni Vasa është ndërtuar me Sistemin Exo Float, i cili i ndihmon ngasësit të qëndrojnë në det dhe të shpëtojnë shpejt gjatë momenteve kritike pas një depërtimi aksidental të akullit.

UDHËZIM ME KRENARI

X-Team ngasjes Pajistjet

Koleksioni ynë X-Team është krijuar për t'iu përshtatur ngasësve më besnike. Cilësia premium e koleksionit tonë të rifreskuar të shtigjeve dhe estetika e rafinuar e dizajnit janë perfekte për ngasës që udhëtojnë gjatë gjithë ditës.

TREGONI NGJYRAT TUAJ SKI-DOO

Veshjet sportive X-Team

Rep Ski-Doo brenda dhe jashtë borës me koleksionin tonë të plotë të veshjeve sportive të frymëzuara nga X-Team.

Jakne 3-NË-1 VERSATILITY

MCode 3-në-1

Personalizojeni udhëtimin tuaj me jaknen e gjithanshme 3-në-1 të ndërtuar për crossover. Vishni MCode si një jakne e izoluar e përdorni atë edhe si mbrojtës.

HELMETË EXOME

Siguri dhe komoditet superior

Exome HELMETË ka një dizajn modular dhe përmban një sistem maskash magnetike të lëvizshme për një përvojë pa mjegull. Ngrihuni te Exome Sport HELMETË dhe shtoni një mburojë fytyre të lëvizshme dhe opsionale me ngrohje.