PAPA TIRANËVE ME ZOCA DHE MAKINA

Bora është një nga barazuesit më të mëdhenj të Nënës Natyrë. Nuk ka rëndësi nëse po rrëzon një shteg të gërvishtur, duke pushtuar një kanal të pjerrët apo duke luftuar terrenin e zonës së pasme, dëbora sfidon çdo kalorës njësoj.

Jemi shumë të emocionuar që shohim gjithnjë e më shumë kalorës femra që përjetojnë emocione, liri dhe argëtim të gjetur përmes lëvizjes me borë - por ne duam të shohim më shumë! Pra, ne themi, "Hapni portat e vërshimit!" Pavarësisht nëse jeni një kalorës me përvojë apo i ri në këtë sport, ne duam të shohim më shumë nga gjurmët tuaja në shtigje dhe në vendlindje, dhe ne jemi të përkushtuar t'ju ndihmojmë të bëni pikërisht këtë.

Miqtë tanë në Chicks and Machines inkurajojnë gratë e të gjitha prejardhjeve që të eksplorojnë aventurat e mahnitshme dhe sportet e fuqisë miqësie që mund të ofrojnë. Me të njëjtin objektiv në mendje, duke sjellë më shumë gra në sportet tona, ne jemi bashkuar për të punuar në një projekt të veçantë. Nga këshillat bazë deri te të qeshurat e pafundme, asgjë nuk e kalon gëzimin e grave që shtyjnë kufijtë e njëra-tjetrës, ndërkohë që e bëjnë këtë.

E shihni, duke mbështetur iniciativat e kalërimit të femrave që janë krijuar për të fuqizuar, edukuar dhe ftuar gratë të dalin në dëborë, ne po i kushtojmë vëmendje çekuilibrit që ekziston në lëvizjen me motor dëbore. Nuk ka dyshim se do të jetë një shteg i vështirë për të ecur ndonjëherë me shumë ngjitje të pjerrëta përpara, por ne po ecim së bashku me ju dhe bora duket e freskët!

SI BËHET NË SHGJIME

Shikoni Syncia duke i mësuar Emilie kthesat e ngasjes së një motori dëbore në shtigje. Dhe asaj nuk iu desh shumë kohë për t'u rehatuar!

KALËRIMI BANKER - BAZAT

Pas aventurave të tyre në shtigje, dy zonjat tona shfrytëzuan mundësinë për të eksploruar se çfarë është kalërimi me borë të thellë jashtë shtigjeve. Shikoni këtë udhëtim që me siguri do të frymëzojë!

JU MUND TË Pëlqejnë

 • SI TË PËRGATITET PËR UDHËZIMIN TUAJ

  SI TË PËRGATITET PËR UDHËZIMIN TUAJ  Lexo artikullin
 • VENDET E PREFERUARA TË SHËRBIMIT ME MOBILE DORË

  VENDET E PREFERUARA TË SHËRBIMIT ME MOBILE DORË  Lexo artikullin
 • KËSHILLA PËR INSTALIM TË MËSHTATJES SË MOBILEVE DORE NGA mbështjellësit SCS

  KËSHILLA PËR INSTALIM TË MËSHTATJES SË MOBILEVE DORE NGA mbështjellësit SCS  Lexo artikullin
 • GJETJA E VRAPTUESVE TË DUHUR SKI

  GJETJA E VRAPTUESVE TË DUHUR SKI  Lexo artikullin