M-FORGE ERA E RE E MBROJTJES

Helmeta të përbëra për motor dëbore Ski-Doo M-FORGE

Bota e helmetave të motorëve të dëborës ndryshon me shpejtësi, pothuajse aq shpejt sa makinat e dëborës dhe kalorësit për të cilët janë krijuar. Vetëm gjatë vitit të kaluar, Ski-Doo ka prezantuar dy motorë të rinj motorë dëbore Rotax (600R E-TEC dhe 900 ACE Turbo), si dhe ka njoftuar edhe dy helmeta të reja për motorë dëbore. Më vonë, duke inkorporuar teknologjinë e re M-FORGE Composite, komoditet dhe funksionalitet të përmirësuar të përdoruesit që nuk janë parë kurrë në botën e makinave me dëborë me helmetat e makinave me dëborë OXYGEN dhe XP-X.

Teknologji e re e helmetave të motorëve të dëborës, mbrojtje më e mirë

Një helmetë më e mirë motori dëbore duhet të ofrojë mbrojtje më të mirë, të thjeshtë dhe të thjeshtë. Komoditeti i kalorësve është gjithashtu pjesë e një helmete më të mirë. Arritja e ekuilibrit të përsosur të rehatisë dhe mbrojtjes së lehtë është arsyeja pse ekipet e zhvillimit të produkteve Ski-Doo kërkojnë në mbarë globin për materiale dhe metoda të reja ndërtimi. Është ajo kërkimi i pafund i përsosmërisë dhe krijimi i përvojës më të mirë të mundshme të klientit që i çoi ata në M-FORGE Composite Technology për të krijuar gjeneratën e ardhshme të helmetave të motorëve të dëborës Ski-Doo.

Çfarë i përcakton helmetat më të fundit të motorëve të dëborës M-FORGE Composite të Ski-Doo si gjeneratën e ardhshme të sigurisë së kalorësve? Duke përdorur një lloj të ri materiali polimer të endur në një matricë dhe të lidhur së bashku përmes një procesi nxehtësie dhe presioni (në vend të pjesëve të ngurta të materialit të shtypura së bashku), helmetat M-Forge Composite ofrojnë mbrojtje të përmirësuar nga goditja, veçanërisht në mot të ftohtë. Atributet e saj unike lejojnë që këto helmeta të motorëve të dëborës të sillen me duktilitet, elasticitet dhe qëndrueshmëri më të madhe sesa produktet konkurruese, përfshirë fibrat e karbonit, dhe për këtë arsye shpërndajnë më mirë forcën e një goditjeje dhe i rezistojnë depërtimit. Sa më efikase të mund të shpërndajë helmeta juaj forcat e jashtme, aq më mirë do të jeni nëse ndodh një incident.

 

Pesha e helmetës ka rëndësi

Kur bëhet fjalë për komoditetin e kalorësve, pak gjëra kanë një ndikim aq të madh sa pesha e helmetës. Materiali i përbërë M-FORGE është deri në 40% më i lehtë se materialet e tjera tradicionale të guaskës së helmetës. Sigurisht, pesha e produktit përfundimtar ndryshon shumë sipas stilit, gjeometrisë dhe standardeve të sigurisë që produkti duhet të arrijë, por duke qenë të gjitha të barabarta, M-FORGE Composite është madje deri në 20% më i lehtë se fibra karboni. Dhe po, është ende në gjendje të përmbushë standardet më të rrepta ndërkombëtare të sigurisë si certifikatat DOT dhe ECE.Helmetë për motorë dëbore me kosto të përballueshme, prodhim miqësor ndaj mjedisit

Ndërsa thuhet se nuk mund të vendosni një çmim për të mbrojtur veten, realiteti është që një helmetë motori dëbore duhet të mbetet e përballueshme për konsumatorin. Kjo jo vetëm që do të thotë çmime konkurruese, por edhe qëndrueshmëri për të qëndruar në një mjedis të ashpër për një kohë të gjatë. Ndërtimi i përbërë M-FORGE lejon që helmetat e makinave me dëborë Ski-Doo të shkojnë përtej përballueshmërisë bazë dhe t'u ofrojnë konsumatorëve mbrojtje afatgjatë. E gjitha kjo falë mbrojtjes së përmirësuar të M-FORGE Composite nga ndikimet më të vogla të përsëritura. Ndërsa ne rekomandojmë gjithmonë zëvendësimin e kaskës suaj pas një incidenti, natyra elastike e materialit është vërtetuar se ruan integritetin e tij mbrojtës pas ndikimeve të vogla të përsëritura më mirë se materialet e tjera konkurruese. Ju mund të jeni të qetë duke ditur se rënia dhe zhurma aksidentale e jetës së përditshme nuk do të degradojë shpejt cilësitë mbrojtëse të helmetës.

Helmetat e përbëra M-FORGE janë gjithashtu 100% të riciklueshme dhe prodhohen duke përdorur një proces të pastër prodhimi pa komponime organike të paqëndrueshme (Pa VOC). Kjo siguron një ndikim minimal mjedisor gjatë gjithë ciklit jetësor të helmetës në krahasim me materialet e tjera të helmetës që përdoren zakonisht në treg.

Çdo helmetë motori dëbore që ofron mbrojtje të përmirësuar të kalorësve do të konsiderohet si një helmetë më e mirë. Kur mund ta bëni këtë me një peshë të reduktuar, rehati të përmirësuar, veçori të lehta për t'u përdorur në një mënyrë miqësore me mjedisin me një çmim të përballueshëm - mirë, atëherë keni krijuar një udhëtim më të mirë!

JU MUND TË Pëlqejnë

 • SI TË PËRGATITET PËR UDHËZIMIN TUAJ

  SI TË PËRGATITET PËR UDHËZIMIN TUAJ  Lexo artikullin
 • VENDET E PREFERUARA TË SHËRBIMIT ME MOBILE DORË

  VENDET E PREFERUARA TË SHËRBIMIT ME MOBILE DORË  Lexo artikullin
 • KËSHILLA PËR INSTALIM TË MËSHTATJES SË MOBILEVE DORE NGA mbështjellësit SCS

  KËSHILLA PËR INSTALIM TË MËSHTATJES SË MOBILEVE DORE NGA mbështjellësit SCS  Lexo artikullin
 • GJETJA E VRAPTUESVE TË DUHUR SKI

  GJETJA E VRAPTUESVE TË DUHUR SKI  Lexo artikullin