FREERIDE

2024

I aftë për të mposhtur ekstremet e borës së thellë dhe për ta bërë atë në një stil të vetëm, Freeride qëndron i vetëm në një botë ku ngjitjet e çmendura dhe rënia e madhe janë normë.

JETO I LIRE
SYNO ME SHUME.

Më i guximshem se pjesa tjetër

Nuk ka çift më të përsosur në dëborë sesa një Freeride në duart e një kalorësi që ndan të njëjtin qëndrim të pagabueshëm të ashpër. Ajo tërheq vëmendjen dhe këta kalorës kërkojnë më të mirën nga sajët e tyre.

I pakrahasueshëm

Shkathtësi dhe stil i lartë

Nga pamja e tij elektrizuese deri te aftësia e pakrahasueshme me oktan të lartë, thjesht nuk ka sajë të tjera në dëborë si Freeride.

Qëndrim gjithëpërfshirës

Shikoni që kufijtë të zhduken

Çdo sfidë është pak më e pjerrët pasi kalorësit e Freeride vazhdimisht ngrenë shiritin në peizazhet më teknike të dimrit. Kjo është sajë për kalorësit, mendjet e të cilëve nuk njohin kufij.

Ndërtuar për më të mëdhenjtë

Ngjitje, rënie dhe ajër: Gjithçka është mirë kur keni një Freeride

Zemra e çdo automobili me dëborë Freeride rreh me të njëjtin pasion si kalorësit e tij për të marrë terrene ekstreme dhe për ta bërë atë të duket pa mundim i thjeshtë.

Eksploroni paketat dhe specifikimet e Freeride

FREERIDE 146 850 E-TEC DSHOT

Freeride është makina me borë e thellë e krijuar për kalorës që nuk shikojnë kurrë prapa. Ata shkojnë më të mëdhenj dhe më të vështirë se pjesa tjetër. E ndërtuar me stil dhe aftësi të gjithanshme për rënie të mëdha dhe duke marrë në terrenin më intensiv, nuk ka asnjë deklaratë më të zhurmshme këtë dimër.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Jeto i madh, jeto i lirë dhe shko i madh.
 • Në dispozicion motorët Rotax® 850 E-TEC® ose 850 E-TEC Turbo R
 • Amortizim i pasmë tMotion™ XT me krah të pasmë të ngurtë
 • Amortizatoret e përparme KYB Pro 40 EA-3 me susta të lehta
 • Ski pilot DS4

FREERIDE 146 850 E-TEC DSHOT HUB

Freeride është makina me borë e thellë e krijuar për kalorës që nuk shikojnë kurrë prapa. Ata shkojnë më të mëdhenj dhe më të vështirë se pjesa tjetër. E ndërtuar me stil dhe aftësi të gjithanshme për rënie të mëdha dhe duke marrë në terrenin më intensiv, nuk ka asnjë deklaratë më të zhurmshme këtë dimër.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Jeto i madh, jeto i lirë dhe shko i madh.
 • Në dispozicion motorët Rotax® 850 E-TEC® ose 850 E-TEC Turbo R
 • Amortizim i pasmë tMotion™ XT me krah të pasmë të ngurtë
 • Amortizatoret e përparme KYB Pro 40 EA-3 me susta të lehta
 • Ski pilot DS4

FREERIDE 146 850 E-TEC Turbo R DSHOT

Freeride është makina me borë e thellë e krijuar për kalorës që nuk shikojnë kurrë prapa. Ata shkojnë më të mëdhenj dhe më të vështirë se pjesa tjetër. E ndërtuar me stil dhe aftësi të gjithanshme për rënie të mëdha dhe duke marrë në terrenin më intensiv, nuk ka asnjë deklaratë më të zhurmshme këtë dimër.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Jeto i madh, jeto i lirë dhe shko i madh.
 • Në dispozicion motorët Rotax® 850 E-TEC® ose 850 E-TEC Turbo R
 • Amortizatori i pasmë tMotion™ XT me krah të pasmë të ngurtë
 • Amortizatoret e përparme KYB Pro 40 EA-3 me susta të lehta
 • Ski pilot DS4

FREERIDE 146 850 E-TEC Turbo R DSHOT HUB

Freeride është makina me borë e thellë e krijuar për kalorës që nuk shikojnë kurrë prapa. Ata shkojnë më të mëdhenj dhe më të vështirë se pjesa tjetër. E ndërtuar me stil dhe aftësi të gjithanshme për rënie të mëdha dhe duke marrë në terrenin më intensiv, nuk ka asnjë deklaratë më të zhurmshme këtë dimër.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Jeto i madh, jeto i lirë dhe shko i madh.
 • Në dispozicion motorët Rotax® 850 E-TEC® ose 850 E-TEC Turbo R
 • Amortizatori i pasmë tMotion™ XT me krah të pasmë të ngurtë
 • Amortizatoret e përparme KYB Pro 40 EA-3 me susta të lehta
 • Ski pilot DS4

FREERIDE 154 850 E-TEC DSHOT

Freeride është makina me borë e thellë e krijuar për kalorës që nuk shikojnë kurrë prapa. Ata shkojnë më të mëdhenj dhe më të vështirë se pjesa tjetër. E ndërtuar me stil dhe aftësi të gjithanshme për rënie të mëdha dhe duke marrë në terrenin më intensiv, nuk ka asnjë deklaratë më të zhurmshme këtë dimër.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Jeto i madh, jeto i lirë dhe shko i madh.
 • Në dispozicion motorët Rotax® 850 E-TEC® ose 850 E-TEC Turbo R
 • Amortizim i pasmë tMotion™ XT me krah të pasmë të ngurtë
 • Amortizim e përparme KYB Pro 40 EA-3 me susta të lehta
 • Ski pilot DS4

FREERIDE 154 850 E-TEC DSHOT HUB

Freeride është makina me borë e thellë e krijuar për kalorës që nuk shikojnë kurrë prapa. Ata shkojnë më të mëdhenj dhe më të vështirë se pjesa tjetër. E ndërtuar me stil dhe aftësi të gjithanshme për rënie të mëdha dhe duke marrë në terrenin më intensiv, nuk ka asnjë deklaratë më të zhurmshme këtë dimër.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Jeto i madh, jeto i lirë dhe shko i madh.
 • Në dispozicion motorët Rotax® 850 E-TEC® ose 850 E-TEC Turbo R
 • Pezullim i pasmë tMotion™ XT me krah të pasmë të ngurtë
 • Amortizatoret e përparme KYB Pro 40 EA-3 me susta të lehta
 • Ski pilot DS4

FREERIDE 154 850 E-TEC Turbo R DSHOT

Freeride është makina me borë e thellë e krijuar për kalorës që nuk shikojnë kurrë prapa. Ata shkojnë më të mëdhenj dhe më të vështirë se pjesa tjetër. E ndërtuar me stil dhe aftësi të gjithanshme për rënie të mëdha dhe duke marrë në terrenin më intensiv, nuk ka asnjë deklaratë më të zhurmshme këtë dimër.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Jeto i madh, jeto i lirë dhe shko i madh.
 • Në dispozicion motorët Rotax® 850 E-TEC® ose 850 E-TEC Turbo R
 • Pezullim i pasmë tMotion™ XT me krah të pasmë të ngurtë
 • Shokët e përparme KYB Pro 40 EA-3 me susta të lehta
 • Ski pilot DS4

FREERIDE 154 850 E-TEC Turbo R DSHOT HUB

Freeride është makina me borë e thellë e krijuar për kalorës që nuk shikojnë kurrë prapa. Ata shkojnë më të mëdhenj dhe më të vështirë se pjesa tjetër. E ndërtuar me stil dhe aftësi të gjithanshme për rënie të mëdha dhe duke marrë në terrenin më intensiv, nuk ka asnjë deklaratë më të zhurmshme këtë dimër.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Jeto i madh, jeto i lirë dhe shko i madh.
 • Në dispozicion motorët Rotax® 850 E-TEC® ose 850 E-TEC Turbo R
 • Pezullim i pasmë tMotion™ XT me krah të pasmë të ngurtë
 • Shokët e përparme KYB Pro 40 EA-3 me susta të lehta
 • Ski pilot DS4

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

SUMMIT

2024

Makinat e dëborës Summit pa mundim të shkathëta të kombinuara me fuqinë Rotax që përcaktojnë industrinë ofrojnë performancë dinamike në borë të thellë dhe përgjigje të menjëhershme në terren teknik dimëror.

BACKCOUNTRY

2024

I përditësuar rishtas në platformën REV Gen5, formacioni Backcountry ofron performancë të pashembullt të kryqëzimit të kombinuar me aftësi të pakrahasueshme jashtë shtigjeve kur aventura ju çon përtej brigjeve të dëborës.

SUMMIT NEO

2024

Një ndihmë e plotë e argëtimit të Summit me borë të thellë në një sajë të përmasave të mesme që është e përkryer për fillestarët, kalorësit më të vegjël ose ata që kërkojnë një udhëtim më pak frikësues me një çmim të shkëlqyeshëm.