Motor bore per borë të thellë

Ka më shumë për të zbuluar këtë dimër

Nxitni pasionin tuaj

E ndërtuar për ta bërë çdo udhëtim në borën e thellë më të pabesueshme se e kaluara. Qofshin duke u ngjitur në kanale të pjerrëta, duke gdhendur tas me pluhur ose duke kaluar nëpër linjat e pemëve, sajët tona të thella të dëborës përgjigjen menjëherë dhe ngasin pa mundim.

  

Eksploroni Modelet

SUMMIT

2024

Makinat e dëborës Summit pa mundim të shkathëta të kombinuara me fuqinë Rotax që përcaktojnë industrinë ofrojnë performancë dinamike në borë të thellë dhe përgjigje të menjëhershme në terren teknik dimëror.

FREERIDE

2024

I aftë për të mposhtur ekstremet e borës së thellë dhe për ta bërë atë në një stil të vetëm, Freeride qëndron i vetëm në një botë ku ngjitjet e çmendura dhe rënia e madhe janë normë.

Zbuloni modelin tuaj të përsosur

Ne kemi mjetet për t'ju ndihmuar të gjeni sajë të thellë dëbore të ëndrrave tuaja